English Version
This Site Is Available In English

در کنگره تلاش می‌کنیم نقاط ضعف خود را اصلاح کنیم

 در کنگره تلاش می‌کنیم نقاط ضعف خود را اصلاح کنیم

جلسه اول دوره سی‌ و دوم کارگاه‌های آموزشی، خصوصی مسافران کنگره ۶۰ نمایندگی سهروردی اصفهان به استادی مسافر اسماعیل، نگهبانی مسافر مرتضی و دبیری مسافر علیرضا با دستور جلسه ((رابطه یادگیری و معرکه گیری)) روز یکشنبه دوم آذر ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:

 سلام دوستان اسماعیل هستم یک مسافر، ابتدا از آقای مهندس تشکر می‌کنم که بستری فراهم کردند تا بتوانیم در این جایگاه آموزش بگیریم، همچنین از آقا محسن راهنمای محترم؛ ایجنت، مرزبانی، گروه سایت و  قسمت OT، تشکر می‌کنم. دستور جلسه این هفته در مورد رابطه یادگیری و معرکه‌گیری است.
آقای مهندس این دستور جلسه را همانند هفته گذشته که موضوع «سی‌دی نوشتن» بود، بسیار زیبا تنظیم کرده‌اند. ابتدا باید آموزش ببینیم؛ با نوشتن سی‌دی می‌توانیم به نقطه تحمل برسیم. وقتی نقطه تحمل بالا برود، در جامعه حقمان ضایع نمی‌شود.
این هفته موضوع «یادگیری و معرکه‌گیری» مطرح است. پیش‌تر در بیرون از کنگره دیده‌ایم که معرکه‌گیری چگونه بوده است؛ پهلوان‌هایی می‌آمدند، مردم دورشان جمع می‌شدند و کمک نقدی می‌کردند، و جلسه‌ای به نام معرکه‌گیری شکل می‌گرفت. اما وقتی وارد کنگره شدیم، با آگاهی و دانش فهمیدیم که بسیاری از معرکه‌گیری‌ها پای منقل و در جمع‌های بی‌ارزش بوده است؛ حرف‌هایی پوسیده و بی‌ثمر.
برخی مصرف‌کنندگان بودند که در خانه می‌نشستند و از این معرکه‌ها دوری می‌کردند. در نهایت، ضد ارزش همیشه ضد ارزش است و معرکه‌گیران در همه‌جا حضور دارند. در کنگره نیز اصول و حرمت‌هایی وجود دارد که باید رعایت کنیم. اگر منِ اسماعیل وارد کنگره شوم و به حاشیه‌ها بپردازم، سی‌دی ننویسم و وظایفم را انجام ندهم، خودبه‌خود وارد معرکه‌گیری می‌شوم.
مثلاً اگر کسی بگوید فلانی بد صحبت کرد و من هم بخواهم همان مسیر را دنبال کنم، از علم و آگاهی کنگره دور می‌شوم. اما اگر از همان ابتدا وظایف رهجو را که در سی‌دی اول آمده است اجرا کنم، وارد معرکه‌گیری نخواهم شد. همان‌طور که آقای مهندس فرمودند: «اگر بنایی آباد باشد اما ساکنان آن خراب باشند، آن بنا نیز به مرور نابود خواهد شد. اما اگر ساکنان سالم و آباد باشند، حتی می‌توانند بناهای ویرانه را دوباره احیا کنند.»
منِ مصرف‌کننده در دوران مصرف، تخریب‌های زیادی به خود وارد کردم؛ از نظر نیکوتین، مواد مخدر و ضد ارزش‌ها بیشترین آسیب‌ها را دیدم. اما وقتی وارد کنگره شدم، با آموزش‌ها و در مسیر یادگیری، کم‌کم معرکه‌گیری را کنار گذاشتم و از حاشیه‌ها دور شدم.
اگر بخواهم مثالی بزنم، همان مثال گردباد است: اگر وارد گردباد شوم و به حاشیه‌ها دامن بزنم، مانند زباله‌ای از فضای کنگره ۶۰ به بیرون پرت می‌شوم و آموزشی که باید دریافت کنم، از دست می‌رود. اما اگر در مسیر درست قرار بگیرم، می‌توانم ذره‌ذره حال خود را خوب کنم؛ با رعایت اصول کنگره و حفظ حرمت‌ها، به حال خوش برسم، به دانایی دست یابم و از آموزش‌ها بهره کامل ببرم.
همان‌طور که در کنگره تلاش می‌کنیم نقاط ضعف خود را اصلاح کنیم، بیرون از کنگره نیز می‌توانیم در جامعه الگویی باشیم؛ درست مانند آقای مهندس که برای همه ما یک الگوی کامل و تمام‌عیار هستند.

ضبط صدا : مسافر رضا ل۵
تایپ: مسافر مجید ل۱، مسافر فرزاد ل۲، مسافر مهدی ل۱۷
ویرایش: مسافر محمد ل۱۵
تنظیم و ارسال: مسافر جواد

مسافران نمایندگی سهروردی اصفهان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .