English Version
This Site Is Available In English

هرکجا که ما بخواهیم مطلبی یاد بگیریم اول بایستی بدانیم که نمی‌دانیم.

هرکجا که ما بخواهیم مطلبی یاد بگیریم اول بایستی بدانیم که نمی‌دانیم.

جلسه سوم از دوره بیست و ششم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره۶۰ نمایندگی پاکدشت با استادی راهنمای محترم مسافر نصرالله، نگهبانی مسافر مهدی و دبیری مسافر اسماعیل با دستور جلسه "رابطه یادگیری و معرکه گیری" شنبه 01 آذر ماه 1404 ساعت 17:00 آغاز به کار کرد.

 

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان نصرالله هستم یک مسافر
خدا را شاکر و سپاسگزار هستم که یکبار دیگر این فرصت به من داده شد تا در خدمت شما عزیزان باشم تا آموزش بگیرم.
دستور جلسه رابطه یادگیری و معرکه‌گیری، هرکجا که ما بخواهیم مطلبی یاد بگیریم اول بایستی بدانیم که نمی‌دانیم، زمانی که من به کنگره آمدم تصور می‌کردم که تمام چیزها را می‌دانم در صورتی که هرچه از درمان من می‌گذشت می‌دیدم که چیزی نمی‌دانم و زمانی که فهمیدم چیزی نمی‌دانم با فراق باز از کسی که به ما آموزش می‌دهد یاد می‌گیریم و کمتر درگیری های ذهنی داریم که همین درگیری‌های ذهنی یک نوع معرکه‌گیری هست، هرگاه بخواهیم در مقابل یادگیری مقاومت کنیم وارد معرکه‌گیری می‌شویم و به قول آقای مهندس شرط یادگیری این است که کسی که می‌خواهد به ما آموزش بدهد از ما در آن زمینه تجربه بیشتری دارد و بدانیم که در مقابل استاد خود تسلیم باشیم و این به نفع ما است.
به قول آقای مهندس ما در زمینه درمان اعتیاد چندین سال از کل دنیا جلوتر هستیم، اگر این را بپذیریم و بدانیم چه خدمت بزرگی در کنگره به ما ارائه می‌شود و به این باور برسیم و خود را با برنامه‌های کنگره پیش ببریم مطمئناً خیلی راحت به درمان می‌رسیم ولی اگر مقابل آموزش‌های کنگره بایستیم یعنی اینکه وارد معرکه‌گیری شده‌ایم و با تجربه‌ای که در کنگره کسب کرده‌ام کسانی که در مقابل آموزش‌های کنگره مقاومت می‌کنند و می‌خواهند حرف خود را به کرسی بنشانند این اشخاص در کنگره ماندگار نیستند و بدون اینکه مرزبان، ایجنت و راهنما آن‌ها را از کنگره بیرون کنند خودشان بعد از مدتی به همان زندگی قبل خود بازگشت می‌کنند و می‌شوند همان مصرف‌کنندگان قبل از کنگره.
راهنما خارج از پروتکل تعیین شده چیزی از رهجو نمی‌خواهد، زمانی که دیده‌بان. ایجنت، راهنما و تمام کسانی که خدمت می‌کنند سی‌دی می‌نویسند بر یک سفر اولی واجب است تا سی‌دی بنویسد زیرا جزو درمان اعتیاد است و نمی‌تواند بگوید من سی‌دی نمی‌نویسم یا من شربت کمتر یا بیشتر بخورم و تحت هر شرایط که در مقابل این پروتکل بایستید یعنی معرکه‌گیری می‌کنید.
حتی کسانی که به درمان می‌رسند ولی در مقابل آموزش مقاومت می‌کنند سی‌دی گوش نمی‌دهند و نمی‌نویسند و از کنگره دور هستند شاید درمان شده باشند ولی به تعادل نخواهند رسید و امیدوار هستم بتوانیم در مسیر و قوانین کنگره قدم برداریم و زمانی به آرامش برای خود و خانواده خواهم رسید که از منیت خود دست بردارم از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید سپاسگذارم.

عکس: مسافر مرتضی لژیون 7

تایپ: مسافر عقیل لژیون 7

ویرایش و بارگذاری: مسافر احمد لژیون 9

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .