English Version
This Site Is Available In English

نوشتن سی‌‌‌دی نوعی تراپی است

نوشتن سی‌‌‌دی نوعی تراپی است

سی‌دی‌ها چراغ راه‌اند اما نوشتن آن‌ها آتشی است که روشنایی را در درون ما پایدار می‌سازد.
وقتی گوش می‌دهیم، می‌آموزیم؛ اما وقتی می‌نویسیم تغییر می‌کنیم.
نوشتن سی‌دی یعنی روبه‌روشدن با خویشتن، دیدن ضعف‌ها، درک حقیقت و برداشتن گامی واقعی در مسیر رهایی.
هر خطی که می‌نویسیم بخشی از تاریکی را کنار می‌زند و جایی برای ورود نوری تازه می‌گشاید.
به همین دلیل است که می‌گویند:
«گوش‌دادن سی‌‌‌‌دی دانستن است، نوشتن ماندگار کردن آموزش در وجود ماست.»

سایت نمایندگی دهخدا گفت‌وگویی سرشار از آموزش، با همراهی راهنما همسفر زهرا ترتیب داده است؛ شما را به خواندن این گفت‌وگو دعوت می‌کنیم.

همسفر زهرا، به همراه مسافر خود با بیست سال تخریب و مصرف آنتی‌ ایکس (شیره و شیشه) وارد کنگره ۶۰ شدند. ایشان با روش DST و داروی درمان OT، به مدت شانزده ماه با راهنمایی مسافر موسی و همسفر مستانه، در نمایندگی دهخدا سفر کردند. اکنون هشت سال و نه ماه و یازده روز است که از بند مواد و نیکوتین آزاد و رها هستند.

رشته ورزشی مسافر ایشان والیبال و رشته ورزشی همسفر زهرا تنیس‌روی‌میز است.

ایشان در جایگاه‌های خدمتی متعددی همچون مرزبانی، سرداری، دنوری، دبیری و نگهبانی کارگاه آموزشی، مشاور تازه‌واردین و یک دوره چهارده‌ماهه نگهبان رشته تنیس بوده‌اند؛ در حال حاضر در جایگاه راهنمایی خدمت می‌کنند.


۱. نوشتن سی‌دی چه کمکی به یادگیری و آموزش شما کرده است؟

در ابتدای ورودم به کنگره، سی‌دی‌ها را به‌صورت خلاصه، نکات مهم آن را می‌نوشتم. فکر می‌کنم سال ۹۷ بود که نوشتن کامل سی‌دی‌ها اجباری شد، در ابتدا برایم سخت بود؛ اما به‌مرورزمان به نوشتن آن عادت کردم.
نوشتن کامل سی‌دی باعث شد دست‌‌‌‌‌خط من بهتر شود و از نظر املایی نیز پیشرفت قابل‌توجهی داشته باشم. تمرکزم بر مسائل افزایش یافت و هماهنگی میان گوش، چشم و دست در مغز شکل گرفت. نکته جالب اینکه نتیجه‌ بسیار خوبی نیز برایم به همراه داشت.
نوشتن سی‌دی نوعی تراپی است، کمک می‌کند افکار منفی از من دور شوند.


۲. آیا سی‌دی‌ها فقط برای سفر اول مفید هستند یا در سفر دوم هم کاربرد دارند؟

سی‌دی‌ها در سفر اول جذابیت خاصی برای رهجو دارند، معمولاً با اشتیاق نوشته می‌شوند؛ اما در سفر دوم کاربرد آن‌ها بیشتر جنبه اجرایی و عملی پیدا می‌کند و به تزکیه، پالایش، کسب دانایی و خودسازی رهجو کمک می‌نماید.

۳. اگر فردی فقط به سی‌دی‌ها گوش دهد اما آن‌ها را ننویسد، چه چیزی را از دست می‌دهد؟

در این حالت فرد بسیاری از موارد مهم را از دست می‌دهد؛ نخست اینکه نکات آموزشی را کامل یاد نمی‌گیرد، دست‌‌‌‌‌‌‌خط و املا تقویت نمی‌شود؛ ارتباط مهم گوش‌دادن، نوشتن و دیدن که در فرایند یادگیری نقش اساسی دارد شکل نمی‌گیرد.
پرش افکار به وجود می‌آید، ذهن تمرکز ندارد و یادگیری ناقص خواهد بود. همچنین فرد از اثرات درمانی نوشتن محروم می‌ماند.

۴. از نظر شما چه چیزی باعث می‌شود که در کنگره به تعادل و حال خوب برسیم؟

رعایت کامل قوانین و حرمت‌ها، احترام به پیش‌کسوتان کنگره، بهره‌گیری از تجربیات و به‌کارگیری آموزش‌ها، خدمت‌کردن با عشق و صداقت، احساس مسئولیت، منصف بودن در همه حال و حضور مستمر و منظم در کلاس‌های آموزشی، از مهم‌ترین عوامل رسیدن به تعادل و حال خوش است.


۵. اگر بخواهید یک جمله به همسفرها بگویید آن جمله چیست؟

برای مسافرشان بال پرواز خوبی باشند، حضورشان در کنگره صرفاً به‌خاطر خودشان باشد نه برای راهنما و مسافر.


طراح سؤال و مصاحبه‌کننده: همسفر نفیسه رهجوی همسفر زهرا (لژیون چهاردهم)
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی همسفر آذر (لژیون سوم)
ویرایش و ارسال: همسفر زیبا رهجوی راهنما زهرا (لژیون چهاردهم) دبیر اول سایت
همسفران نمایندگی دهخدا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .