English Version
This Site Is Available In English

نوشتن سی‌دی‌ها، اتصال از راه دور به کنگره و به کلام استاد است

نوشتن سی‌دی‌ها، اتصال از راه دور به کنگره و به کلام استاد است

به نام قدرت مطلق الله

مشارکت مکتوب در مورد دستور جلسه "نقش سی دی و نوشتن آن در آموزش"

بنام خداوند احساس پاک    خداوند شمس و مه تابناک
سلام دوستان نوید هستم مسافر از لژیون هفتم شعبه یوسف.

آموزش یکی از ارکان اصلی کنگره ۶۰ و نوشتن باعث تثبیت آموزش می‌شود. برای یک مسافرِ سفر اول، مهم‌ترین دستاوردی که از کنگره دریافت می‌کند همین ۴۰ سی‌دی است. یک سفر اولی با قرار گرفتن در مسیر جهان‌بینی و آموزش‌های کنگره، در پرتو همین آموزه‌ها می‌تواند از هر نوع وابستگی به مواد مخدر رها شود. در سفر دوم نیز کسانی که در آموزش‌های کنگره غرق می‌شوند، همراه با کنگره پیش می‌روند و می‌توان احساس کرد که در تفکر و عمل با دیگران متفاوت‌اند.
آموزش‌ها از طریق مشارکت در دستورجلسه‌های هفتگی، لژیون‌ها، کتاب‌ها، پارک‌های ورزشی، برنامه‌های درخت‌کاری و سایر فعالیت‌ها به همه اعضا ارائه می‌شود.

یکی از مهم‌ترین ابزارهای انتقال مفاهیم کنگره به رهجو، سی‌دی‌های آموزشی است که تمامی اعضا موظف به نوشتن آن‌ها هستند. کنگره یک تفکر است و ابزار انتقال و گسترش این تفکر، گوش‌دادن به سی‌دی‌ها و نوشتن آن‌هاست. هر هفته، به لطف تکنولوژی، سخنان آقای مهندس در سراسر ایران و حتی خارج از کشور در دسترس اعضا قرار می‌گیرد. هر فرد به‌طور طبیعی برداشت خاص خود را از این آموزش‌ها دارد و به همین دلیل در کارگاه‌های آموزشی و لژیون‌ها مشارکت می‌کنیم تا درباره آنچه فهمیده و دریافت کرده‌ایم، تبادل نظر کنیم.

اعضای کنگره به چند گروه مختلف تقسیم می‌شوند. گروهی هستند که عضو کنگره‌اند، اما چون سی‌دی هفتگی آقای مهندس را نمی‌نویسند، می‌توان گفت حضور واقعی آن‌ها در کنگره کمرنگ است؛ گویی در کنگره نیستند. در مقابل، هر کس که به‌طور منظم سی‌دی‌های هفتگی را گوش می‌دهد و می‌نویسد، حتی اگر حضور فیزیکی در کنگره نداشته باشد، در حقیقت در متن و مسیر قرار دارد. گوش‌دادن و نوشتن سی‌دی‌ها یکی از راه‌های اتصال از راه دور به کنگره و به کلام استاد است؛ یعنی حتی زمانی که حضور فیزیکی ندارید، با سی‌دی‌های هفتگی در مسیر قرار گرفته و امکان حرکت را پیدا می‌کنید.

اگر یک سفر اولی سوار بر این روش درمان شود، بر کلام اساتید حرکت کند و درک درستی از سفر اول پیدا کند، پس از حداقل ده ماه به رهایی می‌رسد. در این مرحله، هم جسم او متعادل می‌شود و هم افکار و اندیشه‌اش شکل گرفته و تراش می‌خورد؛ و این دستاوردی بسیار ارزشمند است.
در سفر دوم، افرادی که آموزش‌ها را به اجرا درمی‌آورند می‌توانند به تعادل نزدیک شوند و از زندگی بهتری بهره‌مند گردند؛ به‌گونه‌ای که مشکلات دیگر آن‌ها را ناراحت نمی‌کند. سختی‌ها، مسیرهایی هستند که خداوند برای کاروان مردان و زنان بزرگ تعیین کرده است؛ راه‌هایی که اگر از آن‌ها عبور کنند، در نهایت به مقصد می‌رسند و نتیجه آن در زندگی‌شان نمایان خواهد شد.

آیا خواهان تعادل هستی؟
به‌دست‌آوردن بها دارد و رسیدن به تعادل نیز از این قاعده مستثنی نیست؛ مخصوصاً برای کسی که سال‌ها در بی‌تعادلی زندگی کرده است. از نظر من، تعادل در زندگی یعنی ایجاد هماهنگی میان جنبه‌های مختلف مانند کار، خانواده، خدمت به دیگران، روابط سالم، سلامتی و رشد فردی. زمانی که این بخش‌ها در توازن قرار بگیرند، انسان به تعادل نزدیک می‌شود و در قله تعادل، احساس آرامش، رضایت و معنا را تجربه می‌کند.
نوشتن سی‌دی‌های آموزشی، علاوه بر موارد ذکرشده، موجب کاهش استرس و پرش افکار، کاهش ریسک ابتلا به آلزایمر، بهبود دستخط، و اهمیت نوشتن کار ها و اهداف مختلف زندگی و برنامه ریزی می‌شود.
با سپاس و آرزوی سلامتی برای تمامی اعضای محترم  که بعد از در آمدن از سیاهی عاشق نور شده و با جان و مال خود در مسیر پیشبرد اهداف کنگره تلاش می‌کنند.

جاویدان ، پاینده ، پایدار.

نویسنده : مسافر نوید لژیون هفتم
رابط خبری ، عکس و تایپ : مسافر رضا خدمتگزار سایت
ارسال و ویرایش : مسافر نظام خدمتگزار سایت

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .