نوشتن سیدیهای آموزشی کنگره ۶۰ خیلی در زندگی من و مسافرم تأثیر داشت. آقای مهندس حسین دژاکام همیشه تأکید میکنند: مهمترین کار اصلی کنگره ۶۰، نوشتن سی دی و گوشدادن به آنها است. با نوشتنهای مکرر، گوش من شنوا، چشمهایم بینا و جهانبینیام درست شد. روزهای اول که به کنگره ۶۰ آمدم و وارد لژیون شدم، راهنمایم از من خواست تا سی دی بنویسم و اصلاً اهمیت نمیدادم که چرا باید بنویسم و دلیل نوشتن آنها چه بود؟ اولویت کارم نوشتن سی دی نبود و کارهای دیگر را واجبتر از آن میدانستم؛ درحالیکه با چشمم میدیدم که دیدگاه مسافرم بازتر شده بود، خیلی عالی مینوشت و گوش میکرد و تغییر بسیاری کرده بود.
بعد از چند وقت که گوشدادن به سیدیها را شروع کردم، کمکم شروع به نوشتن کردم، واقعاً خودم را جدا از انسانهایی میبینم که تفکر اشتباهی دارند؛ زیرا در مورد جهانبینی، جسم و روانشان آگاهی ندارند که خیلی مهم است و هر سه ضلع باید درست بشود تا به آگاهی برسند.
در کنگره ۶۰ با آموزش سیدیها خیلی مطالب جالب کسب کردیم؛ در مورد خداوند که همه ما برایش یکی هستیم، چه ثروتمند یا فقیر فرقی ندارد و در سیدیها آقای مهندس حسین دژاکام به ما یاد دادند: همه یکسان هستیم و با پیمودن راه درست به یک مقصد مساوی میرسیم ، در همهجا باید متعادل باشیم، ببخشیم، درست زندگی کنیم و صبور باشیم .
ما در جهتهای مختلف منفی و مثبت پیش میرویم و در همه حال تلاش میکنیم پس نباید از تلاش و کوششکردن خودداری کنیم؛ اگر تلاش نکنیم دیگر پایان راه ماست، یعنی همان مرگ؛ درحالیکه هیچکدام از اینها را من در زندگی نداشتم و واقعاً پایان راه من بود؛ چرا که آموزش ندیده بودم، آگاهی و امیدی نداشتم و آخر راه خودم را میدیدم.
جسم من پر از تلاطم و طوفانهای شدید زندگی بود و دیگر دوست نداشتم تلاش کنم. امروز خداوند را هزاران بار شکر میکنم که در کنگره ۶۰ حضور دارم و این مکان مقدس برای من و خانوادهام مهیا شد و آن طوفان های سهمگین با بادبان آموزش و آگاهی کشتی مرا به ساحل امن رساندند، امیدوارم که ثابتقدم در این مسیر باشم.
یکی از یادگیریهای کنگره برای من بخشش مالی بود؛ ولی بخشش درست، من از بچگی بخشش را دوست داشتم و واقعاً میبخشیدم و الان هم که خودم در آمد دارم تلاش میکنم، اصلاً هیچ وابستگی به پول ندارم؛ ولی این را یاد نگرفته بودم که کجا ببخشم، اشتباهات زیادی انجام دادم، اما امروز با جانودل یاد گرفتم که چطور ببخشم و در کنگره این کار را میکنم .
گلریزان سردار داشتیم خیلی خوشحال بودم که در جای خوب و درستی بخشش خودم را انجام دادهام و حتماً هم ادامه میدهم تا جایی که توان ایستادن داشته باشم. حسی که در لژیون سردار تجربه کردم در هیچ جشن، دورهمی، تولد و عروسی یا جشنهای دیگر نداشتم. امیدوارم که تمام همسفران به همراه مسافران در کنگره ۶۰ این حس قشنگ را تجربه و به تکامل برسند و من نیز کنار آنها به بلندیهای زندگیام برسم. سپاسگزارم از وجود آقای مهندس حسین دژاکام که بستری با بار آموزشی ناب در اختیار همه ما قراردادند.
نویسنده: همسفر نسرین رهجوی راهنما همسفر پروانه (لژیون دوم)
رابط خبری: همسفر پروانه رهجوی راهنما همسفر پروانه (لژیون دوم)
عکاس: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر پروانه (لژیون دوم)
ارسال: راهنما همسفر پروانه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی آبیک
- تعداد بازدید از این مطلب :
116