English Version
This Site Is Available In English

گل‌ریزان حرکتی برای کاشت بخشش و فرصتی برای شکرگزاری

گل‌ریزان حرکتی برای کاشت بخشش و فرصتی برای شکرگزاری

اگر بنایی آباد باشد؛ اما ساکنان آن خراب باشند، بنا هم کم‌کم رو به نابودی و خرابی می‌رود؛ اما اگر ساکنان آباد باشند، حتی بناهای خراب یا ویرانه‌ها را هم می‌توانند احیاء کنند. کنگره۶۰، یک تشکیلات تحقیقاتی است که با هدف رهایی معتادان خواستار آزادی از دام اعتیاد شکل گرفته است. این سیستم بر پایه ۳ بخش؛ جسم، روان و جهان‌بینی حرکت می‌کند و درمان را یک فرآیند جامع، نه ترک مواد می‌داند. چنین ساختاری، همراه با آموزش، لژیون‌ها، راهنماها و جلسات، نیازمند منابع مالی نیز هست؛ تا بتواند به‌طور مؤثر به فعالیت خود ادامه دهد. در این میان، جشن گل‌ریزان بخشی از ساختار مالی کنگره۶۰ است که با هدف تأمین بخشی از هزینه‌های جاری و توسعه خدمات انجام می‌شود.

افرادی که مبلغ ۶ میلیون تومان پرداخت می‌کنند، به عضویت لژیون سردار درمی‌آیند و اگر مبلغ ۶۰ میلیون تومان پرداخت کنند، لقب دنور را کسب می‌کنند. کسانی که مبلغ ۶۰۰ میلیون تومان پرداخت کنند، شال پهلوانی به‌دست می‌آورند و افراد با پرداخت چند میلیارد تومان نیز عنوان نشانی در بی‌نشانی را دریافت می‌دارند. جشن گل‌ریزان در کنگره۶۰، رویدادی است که در آن اعضای همسفران و مسافرانی که از خدمات کنگره۶۰ بهره‌مند بوده‌اند، گرد هم می‌آیند؛ تا به‌صورت داوطلبانه کمک مالی کنند. در گذشته نیز مراسماتی در فرهنگ ایرانیان وجود داشت که خیرین به‌طور داوطلبانه برای آزادی زندانیان یا امور خیریه دیگر کمک می‌کردند و یکی از زیباترین جلوه‌های عشق، انسانیت و بخشش، جشن گل‌ریزان است.

این جشن فرصتی است برای اعضا و یاران که با دستان پر از محبت خود، در راه رشد و پایداری این مجموعه سهیم شوند و هر فرد به اندازه توان و دل خود مشارکت کند. تمامی کمک‌های مالی جمع‌آوری شده در بخش‌های مختلف، از جمله مخارج شعبات، دانشگاه کنگره۶۰، مقالات علمی و آزمایشات که به بهترین دانشگاه‌های جهان ارسال می‌گردد، صرف می‌شود. در کنگره۶۰، اعضا آموخته‌اند که دیگران کاشتند و ما خوردیم، اکنون ما می‌کاریم؛ تا دیگران بخورند. این کمک‌ها تنها مالی نیست؛ بلکه نمادی از همدلی، ایمان و قدردانی، نسبت به جایی که به ما زندگی دوباره بخشیده است.

جشن گل‌ریزان، بنیانی از تفکر و آموزش، محبتی بدون توقع و بخششی آگاهانه است. بنیان‌ کنگره۶۰، آقای مهندس حسین دژاکام، با بخشش‌هایی که خود در این مسیر داشته‌اند، به تمامی اعضا آموخته‌اند که بخشش باید بی‌توقع و خالصانه باشد؛ تا این مسیر و بستر برای تمامی انسان‌های دردمند از اعتیاد و دیگر بیماری‌های لاعلاج، میسر شود و انسان‌ها بتوانند به سلامتی، آرامش و حال خوب دست یابند. به امید خداوند، امسال نیز جشن باشکوهی در تمامی شعبات کنگره۶۰ برگزار خواهد شد.

منبع: صحبت‌های آقای مهندس در جلسات جهان‌بینی
نویسنده: راهنما همسفر مینو(لژیون سردار)
رابط خبری لژیون سردار: همسفر شهلا رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون هفتم)
ویرایش و ارسال: همسفر رباب رهجوی راهنما همسفر مریم(لژیون اول) دبیر سایت
همسفران نمایندگی صائب تبریزی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .