English Version
This Site Is Available In English

ساکنین آباد باعث آبادانی می‌شوند

ساکنین آباد باعث آبادانی می‌شوند

چهارمین جلسه از دوره اول کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران ویژه جشن گل‌ریزان کنگره۶٠، به استادی دنور راهنما همسفر ریحانه، نگهبانی راهنمای تازه‌واردین همسفر معصومه و دبیری راهنمای ویلیام همسفر مهناز با دستور جلسه «گل‌ریزان» روز دوشنبه ۱۹ آبان‌ماه ۱۴٠۴ ساعت ۱۶:٠٠ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خدا را بسیار شاکرم که یک‌بار دیگر سعادت دارم تا در این جایگاه قرار بگیرم و از تک‌تک شما عزیزان آموزش دریافت کنم. این جشن بزرگ‌ را به تمام اعضاء کنگره۶۰، به‌ویژه شعبه وکیلی یزد تبریک می‌گویم.

همان‌طور که می‌دانید، کنگره۶٠ یک سازمان مردم‌نهاد است که فقط اعضاء مخارج آن را تأمین می‌کنند. همین‌طور که مستحضر هستید، سبد قانون یازدهم برای خرج یومیه استفاده می‌شود. داشتم به این فکر می‌کردم که در کنگره۶۰ چه اتفاقی می‌افتد! یک خانواده ۴نفره، با این شرایط و اوضاع مالی که پیش آمده است، زیر فشارهای مالی به ستوه می‌آیند؛ ولی کنگره۶۰ این اتفاق برایش نمی‌افتد. بالغ بر چندین‌هزار نفر در نمایندگی‌های متعدد هستند؛ ولی هیچ‌وقت کنگره از کسی قرض نگرفته است. فهمیدم به‌خاطر ساکنین آبادی است که در کنگره حضور دارند و به بیداری رسیده‌اند.

تجربه من از پس‌اندازکردن این است؛ قبل از این‌که وارد کنگره۶۰ بشوم، اصلاً اعتقادی به پس‌اندازکردن نداشتم؛ اگر پولی هم داشتم، خرج می‌کردم و اعتقادم این بود که پس‌اندازکردن فقط برای ثروتمندان است؛ ولی با ورودم به کنگره، متوجه شدم که دانه‌دانه غله هست در انبار؛ همین‌طور که قطرات باران قطره‌قطره می‌بارند و تبدیل به دریاچه و اقیانوس می‌شوند، من هم باید ذره‌ذره پس‌انداز کنم و استقلال مالی داشته باشم. هر انسانی باید توان مالی داشته باشد و قبل از آن‌ باید هدف خود را از قدرت مالی مشخص کند تا بداند برای چه چیزی، پول جمع می‌کند.

قبل از ورودم به کنگره۶۰، از افرادی که از نظر مادی، وضعیت خوبی داشتند، خوشم نمی‌آمد و می‌گفتم: این افراد قطعاً کلاهبردار بودند که به این‌جا رسیدند؛ اما با ورودم به کنگره متوجه شدم چنین نیست، من هم می‌توانم مثل آن‌ها زندگی کنم و مثل آن افراد ببخشم. در کنگره۶۰ آقای مهندس می‌فرمایند: کسی می‌تواند بخشش کند که قلب بزرگی داشته باشد؛ یعنی مستلزم بخشش من، قلب بزرگم است. امام علی (ع) می‌فرمایند: وقتی فقر باشد، دقیقاً در مقابل، ایمان بیرون می‌رود؛ پس همه باید استقلال مالی داشته باشیم و پس‌انداز کنیم.

دو دسته افراد در کنگره هستند؛ یکسری افراد که می‌آیند، خوب سفر می‌کنند و به رهایی می‌رسند؛ ولی افرادی هم هستند که می‌گویند: من در کنگره به درمان رسیده‌ام؛ دیگران کاشتند و من برداشت و استفاده کردم، اکنون باید من بکارم تا دیگران استفاده کنند. آقای مهندس افراد لژیون‌ سردار را به‌عنوان پیشگامان معرفی می‌کنند، افرادی که سردار، دنور و پهلوان می‌شوند، کسانی هستند که به بیداری و آگاهی رسیده‌اند و متوجه شدند، آن چیزی‌که دارند، متعلق به خودشان نیست؛ حتی آن لباسی که به تن دارند را تا موقعی که در این حیات هستند می‌توانند از آن استفاده کنند؛ این افراد متوجه شدند، زمانی می‌توانند مال را برای خود داشته باشند و آدم‌ ثروتمندی باشند که از مال خود ببخشند و بتواند آن را، در راهی که برای احیاء انسان‌ها است، استفاده کنند.

من آدمی بودم که قبل از ورود به کنگره، همه‌چیز را برای خودم و درنهایت برای خانواده‌ام می‌خواستم، اصلاً نمی‌توانستم مقداری از پول خود را به کسی بدهم؛ حتی افرادی که می‌گفتند: ما نیازمند هستیم، به آن‌ها کمک نمی‌کردم و می‌گفتم: این‌ها آدم‌هایی حقه‌بازی هستند که می‌خواهند از من پول بگیرند؛ ولی با ورودم به کنگره متوجه شدم که کارم اشتباه است و باید مثل جنگل  وسیع باشم؛ مثل خورشیدی باشم که نورش برای همه انسان‌ها است، نه آن بیابانی که هر چیزی را برای خودش می‌خواهد.

إن‌شاءالله امروز بتوانیم به‌ بهترین نحو، آن بخشش را انجام دهیم؛ بخشش اگر قلبی باشد، قطعاً انرژی آن را دریافت می‌کنیم. بخشش باید بلاعوض باشد؛ مانند چیزی‌که آقای مهندس به ما داده‌اند؛ عشق، محبت و بخشش.

خدا را شکر می‌کنم برای حضورم در کنگره۶۰ و آموزش‌هایی که در این‌جا دریافت کردم. امیدوارم بتوانم تا جایی‌که توان دارم، از نظر مالی و جانی، در مسیر اهداف کنگره۶۰ قرار بگیرم.

درپایان سخنم را با پیامی از استاد سردار تمام می‌کنم: اگر کاخ‌ها ویران شدند، فقط خواست خداوند نبود؛ زیرا دیگر آن‌جا نور الهی وجود نداشت، ظلمات و تاریکی بود؛ مثل ابر سیاهی که روی بناها قرار گرفته باشد، قطعاً آن کاخ‌ها ساکنین آباد نداشتند؛ چراکه ساکنین آباد باعث آبادانی می‌شوند؛ ولی ساکنین خراب بناها را ویران‌تر می‌کنند.
ممنون که با سکوتتان به سخنان من گوش دادید.


برگزاری جشن گل‌ریزان ۱۴٠۴ در شعبه وکیلی یزد

مرزبان کشیک: همسفر سمیه
تایپ و ویرایش: همسفر مهناز رهجوی راهنما همسفر راضیه (لژیون چهارم)
عکاس: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون اول) و همسفر ناعمه رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون دوم)
ارسال: راهنما همسفر سمیه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی وکیلی یزد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .