English Version
This Site Is Available In English

شخصی که مصرف کننده است یک روزِ مصرف کننده نشده است

شخصی که مصرف کننده است یک روزِ مصرف کننده نشده است

هفتمین جلسه از دوره‌ی سوم سری کارگاه های خصوصی کنگره‌۶۰ ویژه همسفران آقا،نمایندگی شهرری به استادی پهلوان محترم مسافر حسین،نگهبانی راهنما محترم همسفر حسین و دبیری همسفر علی با دستور جلسه "وادی نهم و تاثیر آن روی من" روز پنجشنبه ۱۵ آبان‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۴ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان حسین هستم،یک مسافر

خیلی ممنونم که به من فرصت داده اید تا این جایگاه را تجربه کنم. دستور جلسه این هفته ما در دو بخش تنظیم شده است: بخش اول، وادی نهم، و بخش دوم که همان‌طور که دیروز آقای مهندس اعلام کردند، از دیروز دستور جلسات کنگره، «گلریزان» است.

وادی نهم با این عنوان می‌خواهد به من بگوید که وقتی نیرویی از پایین شروع می‌شود و به درجات بالاتر می‌رسد، نقطه تحمل پدیدار می‌گردد. این وادی دربارهٔ یکی از قوانین هستی سخن می‌گوید. منِ حسین، در بسیاری از مواقع این قانون را نادیده می‌گرفتم و می‌خواستم یک‌شبه راه صدساله را طی کنم. برای من که مسافر بودم، این تصور وجود داشت که یک‌شبه مصرف‌کننده شده‌ام و بارها اقدام کردم که یک‌شبه و یکروزه نیز ترک اعتیاد را انجام دهم.

حال اگر دو صفحه را به این موضوع اختصاص دهیم، درمی‌یابیم که انسان یک‌شبه و یکروزه به هیچ ضدارزشی مبتلا نمی‌شود، بلکه این اتفاق در فرایند زمان رخ می‌دهد. دو گزینه در این وادی مطرح می‌شود: تکرار منظم موضوع در حوزه ضدارزش‌ها. یک‌شبه و یکروزه این اتفاق نمی‌افتد، بلکه تکرار منظم موضوع در طول زمان آن را رقم می‌زند. اگر من انسان دروغگویی هستم، یک‌شبه دروغگو نشدم، بلکه کم‌کم شروع کردم و این موضوع را تکرار نمودم تا نقطه تحملی نسبت به دروغ گفتن پیدا کردم. همین‌طور است در مورد هر نوع ضدارزش دیگر.

پس باید این را در نظر داشته باشم که برای درمان دروغ‌گویی، برای درمان نفرت و برای درمان هر ضدارزشی، باید تکرار آن موضوع را در فرایند زمان مدنظر قرار دهم تا پله‌هایی را که به پایین رفته‌ام، گام‌به‌گام و با روش DST بازگردم و تلاش کنم که ضدارزش‌ها را به‌صورت علمی انجام ندهم.

این فرایند برای مسافر اتفاق می‌افتد و ده ماه زمان می‌برد. در این پروسه زمانی، فردی که مواد مخدر مصرف می‌کند، به‌تدریج تحت درمان قرار می‌گیرد تا سیستم‌های ازکارافتاده بتوانند خود را به حالت تعادل طبیعی بازگردانند. پس این یک قانون در هستی است و من نمی‌توانم آن را نادیده بگیرم. اگر بخواهم این قانون را نادیده بگیرم، اولین کسی که آسیب می‌بیند، خود من هستم.

آقای مهندس مثال زدند که اگر بخواهم به یک دونده خوب تبدیل شوم، باید کم‌کم شروع کنم و نمی‌توانم یک‌باره ادعا کنم که برنده خواهم بود. اگر امروز پنج کیلومتر بدوم، فردا چه اتفاقی می‌افتد؟ دچار زانودرد، کمر درد می‌شوم و کل جسم من از حالت تحمل زندگی خارج می‌شود. اما اگر امروز برنامه‌ریزی کنم و در هفته اول صد متر بدوم، در نقطه تحمل نسبت به آن صد متر قرار می‌گیرم. در هفته دوم می‌توانم صد و پنجاه متر، و در هفته سوم دویست متر بدوم. پس این نقطه تحمل، یکی از قوانین هستی است.

من نمی‌توانم یک‌شبه راه هزارساله را طی کنم. اگر مسیر را به‌درستی طی کنم، بسیاری از مسائل و مشکلات درون زندگی‌ام حل خواهد شد. بارها دیده‌ام که شمشیر به دست گرفته‌ام و یک‌تنه به جنگ تمام مسائل زندگی‌ام رفته‌ام و قطعاً با شکست مواجه شده‌ام. اما اگر یاد بگیرم مسائل زندگی‌ام را گام‌به‌گم و با الهام از این وادی حل کنم، نقطه تحمل در مسئله ایجاد می‌شود و هیچ مسئله‌ای نمی‌تواند مرا از پای درآورد، چون روش حل آن مسئله را فراگرفته‌ام.

بیماری اعتیاد نیز سال‌ها ناشناخته بود، زیرا همه می‌خواستند آن را یک‌شبه، یک‌هفته یا یک‌ماه حل کنند و قطعاً هرکس وارد این حوزه می‌شد، با شکست روبه‌رو می‌شد. چرا؟ زیرا می‌خواست تمام تیم‌ها را یک‌جا جمع کند و این قانون را نادیده بگیرد. اما یک کاشف یا مقرب مانند آقای مهندس، مسئله را دید و شناخت تا توانست آن را حل کند.

هم در مورد ضدارزش‌ها که مربوط به همسفران عزیزمان است و هم در مورد مسافران و مصرف مواد مخدر، در دو بخش مختلف به ما آموزش داده شد که من یاد بگیرم یک‌شبه مصرف‌کننده نشدم که بخواهم یک‌شبه درستش کنم، یا یک‌شبه سیگاری نشدم که بخواهم یک‌شبه سیگارم را ترک کنم. باید پروسه زمان و تکرار منظم موضوع را همواره مدنظر داشته باشم. در مورد ضدارزش‌ها نیز همین‌طور است و باید به خاطر بسپارم که یک‌شبه و یکروزه به این بیماری یا ضدارزش گرفتار نشدم.

بحث دوم دستور جلسه، دربارهٔ آغازهاست. در جلسه‌ای که با سردار و بچه‌ها داشتیم، صحبت شد که همیشه شروع‌ها زیبا هستند. من همیشه شروع‌ها را دوست داشته‌ام و بسیار خوشحالم که امروز در اولین جلسه از لژیون سردار نمایندگی همسفران آقا در شهرری به عنوان خدمتگزار حضور داشتم و نمی‌دانستم از این بابت خوشحال باشم که توانستم در اولین جلسه لژیون سردار خدمتگزار باشم.

از اینکه با سکوتتان به صحبت‌هایم گوش دادید، سپاسگزارم.

تایپ،ویراستاری و بارگذاری:همسفر نیما

خدمت‌گزاران سایت همسفران آقا،شعبه شهرری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .