English Version
This Site Is Available In English

همه‌چیز ذره‌ذره شکل می‌گیرد

همه‌چیز ذره‌ذره شکل می‌گیرد

هفتمین جلسه از دوره نود و یکم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰ شعبه آکادمی ویژه مسافرین آقا با استادی مسافر هادی، نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر ارشیا با دستور جلسه "DST و OT"، در روز چهارشنبه 7 آبان سال 1404 آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان هادی هستم مسافر.

از ایجنت محترم شعبه، مرزبان‌ها و راهنمای محترمم تشکر می‌کنم، که فرصت خدمت در این جایگاه را برایم فراهم کردند.

دستور جلسه امروز،DST و OT می‌باشد.

تجربه خودم درمورد استفاده از روش DST، این است که کامل‌ترین و سریع‌ترین روش حال حاضر برای درمان اعتیاد می‌باشد. تجربه ترک اعتیاد را به روش سقوط آزاد داشته‌ام که پس از حدود هفت سال شرایط خوبی در ترک نداشتم و متأسفانه مجدداً به مصرف مواد برگشتم و خوشبختانه با کنگره 60 آشنا شدم.

قابل‌اندازه‌گیری بودن داروی OT، از بهترین ویژگی‌های این دارو است که با کمک روش DST، من را به درمان قطعی از مصرف مواد مخدر رساند.

همه‌چیز ذره‌ذره شکل می‌گیرد و متد DST، صبر را به من آموخت.

من به‌عنوان یک مصرف‌کننده، مدت تخریبم را فراموش می‌کنم و انتظار دارم درمان من به‌سرعت انجام گیرد و متد DST، کاملاً با این موضوع مغایرت دارد.

یک مصرف‌کننده مانند کبوتری است، که در تله مشغول خوردن دانه است و هنوز متوجه به دام افتادن خودش نیست. من نیز به‌عنوان مصرف‌کننده‌ی مواد مخدر، تا زمانی که از مصرف لذت می‌برم، متوجه تله‌ای که در آن هستم، نمی‌شوم.

در درمان به روش DST، مدت‌زمان مشخص‌شده برای درمان هر فرد کاملاً صحیح و قابل‌اجرا هست و عجله کردن و هرگونه دست‌کاری در این روش، درمان را مختل می‌کند.

از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید از همه شما سپاسگزارم.

تایپ: مسافر امید لژیون دوم

عکس: مسافر حمید لژیون دوم

بارگزاری : مسافر مهدی لژیون دوم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .