English Version
This Site Is Available In English

اوتی به همراه دی اس تی شفابخش است

  اوتی به همراه دی اس تی شفابخش است

نهمین جلسه از دور ششم کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره 60 نمایندگی آزادشهر ویژه مسافران با استادی مسافر مهدی، نگهبانی مسافر رضا ، دبیری  مسافر مجتبی با دستور جلسه" روش دی اس تی و اوتی  " روز سه شنبه  6 آبان ماه 1404 راس ساعت 17 آغاز به کار نمود.

سخنان استاد : 

سلام دوستان مهدی هستم یک مسافر
خدا را شاکرهستم که یک بار دیگردراین جایگاه قرارگرفتم تا بتوانم خدمت کنم و ازخدمت خودم آموزش بگیرم ازنگهبان هم تشکرمی‌کنم که این جایگاه را در اختیار من گذاشتند .
دستور جلسه این هفته دی اس تی و اوتی است در ابتدا این هفته را به جناب مهندس تبریک می‌گویم و به تمام خدمت‌گزاران اوتی در سرتا سر ایران خصوصاً اوتی آزادشهر تبریک می‌گویم من این چند جلسه که دراین نمایندگی آمدم واقعاً از خدمت کردن دوستان لذت بردم همین طور که همه شما درجریان هستید جناب مهندس خیلی قشنگ درمورد این هفته صحبت کردند .
این دارو شفا بخش است چطوری ؟ اگر من این دارو را به روش دی اس تی و درست استفاده کنم این دارو شفابخش می‌شود اما اگر من این دارو را با کله خودم انجام دادم دیگر شفابخش نیست بلکه مخرب است و برعکس عمل می‌کند من در سفر اول وقتی راهنمای من گفت: باید مواد را کنار بگذارید و این شربت را باید ده ماه یا یازده ماه استفاده کنید باید این مسیر را بروید تا به درمان برسید چون من تمام راههای ترک را رفته بودم و هیچ وقت موفق نبودم ولی یازده ماه به حرفهای راهنمایم گوش کردم همان مقدار و همان اندازه را استفاده کردم و به درد من مهدی خورد من یازده ماه این دارو را درست استفاده کردم و فهمیدم که واقعاً شفابخش است این روش دی اس تی است که به ما کمک کرد و گرنه شربت اوتی به تنهایی نمی‌نواند به ما کمک کند اگر لژیون جونز را نگاه کنید این روش دی اس تی است ذره ذره وزن کم می‌کنید تا به وزن مناسب برسیم این نامه که به دست من سفر اولی می‌رسد خیلی بابت آن زحمت کشیده می‌شود از بچه های اوتی تا راهنمایی که زحمت می‌کشد تا نامه به دست شما برسد باید قدر این نامه را بدانیم اگر می‌گویند سر ساعت کلینیک باشید اول باید برای خودمان ارزش قائل باشیم چون بچه‌ها زحمت می‌کشند تا یک سفر اولی به رهایی برسد من وقتی یک سفر اولی رها می‌شود خیلی خوشحال می‌شوم و انرژی می‌گیرم من وقتی وارد کنگره می‌شوم انگار وارد خونه خودم می‌شوم من این حال خوب و این انرژی را از کنگره دارم روش دی اس تی خیلی به من کمک کرد خیلی از بیماریهای من در سفر اول درمان شدند و خیلی از مشکلات من رفع شد وقتی روش دی اس تی به همراه اوتی استفاده شود بسیاری از مشکلات که در زمان مصرف داشتم حل شد وقتی می‌گویند نود هزار فالوآپ اول داریم یعنی نود هزار سند داریم دو هزارو بیست وچهار نفر در قسمت اوتی خدمت می‌کنند از دیده بان محترم تا بچه های اوتی ، این شوخی نیست کنگره راهش را ادامه می‌دهد و من مهدی می‌آیم یک گوشه از کار را انجام می‌دهم وقتی من یروم کنگره به راهش ادامه می‌دهد من مدیون کنگره هستم این حال خوب را مدیون کنگره هستم شاید از نظر مالی نتوانم خدمت کنم ولی از نظر فیزیکی می‌توانم خدمت کنم بیایم خدمت کنم تا یک نفرمثل خودم به حال خوب برسد ممنون که به حرفهایم گوش کردید .

تهیه گزارش و تایپ و ارسال : مسافر جواد لژیون یکم 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .