English Version
This Site Is Available In English

به دعا و دعانویس متوسل نشویم

به دعا و دعانویس متوسل نشویم

در ابتدای وادی نهم آمده است که وقتی انسان خلق شد و به زمین رانده شد، موجودی بود که از نظر شعور بالاتر از هر حیوانی قرار داشت و مجموعه‌ای از رذائل و فضائل به‌صورت بالقوه در او نهاده شد. خداوند به او اختیار کامل داد تا خود را بیازماید. خداوند جهان و هستی را بر اساس اضداد خلق کرده است و هر چیز بر مبنای ضد خود معنا پیدا می‌کند. ضد ارزش‌ها را می‌توان همان نیروهای مکمل دانست که در جهت ساختن و تقویت جسم، روان و جهان‌بینی خود به کار می‌بریم. البته این امر نیاز به آموزش و بالابردن سطح دانایی و آگاهی دارد که خوشبختانه در کنگره ۶۰، آموزش‌ها در تمامی سطوح فراهم شده است.

گذشته از این، حضور فعال در کارگاه‌های آموزشی و لژیون‌ها علاوه بر آموزش، مکانی مقدس برای تبادل عشق، محبت و احترام متقابل است. در کنگره ۶۰ آموخته‌ام که خداوند مسائل و مشکلات را برای رشد و تکامل ما سر راهمان قرار داده تا پخته و صیقل داده شویم. البته برخی از این مشکلات، در اثر سهل‌انگاری، ناآگاهی و نادانی خودمان به وجود آمده‌اند. این خود ما هستیم که باید با کاربردی‌کردن آموزش‌ها و با سلاح دانش، آگاهی، ایمان و اتکا به نیروهای درونی خود، به جنگ موانع و مشکلات برویم و مطمئن باشیم که نیروهای الهی نیز به یاری ما خواهند آمد.

نباید به دعا، دعانویس و انرژی‌های منفی و کاذب متوسل شویم و بخواهیم در کوتاه‌ترین زمان مشکلات خود را حل کنیم. نکات مهم سی‌دی دعانویس این است که: به‌راحتی به دیگران اعتماد نکنیم؛ بیاموزیم چگونه با دیگران ارتباط برقرار کنیم تا نه خود دچار ضرر و زیان شویم و نه دیگران؛ و یاد بگیریم برای حل مشکلاتمان تفکر کنیم، راه درست را بیابیم و در این مسیر صبور و شکیبا باشیم تا در زندگی به صلح، آرامش و آسایش برسیم.

نویسنده: همسفر فریده رهجوی راهنما همسفر عفت (لژیون نوزدهم)
رابط خبری: همسفر حبیبه رهجوی راهنما همسفر عفت (لژیون نوزدهم)
ویراستاری و ارسال: همسفر مونا نگهبان سایت

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .