English Version
This Site Is Available In English

شربت اوتی مثل شمشیر دو لبه است

شربت اوتی مثل شمشیر دو لبه است

هفتمین جلسه از دور ششم کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره 60 نمایندگی آزادشهر ویژه مسافران با استادی مسافر حسین  ، نگهبانی مسافرعلی ، دبیری  مسافر علیرضا با دستور جلسه" دی اس تی و اوتی "  روز یکشنبه 4 آبان ماه 1404 راس ساعت 17 آغاز به کار نمود.

سخنان استاد : 

سلام دوستان حسین هستم یک مسافر
خدا را شکر می‌کنم که در این جایگاه قرار گرفتم و سپاسگزار جناب مهندس هستم که این بستر را برای آماده نمود تا بتوانیم خدمت کنیم و از خدمت خودمان آموزش بگیریم از راهنمای درمانم علی آقا و از ایجنت نمایندگی حسین آقا و از راهنمای لژیون سوم حسین آقا تشکر می‌کنم که این جایگاه را در اختیار من قرار دادند از مرزبانان و راهنمایانی که در این جلسه حضور دارند تشکر می‌کنم .
دستور جلسه این هفته دی اس تی و اوتی می‌باشد شربت اوتی یا همان شربت تریاک مثل شمشیر دو لبه است که هم بالا را می‌برد و هم پایین را می‌برد بستگی دارد دست چه کسی قرار بگیرد و چطور استفاده بشود دست من که آمد خودم را نابود کردم جسم و وجود خودم را نابود کردم و همه چیزمن از دستم رفت اما با یک اندیشه درست یک تفکر درست با یک زمان و متد درست شخصی این کار را انجام داد و روش دی اس تی را ابداع کرد یک روش درستی بود که بسیار بسیارچیزها در پشت آن خوابیده است از درمان مریضی‌ها و بیماریهای جسمی که اکثریت مصرف کننده‌ها داشتند که با روش دی اس تی می‌توان این بیماریها را ذره ذره درمان نمود اوتی یک داروی بسیار خوب و بسیار ارزشمندی است. زمانی که من با این داروی اوتی درمان شدم خیلی برای من ارزشمند است حدود نود هزار نفر درمان شدند و به رهایی رسیدند همه کسانی که در اینجا نشستند با شربت اوتی درمان شدند پس نمی‌شود گفت که این داروی بدی است و انسان را نابود می‌کند درست است اگر دست یک انسان نااهل افتاد مثل همان چاقویی است که می‌شود با آن سیب زمینی و میوه پوست کند و با همان چاقو می‌شود یک نفر را کشت از این دارو در بیمارستان‌ها و اتاق عمل و خیلی جاهای دیگراز آن استفاده می‌شود که نه تخریب ایجاد می‌کند و نه خرابی بوجود می‌آورد تفکر درست و اندیشه درست چیزبسیار ارزشمندی است و اندیشه جناب مهندس که این روش دی اس تی را در ماه مبارک رمضان اختراع کرد بسیار بسیار ارزشمند است و سالها انسانها می‌آیند و از این روش استفاده می‌کنند و به نتیجه می‌رسند. ممنون که به صحبت‌های من گوش کردید.

تهیه گزارش و تایپ و ارسال : مسافر جواد لژیون یکم 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .