English Version
This Site Is Available In English

DSTفانوسی روشن در عمق تاریکی

DSTفانوسی روشن در عمق تاریکی

مشارکت همسفران لژیون هشتم، راهنما همسفر زهره

همسفر مریم
درگذشته شربت تریاک از چرخه دارویی خارج می‌شد و متأسفانه مانند داروهای دیگری نظیر متادون و B2، توسط پزشکان به  مصرف‌کنندگان، صرفاً جهت کنترل اعتیاد تجویز می‌شد؛ زیرا صورت‌مسئله اعتیاد هنوز حل نشده بود. در همه‌ جای دنیا همین مسئله بود و پزشکان بر‌ این باور بودند که بایستی فرد بیمار را تحت کنترل نگه دارند و فرد تا آخر عمر نیاز به مصرف دارو داشت؛ اما خدا را شکر آقای مهندس دژاکام با تلاش و زحمت فراوان توانستند با تنتور تریاک یا همان شربت OT و با روش DST فرد بیمار را طوری درمان کنند که اگر در انبار مواد قرار گیرد هیچ حسی نسبت به مواد نداشته باشد. این موضوع توسط ۲۰۰۰ نفری که در تهیه و توزیع شربت OT مشغول به خدمت هستند ثابت شده است. فالواپ های رهایی‌های مسافران هم گواه بر حل‌شدن صورت‌مسئله اعتیاد است.

آقای مهندس توانستند از خود تریاک که به علت استفاده نادرست ویرانگر و خانمان‌سوز بود، دارویی بسازند که باعث آبادانی و نجات باشد. این مقدور نبود جز استفاده از آن ماده به روش  DST؛ چرا که اگر این روش نبود فرد با مصرف بیش از حد دارو هرگز به رهایی نمی‌رسید. در کلینیک‌های خارج از کنگره ۶۰ فرد را با دوز بالا نگه می‌دارند و چندین سال است که ادامه دارد، ولی خوشبختانه در کنگره ۶۰ با کمک راهنمایان عزیز و تیپرکردن دارو به روش DST در مدت ۱۰ الی ۱۱ ماه فرد به درمان می‌رسد. سیستم ایکس بدن مجدد شروع به فعالیت کرده و مواد شبه افیونی را موردنیاز را تولید می‌کند و فرد دیگر نیازی به مصرف مواد ندارد. باید بگویم که کنگره ۶۰ دانشگاه زندگی است که هم اعتیاد را درمان می‌کند وهم با کارگاه‌های آموزشی به تحکیم خانواده‌ها کمک کرده و با لژیون جونز و ورزش به فکر سلامتی همه افراد خانواده است.

همسفر گیلدا
در ابتدا ما باید شاکر خداوند باشیم که این داروی شفابخش را در اختیار ما قرار داده شده است. OT دارویی است کاملاً استاندارد  که با معیارهای کارخانه داروسازی آماده شده است.  باید گفت مسئله درمان با این دارو هم سخت است و هم آسان؛ به این‌گونه که اگر انسان‌های دانا و آگاهی باشیم و طبق برنامه پیش برویم این کار به‌سهولت انجام می‌گیرد و مثل آب‌خوردن است و اگر جاهل و نادان باشیم کار خیلی سخت می‌شود و مسافر به درمان نمی‌رسد. اگر مسافر گریز بزند و چیز دیگری مصرف کند آن وقت دوباره با مصرف این دارو سردرگم می‌شود به همین دلیل در درمان به مشکل می‌خورد.  شربت OT زمانی که طبق روش DST اجرا شود، بیوشیمی بدن را راه‌اندازی می‌کند. مسافر اگر  طبق برنامه راهنما مقدار و ساعتش را دقیق رعایت کند در سفر خود آن‌چنان لذتی می‌برد که در زمان مصرف مواد هم آن لذت را نمی‌برد‌.

OT همان تریاک است، تریاکی که جز مشکلات چیزی به بار نمی‌آورد؛ پس چرا شفابخش است؟ زمانی که با روش درست مصرف می‌شود شفابخش و درمان‌کننده خواهد بود. روش DST آن را تبدیل به داروی شفابخش می‌کند. بزرگ‌ترین جراحان و پزشکان حاذق در داخل بدن انسان تعبیه شده‌اند و اندازه و زمان را تنظیم می‌کنند. وقتی دست شما دچار بریدگی می‌شود بدن خودش، خودش را ترمیم می‌کند؛ مشروط به اینکه ما مواد لازم را در اختیارش قرار دهیم. DST زبان بدن را می‌فهمد و قانونمند است و در این روش هر مواد مخدری قابل‌درمان است. در پایان باید گفت که درمان اعتیاد نه‌تنها ممکن است؛ بلکه با روش DST و مصرف اصولی شربت OT، به یک سفر شیرین و سازنده تبدیل می‌شود.

همسفر ملیکا
موضوع OT و روش DST از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و به‌سان فانوسی روشن در عمق تاریکی به انسان برای جهت‌یابی و پیمودن صراط مستقیم یاری می‌رساند. یک مثال بدیهی که در این مورد وجود دارد: همه ما پیش‌تر نیز می‌دانستیم که تریاک به‌شرط استفاده درست خاصیت درمانی دارد؛ اما سؤال اینجاست که چرا تا پیش از اینکه آقای مهندس اعتیاد و مسائل دیگر مانند سیگار، چاقی و... را به‌طورقطع درمان کند کسی موفق به درمان نشد؟صحبت‌های آقای مهندس به‌خوبی پاسخ ما را می‌دهد: این نظریه کاملاً صحیح است که تریاک، گیاهی است باخاصیت درمانی؛ اما اینکه چگونه، چطور و چه زمانی استفاده شود، بسیار مهم است.

روش DST کاملاً به اعضای کنگره ۶۰ کمک کرد که از عمق تاریکی‌ها به‌طرف روشنایی‌ها حرکت کنند، به زندگی ما نظم داد، به ما آموخت که چگونه سر ساعت دارو مصرف کنیم، غذا بخوریم و حتی آب بنوشیم و در کلیه کارها ما را یاری کرد که به بهترین شکل ممکن حرکت کنیم. شربت شفابخش OT در کنار این متد معجزه‌ای رقم زد که هرروزه شاهد ایمان‌آوردن انسان‌های زیادی هستیم که به فرمان خدا اذن ورود و حرکت در مسیر راستین رو پیدا می‌کنند.

رابط خبری: همسفر راضیه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون هشتم
ویراستاری: همسفر پریسا رهجوی راهنما همسفر ستاره (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر مونا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی البرز کرج

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .