English Version
This Site Is Available In English

گیاه خشخاش و ماده تریاک در درمان بیماری

گیاه خشخاش و ماده تریاک در درمان بیماری

سلام دوستان فاطمه هستم یک همسفر:

خدا را شکر که کنگره توانست ثابت کند، تریاک بهترین و کامل‌ترین، کم‌ خطرتر ین و کم‌ هزینه‌ترین دارو برای درمان هر نوع ماده مخدر است. و ترکیبات شربت  ۷۰درصد آب، ۲۰ درصد الکل و ۱۰ درصد تنتور تریاک است.

از قدیم گیاه خشخاش و ماده تریاک در درمان بیماری و کاهش درد به کار گرفته می‌شد؛ ولی متأسفانه انسان‌ها از این داروی الهی درست استفاده نکرده‌اند و خود راگرفتار و وابسته به این ماده تریاک کرده‌اند.
خوشبختانه آقای مهندس تلاش زیادی کردند، تا مجوز‌های لازم را برای تهیه این شربت بگیرند تا به صورت قانونی قابل تجویز در کلینیک‌های مجاز بشود.

در کنگره شربت OT داروی شفابخش شناخته شده‌، که به زندگی مصرف‌کننده‌ها نظم خاصی داده است؛ حتی مصرف‌کننده‌های شیشه هم با این شربت و روش DST به درمان می‌رسند، در صورتی‌که هیچ کجای دنیا اعتقاد به این درمان ندارند. شربت OT در بیرون از کنگره هم موجود است که اگر شخصی بدون آگاهی و غیر اصولی مصرف کند باعث اعتیاد بدتری با اثرات مخرب برای شخص به همراه دارد؛ ولی در کنگره این دارو با روش DST انجام می‌پذیرد، و فرد مصرف‌کننده این دارو را در زمان مناسب و مقدار مناسب استفاده می‌کند و طبق گفته راهنما مصرف می‌شود،  به تعادل  جسمی و روحی نزدیک‌تر می‌شوند و به درمان می‌رسد.

خداوند را بابت این داروی با ارزش شکر می‌کنم و از آقای مهندس سپاسگزارم که آرامش را به زندگی ما باز گرداند.

سلام دوستان فریبا هستم یک همسفر:

در کنگره۶۰ دو مسئلهDST و OT مهم‌ترین مباحثی هستند که مستقیماً روی درمان و رهایی اعضا اثر می‌گذارند. طبق سخنان آقای مهندس در لایو در ابتدا با داروی OT مخالفت شدید می‌شد و در حال حاضر OT بدون DST مفهوم ندارد.

تا قبل از کنگره۶۰ OT یک داروی شکست خورده و در حال خروج بود و الآن با تلاش آقای مهندس به OT آبرو داده شد. در کنگره۶۰ داروی OT تیپر می‌شود در حالی که می‌بینیم در کلینیک‌ها و NGO که بعد از ورود چند ماهه مصرف‌کننده به پروسه ترک همان دوز از دارو یا بالاتر از آن با مصرف‌کننده باقی می‌ماند. OT در کنگره۶۰ فقط یک داروی درمانی نیست، بلکه ابزاری برای عبور از تاریکی است.

در نگاه کنگره۶۰ داروی OT با روش DST یعنی طبق زمان و مقدار و با دوز مشخص، فرد از وابستگی خارج و به رهایی می‌رسد که نقش راهنما و آموزش جهان‌بینی و ساختار کنگره۶۰ در این روش بسیار تعیین کننده است. DST یعنی درمان تدریجی که به ما نظم، صبر و تفکر را در هر کاری آموزش می‌دهد.

با حرکت تدریجی در روش DST می‌توان هنر جدید، زبان جدید و هر کاری که تا قبل از آن برای انجام آن را به تعویق می‌انداختیم، شروع و به پایان برسانیم و از نتیجه آن حال خوش و اعتماد به نفس دریافت کنیم. روش DST زمان را به ما یاد‌آوری کرد. با این روش صبح زود را تجربه کردیم و در ادامه تمام امورات روزمره مرتب شد. از نظر من OT مثل آجر، DST مثل ملات و راهنما مثل معمار است که اگر این سه کنار هم باشند بنای رهایی ساخته می‌شود.

رابط خبری: راهنما همسفر زهرا
ارسال: همسفر زهره رهجویی راهنما همسفر شبنم (لژیون اول) نگهبان سایت همسفران نمایندگی الیگودرز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .