English Version
This Site Is Available In English

مشارکت مکتوب لژیون دهم

مشارکت مکتوب لژیون دهم

به نام خالق مطلق الله
سلام دوستان کاظم هستم مسافر، جهان‌بینی در ورزش این است که چگونه می‌توان به جهان‌بینی کلی در جامعه و اجتماع و زندگی روزمره رسید یا در مورد جهان‌بینی به دیگران امر به معروف کنیم در حالی که یک جزء کوچک از جهان‌بینی که به نظر من می‌تواند از ورزش شروع شود را رعایت نمی‌کنیم. شاید بپرسید که چطور ممکن است اینطور باشد بله ما می‌گوییم چگونه کسی به جهان‌بینی رسیده که گذشت یا اعتراف به خطایی به ظاهر ساده را در ورزش  ندارد که از دید داور بازی یا سایر بازیکنان و یا تمام تماشاگران پنهان مانده و به خاطر ندیده شدن آن خطا توسط دیگران آن خطا را به نفع خود ببیند و سکوت اختیار کند. پس سکوت در این مورد باعث ساکن شدن حرکت عظیم در جهان‌بینی می‌شود. پس بیاییم حتی قبل از سوت داور چه در ورزش و چه در زندگی روزمره خود زودتر توپ را نگه داریم و خود به خطا اعتراف کنیم، و یا نظر داور را بپذیریم. هر کسی این مرحله را به خوبی طی کند در مرحله بعد به بُعدی جدید از جهان‌بینی می‌رسد که آن جهان‌بینی توأم با جوانمردی است. موفق و پیروز باشید با تشکر از راهنما و همه دوستان لژیون دهم.

--------------------------------------- 


سلام دوستان اصغر هستم مسافر. در سی‌دی ورزش آقای مهندس می‌فرمایند برای درمان سه ضلع جسم، روان و جهان‌بینی که همان نگرش و افکار و اندیشه فرد است تا انسان به خودش آسیب نزند و روان همان خُلق و خویی است که مجموعه رفتارها و کردارها است. اما جسم که خانه ما است و در آن زندگی می‌کنیم و باید از آن مراقبت کنیم و برای نگهداری آن باید چند کار را انجام بدهیم. اولین مورد این است که باید مواد لازم و اولیه را در اختیار جسم قرار دهیم، زیرا جسم هر لحظه در حال تغییر و بازسازی است و بدن هر انسان در هر شهر یا کشور طبع مخصوص خودش را دارد. مورد دیگر این است که  ما باید از جسم خود مراقبت کنیم، مراقبت در زمینه‌های سرما، گرما، بهداشت و خواب است، که نقش بسیار مهمی در سلامتی جسم دارند. زمانی که مواد مخدر، سیگار و مشروبات الکلی استفاده می‌کردیم باعث آسیب به جسم‌مان می‌شدیم، زیرا خودِ جسم هنگام خواب که بدن ما بیهوش است مواد  شبه افیونی تولید می‌کند. اگر ما روزانه کمتر از ۸ ساعت بخوابیم این کم‌خوابی روی طول عمر تاثیر منفی دارد. مسئله بعدی تحرک نداشتن است هرچه ما انسان‌ها کار کنیم بدنمان قوی و محکم می‌شود. برای همین در کنگره۶۰ همه اعضای کنگره باید در یک رشته ورزشی فعالیت داشته باشند، و از لباس ورزشی مناسب استفاده کنند.
و در کنگره تشویق برای یک نفر و تنبیه برای همه است. و ورزش باید در جهت تندرستی باشد و هر عضو کنگره باید یک رشته ورزشی داشته باشد و ما با ورزش کردن به تولید مواد شبه‌افیونی بدنمان کمک می‌کنیم. ما با ورزش کردن در کنگره می‌خواهیم قدرت درونی‌مان را به همه نشان بدهیم یا به عبارتی مانور ما در کنگره۶۰ ورزش کردن است. کسانی که در کنگره به درمان رسیدند همه دارای اعصاب خوب و تمرکز بالا و قدرت بدنی خوبی هستند. همانطور که ورزش برای بدن و جسم مفید است اگر درست استفاده نکنیم برایمان تخریب هم به وجود می‌آورد ما باید هر روز ورزش کنیم تا بدنی ورزیده داشته باشیم. ما ورزش را برای این انجام می‌دهیم که همیشه سلامت باشیم و وقتی به سن ۵۰ و۶۰ سالگی رسیدیم مجبور نباشیم مرتب به دکتر و آزمایشگاه برویم. بهترین الگو برای ما ورزش کردن طبیعت است. زمانی که در کنگره یک رشته ورزشی را انتخاب می‌کنیم باید با تمام ساختارهای آن ورزش کاملاً آشنایی داشته باشیم تا بتوانیم به موفقیت‌های بزرگی دست پیدا کنیم و باعث سرافرازی کنگره و خودمان باشیم ورزش در کنگره را جهانی کنیم. با تفکر است که ساختارها شکل می‌گیرد. و ما وقتی ورزش می‌کنیم مواد شبه‌افیونی مانند: دینورفین، اندورفین، انکفالین، سروتونین و دوپامین خوب در بدنمان ترشح می‌شود که باعث سرحالی وقبراقی ما می‌شود. تن زنده والا به ورزندگی است که ورزندگی مایه زندگی است به ورزش گرای و سرافراز باش که فرجام سستی سرافکندگی است ز ورزش میآسای و کوشنده باش که بنیاد گیتی به کوشندگی است با تشکر از آقای مهندس و راهنمای عزیزم آقای فرشاد اسفندیاری  بابت آموزش های خوبشان و دوستان لژیون دهم.

 

-------------------------------------

سلام دوستان بهزاد هستم یک مسافر

به نظر من یکی از عوامل مهم تعادل در درمان، ورزش می‌باشد. البته ورزشی که به انسان آسیب نرساند و باید بر حسب توانایی جسمی و حتی روحی شخص باشد. بی شک ورزش در کنگره یکی از عوامل مهم ،برای به آرامش رسیدن مسافران و همسفران می‌باشد.
در کنگره ما ورزش خود را با جهان‌بینی ارتقا می‌دهیم و هرچه جهانبینی بالاتر، تعادل بیشتر
و در نتیجه نقطه تحملی بیشتر. جهان‌بینی در ورزش به نظر من طبق آموزش‌هایی که درکنگره گرفته‌ام احترام گذاشتن به یکدیگر و رعایت همه قوانین چه در ورزش چه در زندگی و جامعه ، با نهایت ادب و تواضع صورت می‌گیرد و یاد گرفته‌ایم که در ورزش کنگره، باختن معنایی ندارد جز آموزش گرفتن و از بردها تجربه گرفتن  
با تشکر از همه دوستان سایت و راهنما و دوستان لژیون دهم

تنظیم و ارسال: مسافر حسین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .