English Version
This Site Is Available In English

ورزش، درمان و تعادل

ورزش، درمان و تعادل

مشارکت ورزشبان والیبال راهنما همسفر راضیه: (جهان‌بینی در ورزش)

جهان‌بینی، به من آموخت که با اراده و پشتکار، می‌توان بر مشکلات زندگی غلبه کرد. جهان‌بینی در ورزش کنگره۶۰ نقش بسیار مهمی دارد؛ زیرا ورزش علاوه بر تقویت جسم، ذهن و روح را نیز متعادل می‌کند و به افراد کمک می‌کند تا نگرشِ مثبت‌تر و واقع‌ بینانه‌تری نسبت به زندگی پیدا کنند. در کنگره ۶۰، ورزش؛ به‌ عنوان بخشی از درمان و بازسازی جهان‌بینی فردی شناخته می‌شود که باعث افزایش انرژی، اعتماد به نفس و احساس مسئولیت در اعضا می‌شود. این دیدگاه به افراد کمک می‌کند؛ تا نه‌ تنها در ترک اعتیاد موفق باشند، بلکه بتوانند؛ زندگی سالم‌تر و پویاتری را تجربه کنند. به این ترتیب، ورزش در کنگره ۶۰ فراتر از فعالیت فیزیکی، به عنوان یک ابزار تغییر نگرش و دیدگاه نسبت به زندگی عمل می‌کند.

مشارکت ورزشبان شطرنج همسفر منیژه: (جهان‌بینی در ورزش)

یکی از پایه‌ها و اساسِ درمان در کنگره۶۰؛ ورزش کردن است. اگر بخواهیم جسم‌مان به تعادل برسد، جسمی که خداوند به امانت در اختیار ما قرار داده است و برای مراقبت از آن اول تغذیه خوب و سپس با ورزش جسم و روان‌مان هم به تعادل می‌رسد. در کنگره۶۰ نه رقابت و نه برد و باخت مهم نیست، مهم آموزش گرفتن است و این خود به نوعی جهان‌بینی است. اخلاق ورزشی، رعایت قوانین و احترام گذاشتن در ورزش در اولویت قرار دارد. در این بین نگرش فرد به مقوله ورزش باید طوری باشد؛ که هم خود شخص و هم دیگران لذت ببرند. شخصی که سیستم ایکس او آسیب دیده؛ در کنار درمان با ورزش کردن جسم‌اش نیز به تعادل می‌رسد.

در ورزش هورمون دوپامین و اندروفین در بدن تولید می‌شود که باعث شادی فرد می‌شود و از اضطراب و افسردگی جلوگیری می‌کند، اعتماد به نفس را بالا می‌برد و سیستم ایمنی‌اش را تقویت می‌کند. ورزش؛ سالم‌ترین و ارزان‌ترین تفریح قابل دسترس است. در کنگره۶۰ چندین رشته ورزشی داریم و دیگر این‌که ورزش کردن یک عامل موثر و مکمل در درمان اعتیاد است. من ورزش شطرنج را خیلی دوست دارم و به نظر من؛ ورزشی فکری و بسیار آموزنده است که قبل از هر حرکتی؛ حتماً باید تفکر کنم و اگر اشتباه حرکت کنم، از چند جناح مورد حمله قرار می‌گیرم و در آخر بازی شطرنج، همه مهره‌ها اَعَم از شاه و سرباز در یک جعبه قرار می‌گیرند. این درس بزرگی برای من است که چه نقشی در زندگی بازی می‌کنم و آخر کار همه؛ برابر هستیم و مهم اعمال‌مان و بازی‌مان در سرنوشت‌مان است که چه نقشی را ایفا کرده‌ایم.

مشارکت ورزشبان بدمینتون همسفر زهرا: (جهان‌بینی در ورزش)

هدف از ورزش در کنگره؛ صرفاً به جهت به‌ دست آوردن سلامتیِ شهر وجودی است که هر انسانی می‌تواند با انجام آن سلامتی خود را باز‌گرداند. در کنگره همانطور که می‌بینیم محبت، ما را به هم متصل کرده است بنابراین ورزش‌کردن هم به همین صورت است. وقتی شخصی در جمعی با طرف مقابلش با ادب و احترام برخورد کند، همین امر باعث گسترده‌تر شدن آن جمع می‌شود و باعث می‌گردد که انرژی مثبت را از همدیگر دریافت کنند. با ورزش کردن می‌توان از نظر جسمی و روحی شاداب‌تر باشیم و درمان جسم، ورزش کردن است که بیشترین بیماری‌ها را به درمان می‌رساند. یکی از اضلاع مثلث درمان؛ جهانبینی است که نوع نگاه به خودمان و دنیای پیرامون است و قوانین درست زندگی‌کردن را به ما می‌آموزد. آقای مهندس می‌گویند: عامل یک‌سری از بیماری‌ها ورزش نکردن و در سُکون ماندن است. پس اگر بیماری کوچکی داریم می‌توانیم به بیماری و افسردگی‌مان غلبه کنیم و اگر هیچ کاری انجام ندهیم و در سُکون باقی بمانیم، حتی اگر مشکل‌مان کوچک باشد آن مشکل چند برابر می‌شود.

کنگره۶۰، ورزش را به‌ عنوان‌ یک عامل موثر و مکمل در درمان اعتیاد می‌داند. سیستم ایکس؛ در فرد مصرف کننده که وارد کنگره می‌شود کاملاً به‌هم ریخته است و ورزش کردن در راه‌اندازی سیستم ایکس، نقش بسزایی دارد. با انتخاب رشته ورزشی و فعالیت در آن می‌توان نیروی بدن را به کار گرفت، از همین رو آقای مهندس؛ ورزش کردن را یک وظیفه برای مسافران و همسفران تعيين نموده‌اند و این قانون برای خودمان هم خیلی مفید است. مهم این است که؛ هر چیزی حریم و قانونی دارد و ورزش‌کردن هم تابع یک‌سری قوانین است که باید پذیرفته و انجام شود. ورزش در گنکره به ما می‌آموزد؛ چیزی به اسم باخت و رقابت نداریم و نه تنها نظم را به ما آموزش می‌دهد، همین طور احترام به جایگاه‌‌ها را نیز می‌آموزد. وقتی جهان‌بینی لازم را نسبت به ورزش پیدا کردم؛ می‌توانم در مسیر رسیدن به تعادل حرکت کنم‌.

رابط خبری: همسفر نازنین مرزبان خبری
ویرایش و ارسال مطلب: همسفر هانیه رهجوی راهنما همسفر نرجس (لژیون پنجم)
همسفران نمایندگی سمنان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .