English Version
This Site Is Available In English

ورزش و رسیدن به تعادل

ورزش و رسیدن به تعادل

دومین جلسه از دوره سی‌ویکم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره 60 نمایندگی حسنانی با استادی مسافر محمود، نگهبانی مسافر احمد و دبیری مسافر امیرحسین با دستور جلسه "جهان‌بینی در ورزش" در روز دوشنبه مورخ 1404/07/28 راس ساعت 17:00 آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

خداوند را شاکرم که در کنگره هستم و توانستم این جایگاه را تجربه کنم.

از ایجنت محترم، گروه مرزبانی و راهنمای عزیزم که همیشه یک الگو برای من بودند سپاسگزارم که این فرصت را به من دادند تا خدمت کنم و آموزش بگیرم.

دستور جلسه جهان‌بینی در ورزش است؛ من در کنگره آموختم که جهان‌بینی یعنی آن چه که ما نسبت به کل هستی، برداشت، دریافت، ادراک و احساس می‌کنیم می‌باشد، که این مقوله در ورزش هم وجود دارد.

در کنگره مثلث درمان سه ضلع دارد، جسم، روان و جهان‌بینی، اما برای رسیدن به تعادل باید مجموعه اقداماتی را انجام دهم که ورزش هم بخشی از آن است؛ در کنگره پانزده رشته ورزشی وجود دارد که امسال در جام سردار پنج هزار و دویست نفر شرکت کردند و حدود دو هزار هفتصد مسابقه انجام شد.

بسیاری از بیماری‌ها به دلیل ورزش نکردن است که خود من در حال حاضر دچار اضافه وزن هستم و داشتن چربی‌ها باعث کارکرد بیشتر قلب من و اختلال در خون‌رسانی به سلول‌های جسم من می‌شود و همین باعث بیماری‌های مختلف می‌شود.

در کنگره ورزش را برای داشتن جسم سالم و رسیدن به تعادل که فوق درمان است انجام می‌دهیم نه برای قهرمانی یا برنده شدن و یا کاهش وزن.

من از همان ابتدای ورودم به کنگره، فرامین و کارهایی که راهنمایم می‌گفتند به اجرا درآوردم، دو ماه سفر بودم که برای اولین بار به پارک آمدم و ورزش را شروع کردم، حس و حال خوبی داشتم، یکی از دوستان به من گفت که اگر ورزش را هر روز و بطور منظم انجام دهی حال بهتری خواهی داشت، در ابتدا با ده دقیقه پیاده‌روی شروع کردم و به مرور، زمان آن تا نیم ساعت افزایش پیدا کرد اما با بهتر شدن حالم و به دلیل نداشتن جهان‌بینی، من هم در ورزش کردن زیاده‌روی می‌کردم و باعث شد کمر و پای من آسیب ببیند، البته اکنون هر جمعه در پارک حضور دارم و تلاش می‌کنم با انجام ورزش سبک از حضورم در پارک لذت می‌برم.

تهیه و تنظیم: گروه سایت نمایندگی حسنانی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .