English Version
This Site Is Available In English

بخشیدن به معنای تقسیم شادی و دارایی خود

بخشیدن به معنای تقسیم شادی و دارایی خود

"به نام قدرت مطلق الله "

دل نوشته مسافر حسن رهجوی راهنمای محترم مسافر مرتضی از لژیون هفدهم نمایندگی فردوسی مشهددر باب لژیون سردار

سلام دوستان حسن هستم یک مسافر

مدت تخریب ۲۷ سال، آخرین آنتی ایکس مصرفی تریاک، شیره، داروی درمان اپیوم،
روش درمان تدریجی (دی اس تی)، مدت سفر اول ۱۱ ماه و ۲۸ روز، مدت رهائی ۲۲ ماه و ۲۳ روز، رشته ورزشی فوتبال، نام راهنمای محترم آقای مرتضی اختراعی.
یکی از آثار درخشان تجربه شورانگیز خدا و پای نهادن در جهان زیبای بیکرانگی؛ رویش صفت بخشندگی در منش و رفتار آدمی است.
بخشندگی به دو معنا
1. فرونشاندن آتش غضب و انتقام و بخشش کسانی که در حق آدمی جفا کرده‌اند
2. بخشیدن به معنای تقسیم شادی و دارایی خود

بخشندگی یعنی شکوه دل‌های بزرگ، جایی که انسان بی هیچ چشم داشتی می‌دهد و در عوض، وسعت و آرامش روحش را به دست می‌آورد. بخشنده بودن یعنی ایمان داشتن به اینکه آن چه می‌بخشی، در حقیقت کم نمی‌شود، بلکه هزار برابر در مسیرهای ناشناخته به خودت باز می‌گردد.
بخشندگی هنر کسانی است که از مرز حسابگری عبور کرده‌اند و فهمیده‌اند که ثروت واقعی در دارایی نیست، در حال خوب و دل آرام است. بخشنده چراغی روشن می‌کند و نمی‌پرسد چه کسی در این نور راه خواهد یافت؛ او فقط می‌درخشد، همان طور که خورشید می‌تابد و باران می‌بارد.
بخشندگی یعنی آزاد بودن؛ آزاد از ترس، آزاد از بخل، آزاد از دلبستگی؛ و چه افتخاری بالاتر از آنکه رهروان این مسیر، نامشان در شمار یاران بخشش و خدمت ثبت شود این همان نقطه‌ای است که انسان از تنگی "من" رها می‌شود و به بیکرانگی "ما" می‌رسد.

تنظیم و ارسال خبر: مسافر کاظم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .