English Version
This Site Is Available In English

از دل تاریکی تا رسیدن به نور رهایی

از دل تاریکی تا رسیدن به نور رهایی

در خدمت همسفر فروزان و همسفر طیبه از نمایندگی رودکی هستیم و به دلیل رهایی از بند اعتیاد مصاحبه‌ای تنظیم کردیم تا از حس و حال خوب ایشان بهره ببریم. همسفر طیبه و مسافرشان با آخرین آنتی ایکس مصرفی انواع مواد مخدر وارد. کنگره شدند. به مدت ۱۲ ماه به روشDST با داروی OT سفر کردند. ورزش در کنگره خودشان و مسافرشان والیبال است. در حال حاضر به لطف خدا و درایت جناب مهندس یک ماه و هفده روز است که پاک و رها هستند.‌ همسفر فروزان و مسافرشان با آخرین آنتی‌ایکس مصرفی «هروئین» وارد کنگره شدند. به روشDST و داروی OT به مدت یازده ماه وسه روز سفر کردند. راهنمای ایشان همسفر فریبا و راهنمای مسافرشان راهنما فرشاد می‌باشند. و به لطف‌ خداوند و دستان پر مهر جناب مهندس دو ماه و شش روز است که آزاد و رها هستند.

 چگونه با کنگره ۶۰ آشنا شدید؟

همسفر طیبه: مسافرم از طریق دوستانش، اطلاعات کمی در مورد کنگره ۶۰ داشت و من هم از طریق یکی از آشنایان که همسرش اعتیاد داشت و در کنگره درمان شده بود، با کنگره آشنا شدم.

همسفر فروزان: برای اولین بار از طریق کادر پزشکی بیمارستانی که جهت ترک و سم زدایی، مسافرم در آنجا بستری بود، کنگره به من معرفی شد؛ اما به صورت جدی پیگیر کنگره نشدم، چون شناختی از کنگره و راه‌ کارهای درمانی آن نداشتم و بعد از مدتی مسافرم وارد کنگره شد. اما این مسیر برای او موقتی بود و ادامه‌دار نبود. در نهایت من توسط یکی از دوستان خانوادگی که در کنگره حضور داشت وارد کنگره شدم و این بار‌ مسیر درمانی کنگره را خودم و مسافرم به صورت جدی دنبال کردیم.

 روز اول ورود به کنگره را چگونه سپری کردید و حس و حالتان چطور بود؟

همسفر طیبه: روز اول برایم بسیار سخت و خجالت آور بود و ترس داشتم از اینکه آشنایی من را در آنجا ببیند و برای جلوگیری از این اتفاق با ماسک وارد کنگره شدم، تا از طریق اطرافیان شناسایی نشوم؛ ولی چون ایمان داشتم حسی به من می‌گفت: اینجا جایی است که می‌توانی خودت را درمان کنی، و بخاطر این حس از اعماق قلبم خوشحال بودم.

همسفر فروزان: روز اول حس عجیبی داشتم، انگار وارد دنیای جدیدی شده بودم، با خودم گفتم: شاید این مکان همان جایی باشد که مسافرم سلامت روحی و جسمی‌ خود را پیدا می‌کند. با وجود ترس، اضطراب، و هزاران سوال بی‌ پاسخ، کاملا گیج و سردرگم هم بودم. اما وقتی به لژیون تازه‌ واردین رفتم، راهنما با صحبت‌های خود امید را در دلم زنده کرد. در همان جلسه اول حالم بهتر شد و جرقه‌ای از امید درونم روشن شد.

مهمترین آموزه یا تغییری که در طول سفر اول به دست آوردید چه بود؟

 همسفر طیبه: مهمترین آموزه‌ام این بود که صورت مسئله اعتیاد برایم باز شد و دیدگاه من نسبت به مسافرم عوض شد. بزرگترین تغییری که در طول سفرم داشتم این بود که با خیال راحت در کارگاه و لژیون‌ها شرکت می‌کردم؛ زیرا متوجه شده بودم که هدف مسافرم درمان وبازگشت به زندگی است.

همسفر فروزان: بزرگ‌ترین آموزه‌ام، رسیدن به حال خوب بود. من تحت نظر متخصص قلب و عروق بودم و روزانه تعداد زیادی قرص مصرف می‌کردم؛ اما وقتی وارد مسیر کنگره شدم به شکل معجزه‌ آسایی بیماری‌ام بهبود یافت. بدون اینکه متوجه شوم علائم بیماری در بدنم محو شد. امیدوارم همه سفر اولی‌ها این تجربه شیرین از حال خوب را داشته باشند.

پس از رهایی، چه تغییراتی در زندگی شخصی، خانوادگی یا شغلی شما به وجود آمد؟

همسفر طیبه: اولین تغییر شخصی من آن حس آرامش بود، آرامشی که در خانه بین من و مسافرم و پسرم بود آن خنده‌ها و آن شادی‌ها حس اطمینان بوجود آمد.

همسفر فروزان: رهایی برای من یعنی تولدی دوباره و زندگی، پر از امید، انگیزه و عشق است. بعد از رهایی، احساس کردم هیچ مانعی نمی‌تواند جلو راه من را بگیرد. یاد گرفتم که تغییر سخت، اما لازم است. تغییراتی که در مسیر سفرم اتفاق افتاد، آسان نبودند، اما واقعی و لذت‌ بخش بودند. امروز به خودم احترام می‌گذارم و آزادی را حس می‌کنم. و عاشق زندگی‌ام هستم.

 

چه پیامی برای کسانی دارید که هنوز درگیر اعتیاد هستند و امیدی به درمان ندارند؟

همسفر طیبه: هیچ وقت امید خودشان را از دست ندهند. حال که فکر می‌کنم اگر من امید به درمان مسافرم نداشتم او هیچ وقت درمان نمی‌شد؛ و من به این حال خوش نمی‌رسیدم. چون با امید داشتن می‌توانی حرکت کنی، تفکر کنی و به نتیجه برسی.

همسفر فروزان: هیچ چیز در دنیا دائمی نیست. حتی احساسات بد، هم دائمی نیست؛ چون تو تنها نیستی. افرادی بودند که از دل تاریکی اعتیاد، به نور رهایی رسیده‌اند. حتی کوچک‌ترین قدم‌ها به سمت بهبودی می‌تواند، دروازه‌ای به سمت تغییرات بزرگ باز کند. تغییر نیاز به زمان دارد؛ پس به خودت فرصت بده. تو شایسته‌ی بهترین‌ها و لایق زندگی‌ سالم و شاد هستی و هیچ‌کس، نمی‌تواند این حقیقت را تغییر دهد. از دیگران کمک بگیر، امید خود را از دست نده و بدان که هر روز، فرصتی دوباره برای آغاز است.

مصاحبه‌گر: همسفر حدیثه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون پنجم)

عکاس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون ششم) 

ویرایش، تنظیم و ارسال مطلب: همسفر سمانه رهجوی راهنما همسفر عفت لژیون (شانزدهم)

همسفران نمایندگی رودکی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .