English Version
This Site Is Available In English

« نظم، انضباط و احترام در کنگره۶۰ »

« نظم، انضباط و احترام در کنگره۶۰ »

پنجمین جلسه از دور سوم کارگاه های آموزشی خصوصی نمایندگی فیروزآباد فارس، ویژه مسافران؛ با استادی مسافر سعید، نگهبانی مسافر سیروس و دبیری مسافر سعید با دستور جلسه « نظم، انضباط و احترام در کنگره۶۰ » در روز یکشنبه  ۱۴۰۴٫۷٫۱۳ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
دستور جلسه امروز و این هفته «نظم، انضباط و احترام در کنگره۶۰» هست. از نظم و انضباط برای سهولت کار انسان برای راحت شدن کار انسان در تمام زمینه ها استفاده می‌شود. یعنی کاری که روی نظم و ترتیب باشد و روی برنامه ریزی باشد سهولت انجام آن و دقت انجام آن خیلی بهتر است!
آقای مهندس در صحبت هفته گذشته فرمودند که نظم و انضباط در نماز خواندن خیلی به چشم می‌آید یعنی نماز خواندن در پنج بار روزانه و انجام دادن یک عده اعمال خاص به کارهایتان نظم می‌دهد. من زمانی که مصرف داشتم نماز می‌خواندم همیشه هم تا ساعت سه و چهار صبح بیدار بودم ولی نماز صبح را هیچوقت نمی‌خواندم یعنی تازه ساعت چهار صبح خوابم می‌برد و تا ساعت یازده می‌خوابیدم. می‌خواهم این را بگویم که مصرف مواد من را به سمت بی‌نظمی سوق داد، تا ساعت چهار صبح بیدار بودم ولی نماز صبح را نمی‌توانستم بخوانم!این بی‌نظمی باعث شد تمام قوانیتی که در خانه باید حاکم باشد در زندگی باید حاکم باشد را من بهم بریزم؛ ساعت یازده بیدار می‌شدم حالا صبحانه می‌خوردم یا نمی‌خوردم شروع به مصرف می‌کردم تا ساعت سه و خانواده ناهار می‌خوردند من در کنارشان نمی‌توانستم ناهار بخورم. به این بی‌نظمی عادت کرده بودم تا زمانی که وارد کنگره شدم و یکی از مشکلات من بیدار شدن در صبح بود یعنی صبح ها اصلا نمی‌توانستم بیدار بشوم چون 15سال 20سال تا ساعت یازده خواب بودم خب راهنمایم به من گفت که باید OT را ساعت هفت صبح بخوری! اصلا من در فکرم نبود که ساعت 7صبح بتوانم بیدار بشوم و ناگفته نماند طی این سال‌ها هم آرزو داشتم که ساعت 7صبح بیدار بشوم! خب روزهای اول خیلی سخت بود ولی با راهنمایی راهنما من به سی دی «اهمیت خواب شب» و سی دی «سروقت» گوش دادم و فهمیدم که خواب شب باید از صبح تنظیم شود و نه از  شب!! خب اوایل خیلی برایم سخت بود ولی چون خواسته داشتم برای درمان و فهمیده بودم که این ساختارهایی که من ساخته‌ام در طی این 15سال فقط با نظم که کنگره به من آموزش می‌دهد و با فرمانبرداری از راهنما این ساختارها می‌شکند و با نظم و انضباط ساختار جدید تشکیل می‌شود. یعنی این ساختمان قدیمی را باید تخریب کرد و یک ساختمان جدیدی را با نظم با شکل مهندسی شده و طرح خوب ساخت!! خدا را شکر بعد از یازده ماه و پانزده روز توانستم به رهایی برسم به یک نظم نسبی در زندگیم برسم نه برای بیدارشدن مشکلی دارم نه برای صرف ناهار در کنار خانواده و دیگر من قانون تعیین نمی‌کنم در خانواده و من تابع قوانین خانه هم شده‌ام و این نظم با آموزش گرفتن در کنگره وارد زندگی من شد.
ممنونم که با سکوتتان من را همراهی کردید

خلاصه و تایپ: مسافر حسین ( لژیون دوم )
ویرایش: مسافر حسن ( لژیون دون )
ارسال: مسافر آرمین ( خدمتگزار سایت )

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .