English Version
This Site Is Available In English

نظم،واژه بنیادین در کنگره 60

نظم،واژه بنیادین در کنگره 60

    بنام قدرت مطلق


جلسه پنجم از دوره چهارم کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی لواسان با استادی مسافر هوشمند نگهبانی مسافر منصور و دبیری مسافر احمد با دستور جلسه نظم ، انضباط و احترام در کنگره 60مورخ دوشنبه 14 /07/1404راس ساعت ۱۷ آغاز بکار نمود.

خلاصه سخنان استاد :


اکنون، در آغاز سخنم، لازم می‌دانم از جناب آقای ایجنت ، مرزبانان گرامی، نگهبان و دبیر جلسه، و تمامی اعضای محترم شعبه لواسان صمیمانه تشکر و قدردانی کنم. از صمیم قلب سپاسگزارم که این فرصت ارزشمند را در اختیارم گذاشتید تا بتوانم در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم.

خدای بزرگ را شاکرم که مرا در بستر پر برکت کنگره ۶۰، این سرزمینِ دارایی‌ها، خوبی‌ها، عشق و محبت قرار داد. هر روز از این دریای بی‌کران آموزش بهره‌مند می‌شوم و نعمتی بزرگ‌تر از این نمی‌شناسم.

دستور جلسه امروز، «نظم، انضباط و احترام» است؛ سه واژه‌ی بنیادین که از ارکان اصلی زندگی اجتماعی ما به شمار می‌آیند و باید همواره در مسیر زندگی به کار گرفته شوند. در حقیقت، تمامی دستور جلسات، وادی‌ها و آموزش‌های کنگره، دربردارنده‌ی قوانین زندگی هستند؛ قوانینی که اگر بیاموزیم و به‌کار بندیم، مسیر روشن سعادت و آرامش را خواهیم یافت
ما در کنگره ۶۰ در حال فراگیری قوانینی هستیم که باید آن‌ها را در زندگی خود به کار بگیریم. زیرا برای آن‌که بتوانیم درست زندگی کنیم و در این جهان هستی نقش خویش را به‌درستی ایفا نماییم، لازم است این قوانین و دستور جلسات را بیاموزیم و در عمل به‌کار بندیم. هر روز در مسیر تمرین و تجربه گام برمی‌داریم تا بتوانیم زندگیِ سالم‌تر، منظم‌تر و پربارتری داشته باشیم و بازیکنان خوبی در میدان گسترده‌ی هستی باشیم.

هدف ما از حضور در این خلقت عظیم، دو چیز است: خدمت کردن و درست زندگی کردن.
و ما در کنگره، از طریق همین دستور جلسات و آموزش‌ها، می‌آموزیم که چگونه بهتر و درست‌تر زندگی کنیم، و چگونه در این بازی بزرگ هستی، با آگاهی و عشق نقش خود را ایفا نماییم.

نظم و انضباط در کنگره ۶۰ جایگاه بسیار ویژه‌ای دارد. در حرمت کنگره، در نوشتارها، آموزش‌ها، وادی‌ها و دستور جلسات، بارها و بارها بر اهمیت آن تأکید شده است. هر رهجویی که قدم به کنگره می‌گذارد، در همان روزهای نخستین، با مفهوم نظم و انضباط آشنا می‌شود. راهنمای محترم همواره در ابتدای مسیر، این اصل مهم را یادآور می‌شود تا ره‌جو بیاموزد که نظم و انضباط، نخستین گام در مسیر رشد و رهایی است
کسی که گرفتار اعتیاد می‌شود، در واقع نظم، انضباط و احترام را از زندگی خود بیرون رانده است. او دیگر نه برای دیگران احترامی قائل است و نه حتی برای خودش. همه‌چیز را از دست داده و در بی‌نظمیِ ذهن و رفتار غرق شده است. اما زمانی که به کنگره ۶۰ می‌آید، نخستین درسی که فرا می‌گیرد، نظم و انضباط است.

راهنمای محترم از همان ابتدا به ما می‌آموزد که دارو را در زمان مشخص و دقیق مصرف کنیم؛ نه یک دقیقه زودتر و نه یک دقیقه دیرتر. یاد می‌گیریم که به‌موقع بخوابیم، به‌موقع بیدار شویم، و در ساعت مقرر در جلسات و لژیون‌ها حاضر باشیم. در کنگره، همیشه تأکید می‌شود که با پوشش آراسته و ظاهری مرتب در جلسات حضور پیدا کنیم. حتی در کوچک‌ترین امور، مانند پارک کردن وسیله نقلیه، از ما خواسته می‌شود نظم را رعایت کنیم و مزاحم دیگران نباشیم.

 

این‌ها شاید در ظاهر امور ساده‌ای به نظر برسند، اما در حقیقت پایه و اساس ساختن یک زندگی منظم و انسانی‌اند. به باور من، نظم و انضباط یکی از اصلی‌ترین دستورهای کنگره ۶۰ در طول سال است؛ اصلی که اگر در زندگی به‌کار گرفته شود، تحولی عمیق در رفتار، تفکر و نتایج ما ایجاد می‌کند.

اگر به انسان‌های موفق در جهان نگاه کنیم، وجه مشترک همه‌ی آن‌ها نظم، انضباط و احترام است. هیچ انسانی را نمی‌توان یافت که بدون این سه ویژگی بتواند در زندگی و جامعه‌اش موفق باشد. نظم و انضباط، یکی از ارکان اصلی موفقیت در هر زمینه‌ای است — چه در کار و زندگی، چه در مسیر درمان اعتیاد.

شاید خودتان هم دیده باشید که در کنگره، افرادی که بی‌نظم‌اند، به‌ندرت به رهایی واقعی می‌رسند، و حتی اگر برسند، آن رهایی پایدار نمی‌ماند. بنابراین، نظم و انضباط نه‌تنها یک اصل در کنگره ۶۰ است، بلکه قانونی الهی برای یک زندگی درست و متعادل به شمار می‌آید.

در مورد احترام نیز باید بگویم: انسان‌ها زمانی می‌توانند رابطه‌ای سالم و پایدار با دیگران داشته باشند که با احترام متقابل همراه باشد. این احترام، پیش از هر چیز، در اعمال و رفتار ما جلوه می‌کند. همان‌گونه که آقای مهندس در جلسه‌ی گذشته فرمودند: «احترامی که در جامعه به ما گذاشته می‌شود، مستقیماً وابسته به اعمال و رفتار ماست.»

اگر ما در گفتار خود از کلمات زیبا و محترمانه استفاده کنیم، اگر هنگام گفتگو لحن ملایمی داشته باشیم، اگر پوشش و ظاهر آراسته‌ای در جامعه داشته باشیم، در حقیقت نخست به خودمان احترام گذاشته‌ایم و سپس به دیگران. نتیجه این رفتار، بازگشت همان احترام از سوی جامعه به‌سوی ماست.

در نهایت، نظم، انضباط و احترام سه اصل بنیادین‌اند که برای درست زندگی کردن، درست اندیشیدن و درست عمل کردن در کنگره ۶۰ و در سراسر زندگی، باید آن‌ها را بیاموزیم، تمرین کنیم و در رفتار و گفتار خود به‌کار ببندیم
و در پایان، بسیار خوشحالم که امروز در این شعبه، شعبه‌ی لواسان، حضور دارم؛ شعبه‌ای که از روز نخست، تعریف‌های زیادی درباره‌اش شنیده بودم و همیشه آرزو داشتم روزی در آن شرکت کنم. امروز این فرصت برایم فراهم شده و از صمیم قلب خوشحال و مفتخرم که توانستم در کنار دوستان قدیمی، استادان گرامی و دیگر اعضای عزیز، لحظاتی را سپری کنم.

امیدوارم که همگی ما بتوانیم در مسیر زیبای کنگره، از این دستور جلسات الهام بگیریم، آن‌ها را در زندگی خود به‌کار بندیم و در این راه، موفق، مؤید و پایدار باشیم. با حضور به‌موقع، رعایت نظم و انضباط، و احترام متقابل، می‌توانیم هم در کنگره و هم در زندگی بیرون از آن، تأثیرگذار و مفید واقع شویم.

امیدوارم خداوند توفیق دهد تا در این مسیر نورانی، همواره استوار، باانضباط و سرشار از عشق و احترام گام برداریم.

از همه‌ی شما سپاسگزارم که با حوصله به سخنان من گوش دادید.

تایپ و بارگذاری : مسافر مصطفی 

ویرایش و عکس : مسافر علیرضا 

مرزبان خبری : مسافر محسن 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .