English Version
This Site Is Available In English

در کوتاه‌مدت نمی‌شود اعتیاد را درمان کرد

در کوتاه‌مدت نمی‌شود اعتیاد را درمان کرد

جلسه چهارم از دوره سی‌‌ودوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی حر به استادی دستیار اسیسانت مالی راهنما همسفر فاطمه، نگهبانی همسفر فرحناز و دبیری همسفر ناهید با دستور جلسه «سیستم ایکس و صورت مسئله اعتیاد» روز سه‌شنبه ۸ مهرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خداوند را شکر و سپاس که دوباره زیر سقف کنگره قرار گرفتیم تا آموزش بگیریم. از ایجنت محترم همسفر ظریفه، از گروه مرزبانی، نگهبان محترم همسفر فرحناز و راهنما همسفر خدیجه عزیز که امروز خدمت‌گزار بودند (لژیون دوازدهم) بسیار سپاسگزارم که فرصت خدمت را به بنده دادند. دستور جلسه امروز «صورت مسئله اعتیاد» است. اول از هر چیزی آغاز سال تحصیلی کنگره را که با این دستور جلسه شروع می‌شود به همه عزیزان تبریک می‌گویم و امیدوارم که همگی بتوانیم با کاربردی کردن آموزش‌های کنگره انسان‌های موفق‌تر در زندگی و در خدمت باشیم. هر کدام از دستور جلسات یک نعمت هستند و بر هر نعمت یک‌ شکری هم واجب است. آقای مهندس بعد از ترک اولشان که در سال ۱۳۶۳ اتفاق افتاده بود و ترک‌های ناموفقی که پی در پی داشتند، بعد از مطالعات بسیار، سفری را آغاز کردند و همه در جریان آن سفر هستید که یازده‌ماه به طول انجامید و در ۷۶/۹/۱۵ به رهایی و یک احیای دوباره رسیدند.

بعد از ۲سال در سال ۱۳۷۸ آقای مهندس مقاله «صورت مسئله اعتیاد» را در دانشگاه علمی پزشکی زاهدان عنوان کردند که وقتی خودشان این سفر را شروع کردند به این نتیجه رسیدند که در کوتاه‌مدت نمی‌شود اعتیاد را درمان کرد و نقطه اصلی روی فیزیولوژی و جسم است. آقای مهندس برای اولین‌بار مثلث درمان که اضلاعش؛ جسم، روان و جهان‌بینی است را در این مقاله مطرح کردند و با یک روش معلوم که همان روش DST، داروی معلوم و زمان معلوم این سفر را انجام دادند و بعد‌ها روی افراد دیگر این روش DST امتحان شد و به رهایی‌ها اضافه شد. آقای مهندس در روز چهارشنبه فرمودند: روش DST را می‌توانیم در تمام ابعاد و مسائل زندگی‌مان تعمیم دهیم. همین‌طور که در درمان سیگار، درمان چاقی و به تعادل رسیدن وزن این مسئله اتفاق افتاد. همچنین بیماری‌هایی که آقای مهندس طی تحقیقاتی می‌خواهند که آن‌ها را به درمان قطعی و یک داروی مشخص برسانند.

در مورد چاقی هم عنوان کردند که مسئله چاقی، پرخوری نیست یا اینکه ورزش‌های سنگین انجام دهیم که چربی سوزی کنیم در این‌جا هم باید صورت مسئله تعیین شود. در این مورد هم مثلث تغذیه سالم را عنوان کردند: ترازو، سالاد و تخم‌مرغ بود که ما روش خوردن این تغذیه‌ها را نمی‌دانستیم، شناختی روی جسم خودمان نداشتیم و واقعاً خوراکی‌ها را نمی‌شناختیم و باید به این شناخت برسیم و در آن مسیر حرکت کنیم؛ فقط دانش و علمش را بدانم که یک صورت مسئله تعیین شده کافی نیست؛ باید این را کاربردی کنم و در مسیر تلاش کنم تا به نتیجه برسم. من این به ذهنم آمد و می‌خواهم یک گریزی به وادی سیزدهم بزنم و پیام را می‌خوانم «داستان چوپانی که بره از دست داده و بره‌ها به دام گرگ‌ها افتاده‌اند و اگر نوای نی شنیده نشود به گرگ‌ها افزوده می‌گردد می‌دانید چرا؟ برای آنکه آن دسته از نی نوازان هم در نی خود پوشال ریخته‌اند و صدایشان شنیده نمی‌شود و بار گناهان انجام شده نیز در میان حفره‌های نی آنان است.»

بعد از این پیام در همان صفحه عمق تاریکی را نشان می‌دهند و بیان می‌کنند که در آن عمق تاریکی یک نوری می‌آید و آن تاریکی را می‌شکافد و بر این نور افزوده می‌شود. همان‌طوری که آقای مهندس نور درمان را آوردند، این نور افزوده شد و کنگره تشکیل شد و در ادامه که مطالعه می‌کنید، وادی سیزدهم خیلی قشنگ صورت مسئله را جلو می‌برد. بعد از این پیام به پیام شکرگزاری می‌رسیم؛ یعنی ما باید برای این صورت مسئله اعتیاد و روش درمان، نوای شکرگزاری سر دهیم. درست است که ما این علم را فراگرفته‌ایم و اشاره به اختیار و انتخاب انسان می‌شود که انسان با اختیار و انتخاب خودش یک راهی را انتخاب می‌کند؛ آموختن و یادگیری به جای خودش ولی در یک مسیری قرار می‌گیریم که باید قوه را به فعل تبدیل کنیم و این شاید خیلی سخت و سنگین باشد؛ اما در نهایت درمان و رهایی است.

پس هر کدام از ما در مسائل زندگی‌مان و در هر جایی که قرار داریم نمی‌توانیم صورت مسئله را حذف کنیم؛ باید به دلیل، علت و به صورت مسئله فکر کنیم و با نور علم و دانش در مسیر کاربردی قرار بگیریم تا به آن حل مسئله‌مان برسیم حالا هر مسئله‌ای که باشد. مثلث تغذیه و صورت مسئله تغذیه را آقای مهندس عنوان کرده‌اند؛ حالا من مسافر تغذیه سالم باید بدانم در چه اضلاعی ضعیف هستم و در چه اضلاعی خوب قدم برنمی‌دارم و کاربردی نمی‌کنم تا به نتیجه برسم. پس فراگیری و کاربردی و عملی کردن یک جهت است. تغذیه سالم هم یک فراگیری و یک سبک سالم زندگی است. ما فکر می‌کنیم چقدر سخت است؛ ولی این سبک زندگی سبک تغذیه جسم ما است اگر حرف شنوی و اطاعت در این مسیر داشته باشیم به نتیجه می‌رسیم. آقای مهندس کنگره را هم با این همه عظمت و با همین صورت مسئله اعتیاد پایه‌گذاری کرد و با علم خودشان و تفکر عظیمی که داشتند کنگره را ‌بنا کردند و در تمام قسمت‌های مختلف صدها بلکه هزاران خدمتگزار دارند که با عشق خدمت می‌کنند و در این مسیر آموزش می‌بینند.

در این مسیر خدمت می‌خواهیم این آموزشی را که می‌گیریم کاربردی کنیم و مسائل خودمان را حل کنیم. من همسفر نگاه کنم کجای کار قرار گرفته‌ام چه در سفر اول و چه در سفر دوم، اگر راهنما‌ هستم، اگر خدمت‌گزارم و در هر جایگاهی که قرار می‌گیرم؛ باید ببینم چرا در مسیر من مشکلات و رنج‌هایی وجود دارد؟ آیا باید فرار کنم یا حذفش کنم؟ نه وقتی که من در این هفته قرار گرفتم این مسئله را در ۱۴مقاله مطالعه می‌کنم، طبق صحبت‌های چهارشنبه آقای مهندس، آموزش‌هایی که هست، صورت مسئله را حذف نمی‌کنم یا فرار نمی‌کنم؛ بلکه آموزش‌هایی را که دیده‌ام را کاربردی می‌کنم تا به نتیجه برسم. به نتیجه رسیدن در تمام مسائل‌مان مهم است؛ ولی نگهداری و مراقبت از آن هم یک مسئله خیلی مهم تر است که باز هم همیشه همراه ما است.

إن‌شاءالله که بتوانیم در تمام طول مسیرمان تلاش، کوشش و حرکت کنیم و به نتیجه مفید و دلخواه برسیم، تلاش محور باشیم. همیشه آقای مهندس می‌فرمایند: آموزشی را که می‌گیرید؛ باید تفکرت را قلبی و دلی انجام بدهی و کاربردی کنی. إن‌شاءالله بتوانیم به آن نقطه درمان و رهایی که رسیدیم این نگرش را داشته باشیم که از آن مراقب کنیم و تغییر، تبدیل و ترخیص اتفاق بیفتد. هر آن چیزی که وجود دارد درون خود ما است و نباید در بیرون دنبال آن بگردیم، اگر خودمان تفکر کنیم به نتیجه می‌رسیم.

در ادامه پایان خدمت خزانه‌داری پهلوان همسفر مریم و شروع خدمت خزانه‌داری پهلوان همسفر آرزو

مرزبانان کشیک: همسفر خاطره و مسافر مرتضی
تایپیست: همسفر المیرا رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون هفدهم)
عکاس: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هجدهم)
ارسال: همسفر‌ فاطمه رهجوی راهنما همسفر‌ لیلا (لژیون هفدهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی حر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .