English Version
This Site Is Available In English

روزنه موجودیت

روزنه موجودیت

آقای مهندس در سی‌دی «ایستاده» می‌فرمایند: «آموزش‌ها و مسائل جهان‌بینی ما برای این نیست که شما را به انسانی فیلسوف و عارف تبدیل کنیم؛ بلکه برای این است که بتوانیم درست زندگی کنیم» در زندگی بایستی چیزهایی که ارزش ندارند را رها کنیم و به دنبال تجسس دیگران نباشیم؛ باید بدانیم که خود ما چه کاره هستیم.

ما خیلی چیزها را بلد هستیم؛ ولی می‌خواهیم به دنبال چیزی باشیم تا آن چیزی را که بلد هستیم  به کار ببریم. ما قرآن را به خوبی بلد هستیم تفسیر می‌کنیم؛ ولی آیا می‌توانیم به کار ببریم؟ یا در راه بهروزی دیگران از خودمان مایه بگذاریم ما داریم راجب  ماورا، قرآن، زمان و تقدیر صحبت می‌کنیم همه این‌ها به خاطر این است که از زندگی برخوردار باشیم تا به روزنه موجودیت نزدیک شویم.

روزنه موجودیت یعنی؛ آن حقیقت و مسیری که درست است برویم؛ اگر ما به روزنه موجودیت نزدیک شویم همه چیز برای ما روشن می‌شود، همه چیز را تشخیص می‌دهیم و می‌بینیم. اگر اعصاب ما دائما خراب است به خاطر این است که کار و تفکر ما مشکل دارد و تفکر ما درست نیست. ما باید تفکر خود را به کار بگیریم و همه این‌ها برای این است که در فردوس یا بهشت قرار بگیریم  خیلی‌ها در جهنم هستیم و خیلی‌ها در بهشت هستیم و خیال می‌کنیم که در بهشت حتماً باید باغی باشد و این یک تمثیل است.

مسئله دیگر این است که اگر می‌خواهید به اهداف خود برسید، باید سختی‌ها را تحمل و از آنها عبور کنید. ماهم باید در کنگره کار کنیم، سی‌دی بنویسیم، و در کلاس‌ها شرکت و برای بهروزی دیگران تلاش کنیم تا یک نفر به رهایی برسد. مصرف کنندگان، همسفران، خانواده‌ها، نیروهای خود را از دست داده‌اند و این‌ها به خاطر این است، وقت چیز گرانبهایی است ما برای اینکه از خواب بیدار شویم و خود را بشناسیم بایستی وقت خود را هدر ندهیم خود را به خاطر حرف‌های بی‌خود و سخن‌چینی سپری نکنیم چرا که همه این‌ها باعث می‌شود؛ نیروهای انسان از دست بروند.

در برابر مسائل و مشکلات به ستونی و استواری یک نخل باشید و در برابر مشکلات قوی و محکم بایستید و بگویید که بالاتر از سیاهی رنگی نیست و همیشه آخر مسئله را در نظر بگیرید تا به آنچه در قدرت و توانایی عمل شما است پی ببرید، و اینکه بحث امروز ما ید، واحده و روح مشترک بود که برای آموزش باید در مکان‌های مختلف باشیم که هیچ ایرادی ندارد ما همیشه دو رقم خویشاوند داریم؛ یک خویشاوند روحی و دوم خویشاوند خونی است خیلی از برادرها و خواهرها هستند که همیشه در دادگاه‌ها هستند شکایت دارند یک موقع هست که خانواده‌ها به خوبی و خوشی دارند زندگی می‌کنند و قدر همدیگر را می‌دانند پس به دنبال روح مشترک رفتن مسئله بسیار حائز اهمیتی است.

نتیجه گیری: تمام آموزش‌ها و مسائل جهان‌بینی بر این است که من بتوانم در برابر مسائل، موضوعات و مشکلات زندگی چگونه برخورد کنم و مانند نخلی ایستاده قوی و محکم در برابر مشکلات بایستم و با تفکر و اندیشه آنها را حل کنم اگر دیدگاه من نسبت به زندگی مثبت باشد، مسلماً به حال خوش آسایش و آرامش می‌رسم و اگر دیدگاه من نسبت به زندگی منفی باشد هیچگاه رنگ خوشبختی را نخواهم دید گویی در جهنم زندگی می‌کنم. جسم‌ها همه وسیله‌اند جسمی که مانند شما ممکن است نسبتی با شما داشته باشد، اما روحش هیچ نسبتی با شما نداشته باشد ما در هر جهان که باشیم خویشانی داریم که از نظر جسمی هیچ موضوعیتی نسبت به ما ندارند و جمع این روح‌ها را ید واحده می‌گوییم همه با هم هستند بدون اینکه نمایی از هم داشته باشند طالب هیچ مطلبی هم نیستند فقط راه همه آنها به سوی قدرت مطلق میزان شده است.

منبع: سی‌دی ایستاده (مهندس حسین دژاکام)
نویسنده: همسفر نرگس رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون سوم)
رابط خبری: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون سوم)
ویراستاری: همسفر پریسا رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون سوم) دبیر سایت
ارسال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی زاگرس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .