English Version
This Site Is Available In English

کنگره‌۶۰ جایی که ناامیدی می‌رود و امید متولد می‌شود

کنگره‌۶۰ جایی که ناامیدی می‌رود و امید متولد می‌شود

همسفر مینا در مورد دستور جلسه «سیستم ایکس و صورت مسئله اعتیاد» مشارکت مکتوبی ارائه کردند که در ادامه می‌خوانیم:

همیشه در ذهن خود یک فرد معتاد را به گونه‌ای می‌دیدم که هیچ اختیار و اراده‌ای از خود ندارد، یک شخص بسیار ضعیف که جایگاه اجتماعی مناسبی در جامعه ندارد. انسانی خطرناک که به واسطه مصرف مواد ممکن است دست به هر نوع کار ضد ارزشی بزند؛ اما واقعاً یک انسان که با اختیار کامل خلق شده، نمی‌تواند تصمیم درستی در قبال کارهای خود بگیرد.
زمانی‌که در کنگره‌۶۰ با صورت مسئله اعتیاد آشنا شدم و  یاد گرفتم که سیستم ایکس چیست و چگونه می‌تواند به راحتی تحت تاثیر مواد مخدر قرار بگیرد تا شهر وجودی انسان، اختیار کامل خود را از دست بدهد، دیدگاهم نسبت به فرد بیمار به اعتیاد تغییر کرد.
همان‌طور که آقای مهندس فرمودند: برای درمان بیماری اول؛ باید بیماری را شناخت و تشخیص داد تا راه درمان هم بتوان برای آن پیدا کرد. شاید در گذشته مردم فکر می‌کردند که یک شخص معتاد قابل درمان نیست و کاملاً از او قطع امید می‌کردند؛ اما در کنگره‌۶۰ با روش DST اعتیاد به هر نوع مواد مخدر قابل درمان است.

در کنگره۶۰، زمانی یک تازه وارد با ترس و ناامیدی وارد می‌شود با گوش کردن به مشارکت‌ها که هر یک از مسافرین؛ که آنتی ایکسی داشته‌اند و درمان شده‌اند به راحتی ایمان می‌آورد. شناخت مواد‌مخدر و تخریب‌هایی که به شهر وجودی انسان می‌زند، مهم‌ترین بخش از صورت مسئله اعتیاد است. وقتی یک مصرف کننده با روش سقوط آزاد مواد مصرفی خود را ترک می‌کند؛ همیشه بخشی از وجود او درگیر آن مواد است. در واقع او صورت مسئله را پاک کرده و آن را حل نکرده است و بعد از مدتی دوباره شروع به مصرف می‌کنند؛ زیرا جسم او نیاز خود را نمی‌تواند نسبت به آن آنتی ایکس برآورده کند.
در بخش قوانین کنگره‌۶۰، می‌خوانیم که به معتاد خواهان رهایی از دام اعتیاد مسافر اطلاق می‌شود. این مهم‌ترین بخش از رهایی است. در مرحله نخست این‌که یک فرد مصرف کننده مواد مخدر، خواستار رهایی از دام اعتیاد باشد، می‌تواند کمک بزرگی به درمان او باشد. مرحله بعدی صورت مسئله اعتیاد است که در کنگره‌۶۰ حل شده و اعتیاد به هر نوع مواد مخدری به راحتی قابل درمان است. به امید رهایی‌های بیشتر.

نویسنده: همسفر مینا رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون هشتم)
رابط خبری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون هشتم)
ارسال: همسفر ریحانه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوم) نگهبان سایت

همسفران نمایندگی چالوس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .