English Version
This Site Is Available In English

علم پیچیده نیست هر چیز کلیدی دارد

علم پیچیده نیست هر چیز کلیدی دارد

علم پیچیدہ نیست، ھر چیز کلیدی دارد. برای حل کردن ھر مسئله‌ای ابتدا باید صورت مسئله آن حل شود.

وقتی از صورت مسئله اعتیاد صحبت می‌کنیم؛ یعنی از اولین آجر و اولین خشت بنای علمی کنگرہ۶۰ سخن می‌گوییم. اعتیاد خود یک علم است و برای کامل شدن علم اعتیاد، بایستی کلیہ علوم بہ کمک آن بیایند.

صورت مسئلہ از تعدادی سوال بدون جواب تشکیل شدہ است. آقای مهندس تمام این مجھولات را بہ یک مجھول تبدیل کردند و مبدأ را مشخص کردند. مھندس دژاکام در تاریخ ۱۳۷۶/۹/۱۵ صورت مسئلہ اعتیاد را کشف کرد کہ روز احیای دوبارہ ایشان است.

اعتیاد؛ یعنی مواد مخدر بیرون جایگزین مواد مخدر درون می شود و سیستم ایکس را از تعادل خارج می کند، بہ ھمین دلیل در کنگرہ گفتہ می شود اعتیاد مسمومیت مزمن نیست، بلکہ جایگزینی مزمن است.

وقتی سیستم ایکس دچار اختلال می شود، جسم، روان، جھان‌بینی و تفکرات موجب اشکال می‌شود. فرد برای این‌که از اعتیاد رھایی یابد، باید در مدت زمان حداقل ۱۰ ماہ با روش DST با داروی OT سفر کند تا درمان قطعی صورت بگیرد؛ بہ علت تأثیر و تخریبی کہ مواد افیونی روی ساختار جسم ایجاد می‌کند، درمان در کوتاہ مدت امکان‌پذیر نیست.

آقای مهندس بہ این نتیجہ رسیدند کہ ھیچ دارویی مناسب‌تر، قوی‌تر، کامل‌تر و مفیدتر از تریاک یا ھمان شربت OT برای درمان شخص مصرف کنندہ وجود ندارد و علت آن ھم وجود آلکالوییدھای مھم و فراوان در آن است.

نقطہ کور درمان ناموفق اعتیاد، عکس‌العمل‌ھای پنهان و عکس‌العمل‌ھای آشکار است کہ بہ آن توجہ نمی‌شود. ابتدا باید میزان تخریب سیستم شبہ افیونی جسم مشخص شود کہ ھمان مبدأ است و بعد باید سیستم شبہ افیونی جسم حداقل در۱۰ ماہ بازسازی شود کہ ھمان مقصد است و در آخر بہ ھدف کہ ھمان برطرف شدن مشکلات روحی و روانی و تعادل است دست پیدا می‌کنیم.

کنگرہ مصرف‌کنندگان مواد مخدر را بہ سہ گروہ تقسیم کردہ است. نامزدھای اعتیاد، کسانی کہ از اعتیاد خود خرسند ھستند و کسانی کہ خواستار رھایی از دام اعتیاد ھستند کہ برای آن‌ھا بہ ترتیب باید پیشگیری، مھار و درمان را بہ کار برد.

منابع: مقالہ اول از 14مقالہ، سخنان آقای خدامی
نویسنده: ھمسفر طاھره رهجو راهنما ھمسفر اکرم (لژیون پانزدھم)
رابط خبری: همسفر سمانه رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون پانزدهم)
عکاس: همسفر فاطمه
ویرایش و ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر آمنه (لژیون هشتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی نیمایوشیج

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .