English Version
This Site Is Available In English

خدمتگزاران چراغ خاموش

خدمتگزاران چراغ خاموش

جلسه ششم از دوره سوم جلسات لژیون سردار با استادی همسفر طاهره، نگهبانی همسفر بتول و دبیری همسفر هانیه با دستور جلسه «از سایت، فضای مجازی و هوش مصنوعی چگونه در کنگره استفاده کنم؟» ساعت ۱۵:۰۰ روز دوشنبه ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۴ آغاز به کار کرد.


 

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان طاهره هستم همسفر مرتضی از نگهبان و دبیر جلسه که این فرصت را در اختیار من قرار دادند تا این جایگاه ارزشمند را تجربه کنم بسیار سپاسگزارم.  موضوع جلسه امروز «چگونه از سایت، فضای مجازی و هوش مصنوعی در کنگره ۶۰ استفاده کنم» است. در ابتدا، به نوبه خودم هفته سایت را به‌تمامی عزیزان و خدمتگزاران خاموش سایت نمایندگی خیام تبریک عرض می‌کنم. امیدوارم همواره سلامت و موفق باشند و بتوانند جایگاه‌ها بالاتری را نیز تجربه کنند.

 کسانی که در سایت خدمت می‌کنند و فعالیت دارند، خدمتگزاران خاموشی هستند که معمولاً دیده نمی‌شوند. کار آن‌ها شبیه به فعالیت پشت‌صحنه است؛ بی‌صدا حرکت می‌کنند و هدف اصلی‌شان اطلاع‌رسانی دقیق و درست از فعالیت‌ها کنگره است. مطالبی که در کنگره آموزش داده می‌شود، توسط این عزیزان در سایت بارگزاری می‌شود و در دسترس عموم قرار می‌گیرد. هرچه بازدید سایت بیشتر باشد، نشان‌دهنده فعالیت بالاتر آن نمایندگی است و این باعث رشد و ارتقاء آن می‌شود.
 
 سایت کنگره۶۰ در پیشبرد اهداف علمی و معنوی کنگره و همچنین در رساندن پیام امیدبخش درمان اعتیاد و شیوه و روش آن به جهانیان، نقش بسیار مهم و مؤثری دارد. سایت کنگره۶۰ یکی از سایت‌ها مطرح و پرمخاطب است و باید همواره پر بازدید و فعال باقی بماند. این سایت نه‌تنها در داخل کشور؛ بلکه در خارج از کشور نیز مورد بازدید قرار می‌گیرد، به‌گونه‌ای که حدود ۳۰ درصد از بازدیدها از خارج کشور است.

این موضوع نشان‌دهنده دیده‌شدن و جایگاه بالای سایت کنگره۶۰ در سطح جهانی است و موفقیت بزرگی برای کنگره محسوب می‌شود. تاریخچه‌ راه‌اندازی سایت به سال ۱۳۸۰ بازمی‌گردد؛ زمانی که مهندس تصمیم داشت این مسیر را آغاز کند. نهایتاً در سال ۱۳۸۲، سایت کنگره راه‌اندازی شد تا همگان بتوانند از آن بهره‌مند شوند. من شخصاً از زمانی که بازدید از سایت را آغاز کرده‌ام، اطلاعاتم به طرز قابل‌توجهی افزایش‌یافته است.

قبلاً اگر مطالب سایت را می‌دیدم، برایم اهمیتی نداشت و می‌گفتم: «ولش کن، به من چه مربوط است؟ چرا باید نگاه کنم؟» اما اکنون کنجکاوی‌ام بیشتر شده و هر هفته سایت را بررسی می‌کنم. ما در شهرهای دیگر حضور نداریم و به همین دلیل نمی‌دانیم که در سایر شعب چه می‌گذرد و شرایط چگونه است؛ اما وقتی سایت‌ها را بازدید می‌کنیم، از طریق گزارش‌ها، مشارکت‌ها مکتوب، مقالات یا خلاصه سی‌دی‌ها با دیگران در ارتباط هستیم و اطلاعاتمان افزایش می‌یابد.

 ارتباط ما اگرچه حضوری نیست؛ اما از طریق بازدید و مطالعه گزارش‌ها برقرار می‌شود. همچنین، مطالب سایت‌ها هر روز به‌روزرسانی می‌شود و در همان روز بارگذاری می‌گردد. امروز، لژیون ما به‌عنوان خدمتگزار سایت در هفته سایت انتخاب شده بود. از صبح پیگیر بودم تا ببینم مطالب بارگذاری شده‌اند یا خیر. خوشبختانه نگهبان سایت همه مطالب را به‌خوبی منتشر کرده بودند که باعث خوشحالی من شد.

وقتی به خواهران لژیون گفتم مطالب در سایت قرار گرفته‌اند، متوجه شدند که سایت نمایندگی ما فعال است و فقط مطالب را دریافت نمی‌کند و نادیده نمی‌گیرد. این موضوع برای ما یک موفقیت محسوب می‌شود تا جایی که شنیده‌ام، قبل از راه‌اندازی سایت، فایل‌ها صوتی (سی‌دی‌ها) به‌صورت نوار کاست در اختیار اعضاء قرار می‌گرفت؛ ولی خوشبختانه در زمان ما امکانات بسیار بهتر شده است؛ حتی در فضا اینستاگرام هم می‌توان سایت را دنبال کرد و جالب‌تر اینکه سایت به زبان انگلیسی نیز در دسترس است.
 
 اتفاقاً امروز به جلسه چهارشنبه مهندس گوش می‌دادم؛ خانم شانی توضیح می‌دادند که سایت و اینستاگرام چه تعداد نیرو دارند که زبان فارسی را به انگلیسی ترجمه می‌کنند و تا چه اندازه از سایت استقبال شده است. همچنین، هوش مصنوعی نیز از موضوعاتی است که مهندس اشاره کردند قرار است یک جلسه جداگانه به آن اختصاص داده شود؛ چرا که هوش مصنوعی در سایت، کاربردهای فراوانی دارد.
 
 واقعاً خدمتگزاران سایت زحمات زیادی می‌کشند. امیدوارم همیشه سلامت باشند و در پایان، پیامی که خودم نوشته‌ام را با شما به اشتراک می‌گذارم: «از ما هیچ‌چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که در آن، دلیل حال خوب دیگری بوده‌ایم». سپاسگزارم که به صحبت‌هایم گوش دادید.

 

تایپ: همسفر فرزانه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون سوم)
ویرایش و ارسال: همسفر مهین رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون هفتم)
همسفران نمایندگی خیام نیشابوری

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .