English Version
This Site Is Available In English

سایت ویترین کنگره۶۰

سایت ویترین کنگره۶۰

تبریک می‌گویم این هفته بزرگ را به تمام خدمتگزاران سایت کنگره۶۰، مخصوصأ خانم شانی عزیز. من قبل از این‌که در سایت کنگره فعالیتی داشته باشم به این موضوع توجه نکرده بودم، که این مطالب چطور جمع آوری می‌شوند و در اختیار ما قرار داده می‌شود، تا این‌که خدمت رابط خبری به من داده شد. وقتی کار ویرایش مطالب را انجام می‌دادم هر مطلب شاید یک ساعت یا گاهی اوقات یک ساعت و نیم وقت نیاز داشت تا ویرایش شود.

کار عکسبرداری سایت، انتقال مطلب در سایت، نوشتن آن مطلب توسط افراد دیگر همه کارهایی بود که من قبل از خدمتم نمی‌دانستم چه کسی آن‌ها را انجام می‌دهد و چه زحماتی پشت این کار است، به نظر من مطالبی که در سایت گذاشته می‌شود، مانند یک غذای آماده شده توسط یک آشپز پنهان است که فرد استفاده کننده از غذا از زحمات آشپز بی‌خبر می‌باشد. آقای مهندس می‌گویند: سایت ویترین کنگره می‌باشد. سایت کنگره۶۰، تنها جایی است که هر روز مطالب جدید و به روزی از رها یافتگان اعتیاد یا افراد در حال درمان را در اختیار آن‌هایی که خواستار درمان اعتیاد هستند می‌گذارد و این یعنی به نمایش گذاشتن تجربیات دیگران که باعث امیدواری افرادی می‌شود که این مطالب را مطالعه می‌کنند تا شاید راه خود را بیابند و به درمان برسند. 

من در حال حاضر مشاور تازه واردین هستم، یکی از همسفران تازه وارد بعد از این‌که از ایشان سوال کردم از چه طریقی با کنگره آشنا شدید؟ گفتند: از طریق سایت کنگره، این خبر خیلی مرا خوشحال کرد که سایت باعث پیدا شدن راه درمان این عزیز و مسافر ایشان شده است. فعالیت در سایت نه تنها برای افراد کشور ایران مفید می‌باشد بلکه برای تمامی مردم دنیا مانند یک مشاور مجازی عمل می‌کند. از تمامی خدمتگزاران سایت کنگره۶۰، که به صورت پنهانی و خاموش در حال فعالیت هستند از صمیم قلب تشکر می‌کنم.

نویسنده: رابط خبری همسفر ثریا رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون اول)
ویرایش ارسال : همسفر زینب نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شوشتر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .