English Version
This Site Is Available In English

خدمت فقط مختص به سفر دوم نیست و سفر اول خود یک خدمت است.

خدمت فقط مختص به سفر دوم نیست و سفر اول خود یک خدمت است.

جلسه نهم از دوره بیست و پنجم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره۶۰ نمایندگی پاکدشت با استادی دیده‌بان محترم مسافر احمد، نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر مهدی با دستور جلسه "از سایت، فضای مجازی و هوش مصنوعی در کنگره ۶۰ چگونه استفاده کنیم؟" شنبه 29 شهریور ماه 1404 ساعت 17 آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان احمد هستم یک مسافر
سپاسگزار خداوند هستم که توفیق داد در جمع شما دوستان در شعبه پاکدشت باشم، وقتی صحبت از خدمت می‌شود فکر می‌کنیم فقط مختص به سفر دومی ها است در صورتی که سفر اولی ها هم مانند سفر دومی‌ها خدمتگزار هستند و اول به خودشان و بعد به خانواده با سفر کردن خدمت می‌کنند. ما باید واقعا شکرگزار خداوند باشیم که چنین دانشمندی رو برای ما آفریدند و همان‌طور که در صحبت‌های چهارشنبه هم شنیدید جناب مهندس یک آموزگار هستند و انسان باید از آموزگارش درس بگیرد و اگر این آموزش‌ها نبود من هم اینجا نبودم و قاعدتاً یک نواختی بوجود می‌آمد، من هنوز بعد سال‌ها که وارد کنگره می‌شوم هنوز برایم تازه است.
شخصی که در صراط مستقیم قرار می‌گیرد باعث می‌شود در انوار الهی قرار گیرد و از یک نقطه کور و تاریک به روشنایی برسد و این خیلی مهم است، اگر ما دستور جلسه سایت را داریم به من می‌گوید آیا از سایت استفاده می‌کنم؟ چه نوع استفاده‌ای از فضای مجازی می‌کنم؟ جناب مهندس هم فرمودند که سایت و فضای مجازی می‌تواند برای خود یک ساختار بسیار محکم در کنگره ۶۰ باشد.
اصولاً وقتی حسی را درک می‌کنیم تبدیل به احساسات می‌شود وقتی یک مصرف کننده سوال می‌کند که اشکال کار من کجاست و مشکل من چیست وقتی جواب درست و علمی دریافت می‌کند باید روزها از سطح انرژی و خوشحالی خوابش نبرد، در همین نوشتارها که به راحتی از آن گذر می‌کنیم می‌گوید ما آغاز و پایان سفر خود را جشن می‌گیریم این آغاز برای یک فرد تازه وارد است که اگر هوشیار باشد و خواستار درمان باشد وقتی راهنمای تازه وارد اشکالش را می‌گوید و توضیح می‌دهد که مخدرهای بیرونی جایگزین مخدرهای درونی قرار گرفته است و آن را از کار انداخته این پیدا کردن کلید درمان آنقدر عظیم است که مسافر باید آغاز سفرش را جشن بگیرد. هر فردی که پله کم می‌کند باید جشن بگیرد و این نباشد که به چشم اذیت شدن و عذاب به آن نگاه کند و در پایان آخر سفر هم جشن بگیرد و واقعا هم این نوع رهایی جشن گرفتن دارد.
انسانی میتواند عمیقأ و پیوسته تغییر بکند که به غیب ایمان داشته باشد و بداند که هیچ زمانی مرگ بر انسان مستولی پیدا نمی‌کند و آموزش و جهان‌بینی کنگره ۶۰ برای این افراد کاربرد دارد.
بنابراین امیدوارم قدر آموزش‌ها را بدانیم و تلاش بکنیم برای تغییر و این تغییرات و اجرای قوانین خداوند حال خوب را برای ما به ارمغان می‌آورد و سپاسگزارم از اینکه توجه کردید.

عکس: مسافر اسدالله لژیون ۷

تایپ، ویراستاری و بارگذاری: مسافر رضا لژیون ۱۲

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .