English Version
This Site Is Available In English

اگر کسی در مسیر کنگره باشد هیچگاه خسته نمی‌شود

اگر کسی در مسیر کنگره باشد هیچگاه خسته نمی‌شود

اولین جلسه از دوره‌ی اول جشن هفته ایجنت و مرزبان همسفران آقا کنگره ۶۰،نمایندگی شهرری،به استادی مرزبان محترم مسافر علی،نگهبانی همسفر علی و دبیری همسفر علی با دستور جلسه‌ی "هفته‌ی ایجنت و مرزبان" پنجشنبه ۲۷ شهریورماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۴ آغاز به کار نمود

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان علی هستم،یک مسافر

خداروشکر میکنم که یک بار دیگر در جمع شما دوستان مهربان و کنگره‌ای حضور دارم. واقعاً هر لحظه بودن در کنگره، شکر و سپاس خود را دارد.
به مناسبت هفتهٔ «ایجنت» و «مرزبان»، جا دارد ابتدا از جناب مهندس، اساتید محترم و تمام کسانی که باعث روشن ماندن این چراغ هستند و زمینۀ حضور ما را فراهم می‌کنند، تشکر کنم. من، علی، از این بستر استفاده می‌کنم و از همگی سپاسگزارم.
هفتهٔ ایجنت و مرزبان؛ ایجنت در واقع رابط بین شعبه و دیده‌بان است که با رأی‌گیری انتخاب می‌شود و به نوعی بزرگ‌تر، مرشد و راهنمای مرزبان‌ها محسوب می‌شود. او پشتیبان و حامی مرزبان‌هاست تا بتوانند قوانین را بهتر اجرا کنند و شعبه را مدیریت نمایند.
مرزبان‌ها نیز با رأی اعضا انتخاب می‌شوند. در بخش مسافران، پنج مرزبان و در بخش همسفران، دو مرزبان فعالیت دارند. وظیفۀ مرزبان‌ها این است که از ساعت ۱۲ در شعبه حاضر شده و آنجا را مدیریت کنند تا آموزش‌ها به بهترین شکل ممکن انجام شود.
جمله‌ای در کنگره وجود دارد که شاید بسیاری از شما شنیده باشید:
«خداوند توفیق خدمت به بندگانش را به هر کسی نمی‌دهد.»
زمانی بود که من به خودم می‌بالیدم و می‌گفتم: «من دارم در کنگره خدمت می‌کنم، پس آدم خوبی هستم.» اما همیشه به خودم یادآوری می‌کنم که فراموش نکنم: قرار گرفتن من، علی، در کنگره در درجۀ اول برای آموزش خودم است و پس از آن، خدمت کردن؛ زیرا باید چیزی برای ارائه داشته باشم.

اگر من قبل از کنگره چیزی داشتم، الان اینجا چه کار می‌کردم؟
همیشه به خودم می‌گویم: حواس‌ت باشد که اولویت، بستر آموزش است. مبادا غرور تو را بگیرد و بگویی: «من که مرزبان شدم، دیگر همه چیز تمام است؛ من خیلی چیزها دارم.» نه این‌طور نیست.
جایگاه مرزبانی، جایگاه بسیار حساسی است که آن را به گدازه‌های آتش تشبیه می‌کنم و واقعاً سختی و آسانی های زیادی دارد. با این حال، همیشه به بچه‌های شعبه می‌گویم: «حواس‌تان باشد، منِ علی و همۀ مرزبان‌ها — نه فقط در شعبه شهرری، بلکه در همه جا — ما نیز در حال آموزش دیدن هستیم. ممکن است هر لحظه خطایی از ما سر بزند. ما در مسیر آموزش قرار داریم و باید به بهترین شکل ممکن مدیریت کنیم، رفتار کنیم و قوانین را اجرا نماییم. ما نیز ممکن است اشتباه کنیم و خطا داشته باشیم. از بین صد کار، حداقل یکی ممکن است از دستمان در برود.»
البته کار مرزبانی برای من هیچ سختی ندارد؛ یعنی از کارم خسته نمی‌شوم. اگر کسی در مسیر کنگره و در مسیر تفکر کنگره باشد و در عین حال آموزش ببیند و خدمت کند، آنگاه خستگی اصلاً معنایی ندارد. من تا به حال خستگی را احساس نکرده‌ام. در بخش OT بودم، دبیر بودم، نگهبان بودم، اما راستش تا به حال خسته نشدم و متوجه خستگی هم نشدم.

در ادامه تشکر و قدرانی از ایجنت و مرزبان صورت گرفت

در ادامه رای گیری بین کاندید ها همسفر نیما،همسفرعلی و همسفر حسین، جهت نگهبانی روز پنجشنبه صورت گرفت که راهنمای محترم همسفر حسین به عنوان نگهبان روز پنجشنبه انتخاب شدند.

 

ویراستاری،تایپ و بارگذاری:همسفر نیما

همسفران آقا نمایندگی شهرری 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .