English Version
This Site Is Available In English

مرزبان‌ها مجری قوانین و حرمت‌های کنگره هستند

مرزبان‌ها مجری قوانین و حرمت‌های کنگره هستند

جلسه چهارم از دوره اول کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی صادق قم، با استادی ایجنت محترم مسافر علیرضا، نگهبانی مرزبان محترم مسافر شهام و دبیری مرزبان محترم مسافر مهدی، با دستور جلسه "هفته ایجنت و مرزبان" یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
تبریک عرض می‌کنم هفته ایجنت و مرزبانی را خدمت مرزبانان نمایندگی صادق و همچنین مرزبانان شعب دیگر قم، تبریک عرض می‌کنم خدمت بنیان کنگره ۶۰ و خانواده محترمشان، هفته هفته زیبایی است به دلیل اینکه ما می‌خواهیم سپاسگزار کسانی شویم که نیروهای زحمت‌کش کنگره ۶۰ هستند و وقت می‌گذارند.
اگر یک مقدمه در مورد گروه مرزبانی و ایجنت در کنگره ۶۰ بخواهم بیان بکنم، طبق صحبت‌های آقای خدامی سال ۱۳۸۱ گروه مرزبانی در کنگره تشکیل شد، در ابتدا آقای مهندس خودشان به تنهایی حدود ۳ سال از سال ۱۳۷۸ تا سال ۱۳۸۱ آن نمایندگی که وجود داشته را اداره می‌کردند و آن زمان افراد کمی بودند در کنگره، در نمایندگی انقلاب در سال ۱۳۸۱ اولین گروه مرزبانی شروع به کار کرد و ادامه پیدا کرد، یک نفر از دیده‌بان‌ها نظارت بر عملکرد مرزبانان داشت و شخصی به نام ایجنت وجود نداشت، در طول زمان با تفکرات آقای مهندس یک نفر را انتخاب کردند به عنوان ایجنت این اتفاق در سال ۱۳۹۰ افتاد و ایجنت شد رابطه بین دیده‌بان و نمایندگی مربوطه. ایجنت و مرزبانان هر کدام وظایف مشخص خودشان را دارند و این وظایف در دفترچه شرح وظایف نوشته شده است، در کنگره ۶۰ چیزی وجود ندارد که ما بخواهیم با عقل خودمان انجام دهیم همه چیز نوشته شده و ساختاری است.
ما در هر نمایندگی ۵ مرزبان داریم مرزبان ایمنی، مرزبان خبری، مرزبان مالی، مرزبان انضباطی و یک مرزبان هم به عنوان مرزبان تولد و راهنمای تازه واردین، هر کدام از این‌ها شرح وظایفشان مشخص است در کنگره و یک نفر هم به عنوان ایجنت راهنمای لژیون مرزبانی انتخاب می‌شود.
مرزبان‌ها مجری قوانین و حرمت‌های کنگره هستند و کار بسیار سختی است، مرزبانی یک جایگاه خدمتی بسیار بسیار حساسی است به دلیل اینکه باید قوانین را بین آن شخصی که برای اولین بار است وارد کنگره شده و آن شخصی که ۲۰ سال است در کنگره است به نحو احسنت اجرا بکند. یک موقع‌هایی یک مسائلی پیش می‌آید بین اعضا و مرزبانان این هم به دلیل این است که انسان همیشه در یک حالت نیست رفتار، روان و اندیشه ما همیشه یکنواخت نیست، آقای مهندس هم فرمودند انسان اگر بخواهد یکنواخت باشد دست به خودکشی می‌زند، همیشه باید فراز و نشیب وجود داشته باشد تا انسان بتواند از زندگی لذت ببرد، مرزبانی هم فراز و نشیب دارد مرزبان یک زمانی مرزبان خدمت است و به یک شخص یک جایگاه خدمتی می‌دهد و متوجه می‌شود که آن شخص نمی‌تواند در آن جایگاه باشد و اشتباه کرده درباره آن جایگاه خدمتی. همیشه ما کار درست را انجام نمی‌دهیم و انسان جایزالخطا است و همیشه اشتباهات وجود دارد، دکتر امین با آن جایگاهی که در کنگره ۶۰ دارد در سی‌دی هوس فرمودند بنده منیت را سال ۱۳۸۱ تعریف کردم اما سال ۱۴۰۴ به آن پی بردم که منیت یعنی چه، فرمودند ۲۰ سال طول کشید تا من بتوانم محبت را در خودم جاری بکنم.
مرزبان و ایجنت هم خطا می‌کنند، اشتباه می‌کنند، تصمیم گیری غلط می‌کنند اما وظیفه همه ما این است که به آنها احترام بگذاریم حتی اگر تصمیم اشتباهی بگیرند حتی زمانیکه عملش عمل سالم و درست نباشد.
همه سعی می‌کنند نمایندگی را به بهترین نحو ممکن اداره بکنند و کیفیت هر نمایندگی مستقیم با مرزبانان است و این در شرح وظایف هم گفته شده است.
امیدوارم که بتوانیم قدردان این عزیزان باشیم چون این هفته هفته قدردانی است، اگر ما الان در جای خنکی نشسته‌ایم حاصل زحمات مرزبانی است یا زمانی که برق می‌رود و ما برق داریم حاصل زحمات مرزبانان است که موتور برق را ر اختیار ما می‌گذارند.
از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید متشکرم.

 

گزلرش تصویری از برگزاری جشن ایجنت و مرزبانی 

تایپ خبر: همسفر امیرمحمد و مسافر بهزاد لژیون هفتم
عکاس: مسافر حمزه لژیون چهارم 
ارسال خبر: همسفر امیرمحمد 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .