سلام دوستان، علی هستم، یک همسفر.
خدارا شکر میکنم که در جمع دوستان با محبت قرار دارم. در اینجا قصد دارم تجربهای را با شما به اشتراک بگذارم که برای من بسیار مهم و آموزنده بوده است.
چندی پیش متوجه تغییرات چشمگیری در نظم ظاهری، رفتار و منش مسافر خود شدم. پس از پرسوجو، دلیل این تغییرات را حضور در کنگره ۶۰ و بهرهمندی از آموزشها و حمایتهای راهنمایش بیان کرد. برای درک بهتر این موضوع از نزدیک به کنگره مراجعه و شاهد محیطی امن، سرشار از رشد فردی، نظم، احترام و تلاش برای بازسازی زندگی بودم. در اوایل سفر، هدف من کمک به مسافرم و به درمان رسیدن وی بود. در ادامه احساس کردم که چقدر با خود و دنیای اطراف بیگانه هستم. با انتخاب راهنما، حضور در لژیون، کسب آموزش و نوشتن سیدی به تدریج به نواقص شخصیتی خود پی بردم. در آنجا فهمیدم که برای تغییر هیچ وقت دیر نیست و برای به درمان رسیدن ابتدا باید نقاط ضعف و قوت خود را شناسایی کرده، آنها را پذیرفت و در صدد اصلاح آن برآیم.
حال به لطف کنگره هر روز به خود یادآوری میکنم که هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست و همه چیز بستگی به جهانبینی ما دارد. با این آموزشها درک کردم که حتی در سختترین شرایط هم میتوان مسیر جدیدی را انتخاب کرد و به سمت روشنایی حرکت نمود.
امیدوارم بیان این مطالب برای شما نیز الهامبخش بوده باشد.
نگارش: همسفر علی
ارسال: مسافر اسماعیل
- تعداد بازدید از این مطلب :
100