English Version
This Site Is Available In English

خدمت در کنگره با خدمت در بیرون بسیار متفاوت است

خدمت در کنگره با خدمت در بیرون بسیار متفاوت است

در ابتدا هفته ایجنت و مرزبان را به آقای مهندس و خانواده محترمشان و اعضاء کنگره۶۰ مخصوصاً ایجنت‌ها و مرزبانان تبریک عرض می‌نمایم و به خاطر تمام زحمات و خدمت‌هایی که برای آرامش و امنیت بیشتر در شعب متحمل می‌شوند، از ایشان سپاسگزاری کرده و از خداوند می‌خواهم که زندگیشان را سرشار از عشق و نور بگرداند.
کنگره۶۰ سازمانی است که در شهریورماه سال ۱۳۷۸ توسط آقای مهندس حسین دژاکام پایه‌گذاری و طراحی شد و در حوزه کاهش آسیب ناشی از مواد مخدر و اعتیاد فعالیت خود را شروع نمود.

آقای مهندس به دلیل تجربه‌های ناموفقی که از ترک مواد مخدر داشتند، به دنبال راهی برای درمان بودند که سرانجام در بهمن‌ماه سال ۱۳۷۵ با الهام از ماه رمضان، موفق به کشف متد DST با مواد مصرفی خود یعنی اپیوم (تریاک) شدند و پس از حدود ۱۰ ماه توانستند غول بی‌شاخ‌ودم اعتیاد را شکست دهند و به درمان برسند. ایشان به درمان خود اکتفا نکردند و تصمیم گرفتند که افراد بی‌شماری را به رهایی برسانند. در طی سال‌ها، افرادی به کمک آقای مهندس شتافتند که خودشان همگی روزی مصرف‌کننده بودند و پس از درمان در کنگره، با جان و دل ماندند و خدمت کردند.

آقای مهندس با کمک یاران راستین، قوانین و مقرراتی را بر اساس محبت، عقل و ایمان وضع نمودند که تمام اعضاء بتوانند در کمال آرامش و آسایش از امکانات کنگره بهره‌مند شوند؛ به طوری که هیچ اتفاقی نتواند به شالوده کنگره۶۰ و حتی اعضاء آسیب برساند. اداره کنگره به گونه‌ای طراحی شده است که تمام کلاس‌ها، جلسات، مراسم، برنامه‌ها، جشن‌ها و کلیه امورات در ساعات و زمان مشخص انجام می‌گیرد و برگزارکنندگان آن‌ها، خدمتگزارانی هستند که روزی سایه شوم اعتیاد، زندگیشان رو تیره و تار کرده بود. وظایف تمامی خدمتگزاران به صورت کاملاً هوشمندانه و مشخص، تعریف شده است. ایجنت و مرزبان هم جزو همین افراد هستند.

به گفته آقای مهندس، ایجنت حکم ریش سفید در شعبه را دارد و در واقع راهنمای مرزبانان است. به طور کلی مسئولیت نظارت بر عملکرد لژیون سردار، سایت، آموزش، برگزاری جشن‌ها، واحد نشریات و در قسمت مسافران نظارت بر بخش OT بر عهده ایجنت است و اما مرزبانان، حافظ مرزهای اصول، قوانین و حرمت کنگره۶۰ و اداره‌کنندگان نمایندگی‌ها هستند و کار اجرایی بر عهده ایشان است. خدمت در کنگره با خدمت در بیرون از کنگره بسیار متفاوت است. در دنیای بیرون از کنگره، خدمت‌ها بر پایه مالی انجام می‌گیرد. در دنیای امروز طبعاً هیچ شخصی حاضر نمی‌شود خدمت و شغلی را بدون دستمزد و حقوق مشخص انتخاب نماید؛ در حالی که در کنگره این چنین نیست. عشق و محبت درونی اعضاء باعث شده است که بدون چشمداشت و در نظر گرفتن مزد، خدمت بگیرند و در مقابل از حس خوب و حال خوش لذت ببرند؛ حسی ناب که در نوع خود بی‌نظیر، زیبا و غیر قابل باور برای عموم مردم است.

با این اوصاف، بر تمامی اعضاء فرض است که قدردان این خدمتگزاران باشند، به ایشان احترام بگذارند و با پاکت(مبلغی پول در حد وسع شخص به همراه دلنوشته) به صورت شایسته‌ای از آنان تقدیر و تشکر به عمل آورند. از ایجنت و مرزبانان نمایندگی بندرعباس قسمت مسافران و همچنین ایجنت همسفر زهره و مرزبانان همسفر ساناز و همسفر معصومه بسیار سپاسگزارم که با درایت و پشتکار باعث شدند که شعبه بندرعباس به بهترین شکل اداره و ساماندهی شود. از خداوند می‌خواهم که ایشان را موفق، سالم و پیروز بگرداند.


منبع: کتاب عبور از منطقه ۶۰درجه زیر صفر و جزوه شرح وظایف
نویسنده: راهنما همسفر رقیه 
رابط خبری: همسفر نجمه رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون اول)
ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون اول) دبیر سایت‌
همسفران نمایندگی بندرعباس
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .