English Version
This Site Is Available In English

راه تقوا را یا راه فجور

 راه تقوا را یا راه فجور

«با حرکت راه نمایان می‌شود»

با حرکت راه نمایان می‌شود؛ اما در سکون نه زایشی هست و نه چیزی به وجودمی آید. انسان‌ها از ابتدا هیچ‌چیز نبودند. خداوند انسان‌ها را از یک قطره آب پست بدبو و مشمئزکننده خلق کرد، سامان داد و اعتدال بخشید. فجور و تقوا را به انسان‌ها الهام کرد تا راه درست و غلط را تشخیص دهد و بداند چه چیز خوب است و چه چیز بد، کاملاً انسان را مختار آفرید که کدام راه را انتخاب کند، راه تقوا را یا راه فجور را؛ اگر راه فسق و فجور را در پیش گیرد و در چارچوب قوانین الهی زندگی نکند، از دایره بندگی خداوند خارج‌شده و تحت وسوسه شیطان قرار می‌گیرد، فریب شیطان را می‌خورد و به بیراهه کشیده می‌شود؛ پس وقتی‌که راه تقوا را در پیش گیرد به رستگاری و سعادتمندی خواهد رسید و دیگر دچار فریب شیطان نمی‌شود؛ پس با انتخاب راه درست با حرکت کردن، راه برایش نمایان می‌شود لذا درحرکت؛ باید خواسته و هدف مشخص باشد و برای رسیدن به خواسته و هدف؛ می‌بایست تلاش، کوشش و حرکت کرد.
انسان هنگامی‌که با موانع و مشکلات روبه‌رو شد و راه‌های انحرافی و ضد ارزشی سر راهش قرار گرفت؛ اگر خردمند باشد راه درست را انتخاب می‌کند وگرنه به بیراهه می‌رود
؛ پس شخصی که دچار اعتیاد شده نباید از درگاه پروردگار ناامید شود و دست روی دست بگذارد؛ باید حرکت کند راه درست را انتخاب کند و با موانع و مشکلات بجنگد تا به اهداف و آرزوهایش برسد.

نویسنده: همسفر ترکناز لژیون دوم
منبع: سی دی وادی هشتم بخش ۱
ویرایش: همسفر نسرین لژیون دوم
ارسال: راهنما همسفر سهیلا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی فیروزآباد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .