English Version
This Site Is Available In English

جهان و جهان‌ها مملو از انواع و اقسام انرژی‌ها است

جهان و جهان‌ها مملو از انواع و اقسام انرژی‌ها است

دهمین جلسه از دوره دهم کارگاه‌های آموزشی همسفران کنگره ۶۰ نمایندگی ایران، با استادی همسفر هاجر، نگهبانی همسفر فاطمه و دبیری موقت همسفر مریم با دستور جلسه «وادی هفتم و تاثیر آن روی من» روز دوشنبه 17شهریورماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.


 

خلاصه سخنان استاد
از آقای مهندس و خانواده‌ی ایشان خیلی ممنونم که این راه را برای ما نمایان کردند تا بهتر زندگی کردن را یاد بگیریم. هم‌چنین از راهنمای خوبم خانم پریسا سپاسگزارم که همیشه راه درست را به من نشان می‌دهند.
دستور جلسه در مورد وادی هفتم (رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است؛ یکی یافتن راه و دیگری آنچه برداشت می نماییم) است.
ما از وادی اول تا وادی چهارم روی تفکر متمرکز شدیم و در وادی پنجم یاد گرفتیم که افکار خود را از قوه به فعل درآوریم، در وادی ششم فرمانروایی عقل را به رسمیت شناختیم، حال در وادی هفتم نیروهای عقل می‌خواهند بعضی از مجهولات را کشف نمایند تا راه درست را به ما نشان دهند.
ما خوب می‌دانیم در وادی هفتم کشف یعنی؛ آشکار ساختن و حقیقت یعنی؛ راستی و درستی. راز یعنی؛ آنچه برداشت می‌کنیم ورمز مسیری می‌شود که می‌خواهیم حرکت کنیم.
وادی هفتم انسان‌ها را به دو دسته تقسیم کرده است. دسته‌ی اول افراد کم خرد و دسته‌ی دوم افراد خردمند هستند.
خودم را مثال می‌زنم که قبل از کنگره فردی کم‌خرد بودم و آشنایی با کنگره و صحبت‌های آقای مهندس نداشتم و همیشه با قضاوت‌های بی‌جا و مقایسه زندگی خودم با زندگی دیگران باعث می‌شدم که زندگیم پر از آشوب شَوَد و هَرج و مَرج به وجود آید. من نمی‌دانستم که مسافر من یک مصرف‌کننده است و جسم و روان او درگیر مواد می‌باشد. من همیشه با حرکت‌های بی‌جایی که انجام می‌دادم باعث می‌شدم زندگی ما از هم بپاشد و فرزندانم هم روز به روز افسرده‌تر می‌شدند.
وقتی که با مسافرم بحثی می‌کردم بدون هیچ فکری حرف‌هایی می‌زدم که افکار او هم پریشان می‌شُد و باعث می شُدم همه‌ی اعضای خانواده ناراحت باشند و خانواده بهم بریزد.
به همین دلیل بود که من نمی‌توانستم یک راهی بیابم. همه‌ی درها به روی من بسته بود و کلیدی برای نجات زندگی خودم نداشتم که قفل‌های زندگی خود را باز کنم.
همین باعث می‌شد که گریه‌های بی‌جا بکنم و دائما فکرهای نا‌به‌جا می‌کردم.
دسته‌ی دوم انسان‌های خردمند هستند. انسان‌های خردمند به خوبی می‌دانند که قبل از انجام هرکاری فکر کنند و کارهایی که انجام می‌دهند را بررسی کنند و از تجربیات دیگران هم استفاده کنند.
فرد خردمند می‌داند که بهترین گنج، گنج درون خودش است و بایستی همیشه خودش تلاش کند. انسان‌های خردمند می‌دانند که باید راه مستقیم را ادامه بدهند تا در زندگی آن‌ها صلح و آرامش ایجاد شود و  به آسایش برسند. انسان خردمند می‌داند که جهان و جهان‌ها مملو از انواع و اقسام انرژی‌ها است. اگر بانک‌های جهان پر از پول‌ها و جواهرات و طلا باشد، به صورت مجانی در اختیار مردم نمی‌گذارند. او می‌داند باید با یافتن راه مستقیم و راست به مقصدی که در آن آرامش و صلح باشد برسد.
در همین حال خدا را هزاران هزار مرتبه شکرگزارم که من جزئی از افراد خردمند شدم و توانستم این آموزش‌هایی که گرفتم را درکنگره کاربردی کنم و بتوانم بهره‌ی آن را در زندگی ببرم و به دیگران نیز کمک کنم تا آن‌ها هم بهره‌ای ببرند و همیشه قدر ذره‌ذره داشته‌های زندگی خود را بدانم و به چیزهای کوچک فکر کنم تا به هدف و به مقصدی که می‌خواهم برسم.
امیدوارم همگی بتوانیم همیشه راه مستقیم را پیش ببریم و در مسیر کنگره ۶۰خدمت کنیم و خدمتگزار نمایندگی ایران و قدردان مسئولین و زحمتکش‌های کنگره ۶۰ باشیم.

مرزبانان کشیک: همسفر پروانه و مسافر شمس‌الدین
تایپیست و عکاس: همسفر مبینا رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون ششم)
ویرایش و ارسال: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر سهیلا (لژیون دوم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی ایران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .