English Version
This Site Is Available In English

مسیر کنگره حقیقی و واقعی است

مسیر کنگره حقیقی و واقعی است

نهمین جلسه از دوره پانزدهم کارگاه‌‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی کاشمر با استادی همسفر بتول، نگهبانی همسفر فاطمه و دبیری همسفر لیلی با دستور جلسه «وادی هفتم (رمز و راز کشف حقیقت، در دو چیز است؛ یکی یافتن راه و دیگری آنچه برداشت می‌نمائیم.) و تاثیر آن روی من) در تاریخ ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد. 

سخنان استاد:

از نگهبان و دبیر سپاسگزارم که به من اجازه دادند خدمت کنم و آموزش بگیرم. وادی هفتم رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است، یکی یافتن راه و دیگری آنچه برداشت می‌نماییم. خوب اگر کمی تفکر کنیم همه ما همیشه در حال پیدا کردن راه هستیم؛ زیرا همیشه در حال حرکت هستیم و یکی از راه‌هایی که ما درگیر آن بودیم همین مصرف مسافران بود یعنی شب و روز درگیر این بودیم که حال مسافر خودمان را خوب کنیم حالا به هر صورتی که امکان داشت و این لطف خداوند بود که ما را در مسیر کنگره۶۰ قرار داد.

مسیر کنگره شاید خیلی سخت باشد؛ اما حقیقی و واقعی است پیدا کردن مسیر کنگره مانند گاو صندوقی است که رمزش واقعا سخت به دست می‌آید؛ ولی با لطف خداوند موفق شده و وارد کنگره شدیم. حال برداشت من از این راه و قرار گرفتن در این مسیر چه است؟ شاید قبل از کنگره خیلی درگیر مسافر بودیم؛ اما در کنگره آموزش می‌گیریم و راه حل بسیاری از مشکلاتمان را پیدا و رشد می‌کنیم همچنین فرزندانمان هم با ما رشد می‌کنند و ما الگوی آن‌ها هستیم.


شاید دیگران ما را سرزنش کنند که چرا به فکر خودمان نیستیم؟ من زیاد فکر کرده‌ام و به این حقیقت پی برده‌ام که شاید برای چند ساعت که با دوستانم هستم یا به کافی‌شاپ می‌روم حالم خوب باشد؛ اما این حال خوش همیشگی نیست و گذرا می‌باشد پس من باید به دنبال راهی باشم که هم حال خودم و هم حال خانواده‌ام خوب باشد و آرامش در زندگی‌ام برقرار باشد.


ما باید همیشه قبل حرف زدن و انجام هر کاری خوب فکر کنیم و راه درست را پیدا کنیم چون اگر مسیر درست را پیدا نکنیم همیشه درگیر مشکلات هستیم پس پیدا کردن راه یکی از مهم‌ترین مسائلی است که در زندگی با آن سر و کار داریم.

رابط خبری: همسفر الهه رهجوی راهنما همسفر شکوفه (لژیون اول)
عکاس خبری: همسفر آزاده رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون پنجم)
ویراستاری و ارسال: همسفر گلناز رهجوی راهنما همسفر آمنه (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی کاشمر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .