English Version
This Site Is Available In English

برای رسیدن به خواسته و هدف خود باید تلاش کنم

برای رسیدن به خواسته و هدف خود باید تلاش کنم

جلسه دهم از دوره دهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی جهان‌بین شهرکرد به استادی همسفر فاطمه، نگهبانی همسفر سهیلا و دبیری همسفر بیتا با دستور جلسه «وادی هفتم (رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است؛ یکی یافتن راه و دیگری آن‌چه برداشت می‌نماید) و تاثیر آن روی من» روز یک‌شنبه 16شهریورماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد: 

دستور جلسه امروز در مورد وادی هفتم و تاثیر آن روی من است. وادی هفتم می‌گوید: رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است؛ یکی یافتن راه و دیگری آن‌چه برداشت می‌نماییم. در وادی هفتم به یافتن راه خیلی تاکید شده است و به ما آموزش می‌دهد که باید حتماً خواسته و هدف داشته باشیم و راه درست را انتخاب کنیم؛ چون انسان‌های زیادی بوده‌اند که به‌خاطر انتخاب راه غلط وسایل نابودی خود و دیگران را مهیا کردند و به نابودی کشیده شدند با این‌که بسیار مصمم و با اراده بودند. همان‌طور که آقای مهندس می‌فرمایند: قفل‌سازان بسیارند و کلیدسازان اندک. این افراد به‌خاطر مشکلاتی که در زندگی خود ایجاد کرده‌اند، پیدا کردن کلید و راه‌حل برای آن‌ها دشوار می‌شود و به سختی می‌افتند، به این افراد کم‌خردان گفته می‌شود. اما افراد زیاد دیگری هم هستند که قبل از انجام کاری به نتیجه آن فکر می‌کنند و درست و غلط بودن آن را می‌سنجند، سپس آن کار را انجام می‌دهند، این افراد خردمندان هستند. من تصور می‌کردم که برای رسیدن به خواسته و هدف خود دعا کردن و راز و نیاز با خداوند کافی است؛ اما وادی هفتم به من آموزش داد برای رسیدن به خواسته و هدف خود باید تلاش کنم و راه درست را انتخاب کنم تا به مرحله برداشت برسم. برای رسیدن به برداشت خوب باید حتماً بذر خوب کاشته شود، بذر خوب همین آموزش‌هایی هستند که در لژیون می‌بینیم، صحبت‌های آقای مهندس و صحبت‌های راهنما که باید آن‌ها را در زندگی اجرا کنیم تا به برداشت خوب برسیم. زمانی‌که وارد کنگره شدم خیلی نگران بودم که آیا مسافرم سفرش را تمام می‌کند؟ آیا به رهایی می‌رسد؟ اما با آموزش‌هایی که گرفتم و صحبت‌های راهنما متوجه شدم که باید هر کس مسیر خود را طی کند، هر کس برای آرامش و تعادل خودش باید تلاش کند و خدا را شکر می‌کنم که به رهایی رسیده‌ایم.

در ادامه جلسه همسفر لیلا به عنوان ورزش‌بان شنا معرفی شد. ضمن عرض خداقوت به همسفر راهله و سپاس بابت خدمات ارزنده و تلاش‌هایشان، به همسفر لیلا تبریک عرض نموده و دوران خدمتی پرباری برایشان از خداوند مهربان خواستاریم.

مرزبانان کشیک: همسفر عصمت و مسافر وحید
تایپیست: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون هشتم)
عکاس: همسفر سحر رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون چهارم)
ویرایش و ارسال: همسفر نسرین رهجوی راهنما همسفر فریبا (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی جهان‌بین شهرکرد

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .