English Version
This Site Is Available In English

تا فرمانبرداری نکنیم به‌ جایگاه فرماندهی نمی‌رسیم

تا فرمانبرداری نکنیم به‌ جایگاه فرماندهی نمی‌رسیم

از فرمانبرداری تا فرماندهی، آنچه که به‌نظر می‌رسد این‌ است که در هر کاری و در هر مرحله‌ای که قرار داریم تا فرمانبرداری نکنیم به‌ جایگاه فرماندهی نمی‌رسیم. به‌عنوان مثال: اگر قرار است ما حرفه‌ای یاد بگیریم، حتماً باید به‌ حرف استاد گوش دهیم و هر آن‌چه که می‌گوید انجام دهیم و گوش به‌فرمان باشیم، در این‌صورت بعد از گذشت زمان در هر کاری ما به مقام استادی می‌رسیم. مکانیکی، آرایشگری، ریخته‌گری، نقاشی و همه کارها نیاز به شاگردی فرد دارد و یکی از رمزهای موفقیت‌ در هر کاری فرمانبرداری است. اگر در کنگره۶۰ ما به حرف‌های راهنما گوش دهیم و هرچه که می‌گوید، اجرا کنیم به رهایی می‌رسیم. وقتی من فرمانبردار خوبی نباشم، دچار مشکل می‌شوم.

راهنما به مسافرم گفته بود که نباید با هم‌ لژیون‌ها بیرون از کنگره۶۰ ارتباط داشته باشد؛ ولی مسافر من با یکی از آن‌ها ارتباط بیرون از کنگره۶۰ داشت؛ وقتی جلسه تمام می‌شد، می‌آمدند و در پارکینگ منزلمان شیشه مصرف می‌کردند. من هم به‌ حرف‌های راهنما خیلی گوش نمی‌دادم و در واقع منیت داشتم؛ چون فرمانبردار نبودیم، از کنگره۶۰ جدا شدیم و بعد از ۱۲ سال به‌ کنگره۶۰ برگشتیم.‌ فرمانبرداری باعث می‌شود که ما به آرامش برسیم و سلامتی خودمان را به‌دست آوریم. من و مسافرم باید شاگردان خوبی باشیم تا به استادی برسیم. در میدان جنگ، اگر سربازان فرمانبردار نباشند آن جنگ حتماً با شکست مواجه می‌شود.

در بدن ما مغز فرمانده کل اعضاء بدن است و دستور می‌دهد، به‌گونه‌ای که اگر اعضاء بدن به‌‌موقع به‌ وظایف خود عمل نکنند، اتفاق‌های بدی می‌افتد، مثلاً اگر دست یا پای ما نزدیک آتش باشد، مغز سریع دستور می‌دهد که دست خودمان را دور کنیم؛ اگر دست به‌ فرمان مغز گوش ندهد می‌سوزد. پدر و مادر از فرزند خود که به سن نوجوانی و جوانی رسیده است می‌خواهند که با یک‌سری از دوستانش رفت‌و‌آمد نکند؛ ولی فرزند به‌ فرمان پدر و مادر خود توجهی نمی‌کند و با افرادی معاشرت می‌کند که او را به بیراهه می‌کشانند. این‌جا اگر فرزند فرمانبردار خوبی بود، به خیلی از راه‌ها کشیده نمی‌شد. کلاً در کنگره۶۰ ما این مسئله را خوب یاد گرفتیم که اول از همه به‌حرف‌های راهنما گوش دهیم تا در مسیر سلامتی و آرامش قرار بگیریم. قبلاً فرمانده مسافرها مواد بود و آن‌ها کار درست را انجام نمی‌دادند و ما همسفران از آن‌ها فرمانبرداری می‌کردیم و راه را اشتباه می‌رفتیم. حالا با وجود کنگره۶۰ می‌دانیم مسیر چیست و باید فرمانبردار باشیم تا به‌رهایی برسیم.

منبع: سی‌دی از فرمانبرداری تا فرماندهی
نویسنده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر الناز (لژیون پنجم)
رابط خبری: همسفر پری رهجوی راهنما همسفر الناز (لژیون پنجم)
ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون هفتم) دبیر اول سایت
ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون ششم) نگهبان سایت
همسفران نمايندگی شهرری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .