English Version
This Site Is Available In English

انسان معتاد فرماندهی جسم خود را از دست می‌دهد

انسان معتاد فرماندهی جسم خود را از دست می‌دهد

جلسه دهم از دوره بیست‌ویکم کارگاه‌ آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی دهخدا قزوین به استادی همسفر اعظم، نگهبانی همسفر مطهره و دبیری همسفر فاطمه با دستورجلسه «از فرمانبرداری تا فرماندهی» روز یکشنبه ۹ شهریورماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

از خداوند بزرگ سپاسگزارم که این جایگاه را در اختیار من قرار داد تا بتوانم خدمت کنم از آقای مهندس دژاکام، ایجنت و مرزبانان کمال تشکر را دارم، همچنین از راهنما خوبم همسفر فاطمه تشکر می‌کنم؛ زیرا هر چه دارم از رهنمود‌‌‌های ناب ایشان است، من در اوج تاریکی‌‌ها قرار داشتم و با آموزش‌‌های ایشان توانستم ذره‌ذره از ظلمات خارج شوم و در مسیر ارزش‌‌ها قرار بگیرم.

دستور جلسه امروز دررابطه‌با «از فرمان‌‌‌‌‌‌برداری تا فرماندهی» است، در تمام مراحل زندگی آن عامل که در انسان باعث احساس خوب می‌‌شود این است که توانایی  انجام‌دادن بعضی کارها و مسائل را پیدا می‌‌‌‌کند، به‌عبارت‌دیگر می‌‌تواند فرماندهی نیرو‌‌‌‌هایی که خداوند در اختیار او قرار داده را در دست بگیرد، به‌عنوان‌مثال: کودکی را در نظر بگیریم که مراحل کودکی را طی می‌‌‌کند و در مرحله به راه‌افتادن است؛ هنگامی‌‌‌که اولین قدم را بر‌‌‌‌می‌‌دارد منجر به شادی و شعف پدر و مادر می‌‌شود که این امر به معنی فرمان‌‌برداری آن کودک از اعضای بدن خود است و فرماندهی جسم خود را بر عهده دارد.

انسانی که دچار اعتیاد می‌‌‌‌شود فرماندهی جسم خود را از دست می‌‌دهد و در اسارت نیرو‌‌های تخریبی یا همان نفس اماره قرار می‌‌گیرد، نفس اماره مانند زنجیر دست‌وپای شخص مصرف‌‌‌کننده را می‌‌بندد، به همین دلیل دیگر توانایی لازم برای انجام اعمال خود را ندارد و باعث تفاوت در گفتار و رفتار مصرف‌‌‌کنندگان می‌شود.

حال شخص مصرف‌‌کننده چگونه می‌‌تواند از نفس اماره خارج شود؟ با آموزش‌دیدن، گسترش توانایی‌‌ها و رسیدن به دانایی مؤثر می‌‌تواند از تاریکی‌‌ها خارج شود، هر انسان به‌گونه‌ای اسیر نفس اماره است، اما اسارت مصرف‌‌‌کنندگان در این زمینه بیشتر است، هر شخص دارای سه نفس اماره، لوامه و مطمئنه است عده‌‌ای نیز ممکن است در نفس لوامه فرماندهی جسم را از دست بدهند، برای این‌‌که انسان بتواند فرماندهی را به دست آورد باید کارخانه‌‌های تولید‌‌کننده مواد شبه افیونی که در بدن شخص مصرف‌‌کننده ازکارافتاده است بازسازی شود تا بتواند در مسیر صراط مستقیم قرار بگیرد و از تاریکی‌‌ها و جهل خارج شود؛ امیدوارم خداوند به ما یاری برساند تا بتوانیم از چنگال نیروهای تخریبی نجات پیدا کنیم و با یادگیری آموزش‌‌ها و کاربردی‌کردن آن در زندگی پیشرفت کنیم و به جایگاه والای انسانی برسیم.

 

مرزبانان کشیک: همسفر فرزانه و مسافر مجید
تایپیست: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون چهاردهم)
عکاس: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر سمانه (لژیون دهم)
ویرایش: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر سمانه (لژیون دهم) دبیر اول سایت
ارسال: همسفر شهلا رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون چهارم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دهخدا قزوین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .