English Version
This Site Is Available In English

لژیون ویلیام وایت

لژیون ویلیام وایت

لژیون ویلیام وایت، به استادی راهنمای محترم آقای اصغر حسین‌زاده، در روز یکشنبه ۹ شهریورماه ۱۴۰۴، رأس ساعت ۱۵:۳۰ تشکیل شد.

سلام دوستان اصغر هستم یک مسافر.
خدا را شاکر و سپاسگزارم که امروز هم در کنگره هستیم و فرصت خدمت و آموزش داریم. دستور جلسه این هفته عبارت است از «از فرمانبرداری تا فرماندهی».
از ضروریات زندگی هر انسانی، بحث فرمانبرداری است. کسانی که این موضوع را در ابتدای مسیر زندگی یاد می‌گیرند و در هر جایگاهی که هستند فرمانبرداری می‌کنند، روزی به درجه فرماندهی خواهند رسید.
فرمانبرداری، هم در موضوعات مثبت و هم در موضوعات منفی تعریف می‌شود. در هر جهتی که فرمانبردار باشید، در همان جهت به فرماندهی خواهید رسید. ما که امروز در کنگره هستیم، زمانی در تاریکی‌ها بودیم، فرماندهی ما در دست نفس اماره افتاده و عقل ما به حاشیه رفته بود.
ما در کنگره آموزش می‌گیریم؛ لژیون و سی‌دی‌ها به ما یاد می‌دهند که قبل از هر چیز، تشخیص دهیم که در مسیر فرمانبرداری، کجا را اشتباه رفتیم. کنگره به ما کمک می‌کند تا با فرمانبرداری در مسیر درست، روزی، آن فرماندهی که از ما گرفته شده بود، دوباره به ما برگردد و بتوانیم برای جسم خود، برای شهر وجودی خود، فرمانده لایقی باشیم.
حالا چطور در کنگره فرمانبردار باشیم؟ از ساده‌ترین دستورات شروع کنید. خواب شب خود را تنظیم کنید؛ داروی خود را دقیق و به موقع مصرف کنید؛ به خوراک خود توجه نمایید؛ آنچه را که راهنما به شما می‌گوید دقیقا اجرا کنید.
ما در کنگره همه فرمانبردار هستیم؛ همه ما اعضای یه سیستم واحد هستیم که هرکدام وظایف مختص به خود و فرمان‌های خاصی برای اجرا کردن داریم، راهنما در لژیون خود فرمانده است اما در سیستم کنگره یک سرباز است.
اگر باید‌ها و نباید‌های کنگره را انجام دهیم، آنچه که فرمان است را به اجرا درآوریم، روزی می‌رسد که می‌توانیم در زندگی خودمان، در خانه و خانواده خودمان به فرماندهی برسیم. هدف این است که ما در کنگره ظرفیت و دانایی خود را بالا ببریم و بتوانیم تشخیص دهیم کی و کجا فرمانده باشیم و کی و کجا فرمانبردار. بتوانیم حد و حدود خود را تشخیص دهیم، جایگاه واقعی خود را بدانیم، حتی اگر راهنما هستیم بدانیم که هدف ما، اول آموزش خودمان است.
بسیاری از آسیب هایی که در زندگی متوجه ماست، از سر ناآگاهی در امر فرمانبرداری یا فرماندهی بوده است، محیط کنگره به گونه ایست که چگونگی این امر را به ما یاد می‌دهد. اول فرمانبرداری بعد فرماندهی، کسانی که در کنگره گوش به فرمان بوده‌اند به افرادی تبدیل شدند که توانستند مسئولیتی را به عهده بگیرند، توانستند باری از دوش اطرافیان خود بردارند، توانستند به یک فرمانده تبدیل شوند.
از ضروری‌ترین فرمان‌ها در کنگره، درمان سیگار است، قسمت بزرگی از درمان ما، مربوط به درمان سیگار است. متد ما در کنگره، درمان را سیگار امکان‌پذیر و حتی راحت کرده است؛ بسیار راحت‌تر از اینکه کسی بخواهد، بیرون از کنگره سیگار را ترک کند. ما در کنگره ابزار داریم، لژیون داریم، راهنما داریم، یکدیگر را داریم و همواره در حال انرژی بخشیدن به هم هستیم. این ابزارها برای ما در راه رسیدن به هدف بسیار کمک‌ کننده هستند.
امیدوارم که همه ما فرمانبردارهای خوبی باشیم و در مسیر درمان خود، به مقصدمان که همان رهایی از بندهاست برسیم.

از همه شما ممنونم که به صحبت‌های من توجه کردید.

تهیه و نگارش: مسافر حمید لژیون نوزدهم
تنظیم: مسافر جعفر لژیون نوزدهم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .