English Version
This Site Is Available In English

دانایی خاص و عام

دانایی خاص و عام

به نام قدرت مطلق الله
قبل از ورود به کنگره ۶۰ همیشه فکر می‌کردم که هر کس سواد بیشتری داشته باشد یا مدرک بالایی داشته باشد، داناتر است و زندگی خوب و بهتری دارد، ولی وقتی وارد کنگره شدم فهمیدم که دانایی به سواد نیست، به لباس نیست، دانایی از مثلثی تشکیل‌شده که اضلاع آن تفکر، تجربه و آموزش است.
در روبه‌روی مثلث دانایی، مثلث جهالت است که شامل؛ ترس، ناامیدی و منیت است که در مقابل مثلث دانایی قرار می‌گیرد.
در کنگره آموزش می‌گیریم که ترس را کنار بگذاریم و تفکر کردن را یاد می‌گیریم، از تجربیات راهنمایانمان استفاده می‌کنیم که از نادانی به‌طرف دانایی برویم، پس اول ما به دانایی می‌رسیم و بعد آرام آرام دانایی ما به دانایی مؤثر تبدیل می‌شود.
دو نوع دانایی داریم: دانایی خاص و دانایی عام
دانایی خاص مانند: پزشکی که در حیطهٔ تخصص خودش تحصیل می‌کند و با تفکر، تجربه و آموزش دانایی خودش را دارد.
دانایی عام: کسی است که بتواند در تمامی مسائل زندگی آن چیزهایی که آموخته است را کاربردی کند.
در کل، همه این دانایی‌های خاص و عام باید به مرحله عمل برسند.
استاد امین در سی‌دی دانایی مؤثر می‌فرماید: مهم‌ترین نکته‌ای که از آموزش‌ها و تجربه‌ها در کنگره آموختم تعریف درست دانایی است، تشخیص ماهیت خواسته‌ها بود.
مهم‌ترین مسئله تشخیص است اگر قوه تشخیص ماهیت خواسته را داشته باشیم، خوب و بد را تشخیص می‌دهیم، کمتر دچار چالش و تخریب می‌شویم. کم کم تلاش می‌کنیم هر سه ضلع دانایی باهم رشد کنند، آموختم اول آموزش بگیرم و بعد تفکر کنم که چگونه به عمل برسانم و بعد تجربه کنم.


مشارکت همسفر مریم ا رهجوی راهنما همسفر سهیلا (لژیون دوم)
ویرایش و ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون سوم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی ایران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .