English Version
This Site Is Available In English

ضد ارزش ها اجازه نمی دهد صدای عقل را بشنویم

ضد ارزش ها اجازه نمی دهد صدای عقل را بشنویم

سیزدهمین جلسه از دور شانزدهم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره‌۶۰ نمایندگی اردستان با استادی مسافر محمدرضا، نگهبانی مسافر ابوذر و دبیری مسافر محمد با دستور جلسه وادی ششم و تاثیر آن روی من،‌ پنجشنبه مورخ: ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ رٱس ساعت ۱۶ آغاز به‌کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

به نام قدرت مطلق الله، خدا را شکر می‌کنم که توفیق حضور در جلسه را داشتم. به لطف ایجنت، نگهبان و بقیه خدمتگزاران شعبه توفیق حاصل شد تا این جایگاه خدمتی را لمس کنم.

اگر بخواهیم حکم عقل را در قالب فرمانده کاملا اجرا کنیم باید بدانیم که تفکر خالق است و اگر تفکر ما صحیح باشد برای انسان همیشه نیروی الهام و القا  وجود دارد.
همه چیز از فکر و اندیشه خلق می‌شود، پس اگر ما می‌خواهیم به صلح و آرامش برسیم باید به فرمان عقل برسیم. فرمان عقل یعنی فکر ما با حرکت و عمل ما با هم برابر باشد. همه ما در دعای کنگره از خداوند می‌خواهیم که به فرمان عقل نزدیک شویم. ما آموخته‌ایم که عقل فر ایزدی دارد و فرمان اشتباهی نمی‌دهد. حس اولین قوه به‌کار انداختن عقل است و اگر حس را پالایش کنیم می‌توانیم در صراط مستقیم قرار بگیریم. نفس انسان همیشه خواسته دارد و دنبال حال خوش می‌گردد. گاهی انسان چه دانسته و چه ندانسته اشتباه می‌کند اما باید از اشتباهات درس بگیرد و تفکر و تعقل کند و در صدد باشد تا حس خود را تزکیه و پالایش کند. برای این کار دنبال یک راهنما می‌گردد ولی اگر درس نگرفته باشد دور خود می‌گردد و از خداوند طلب می‌کند تا بتواند به فرمان عقل نزدیک شود. اگر حس تزکیه و پالایش شود می‌تواند به فرمان عقل دست پیدا کند وگرنه شهر وجودی همیشه دست نیروهای منفی و تخریبی قرار می‌گیرد و هرج و مرج به زندگی می‌آید و انسان جهنم را تجربه خواهد کرد. عقل اگر تنها باشد حسابگر می‌شود پس باید عاقلانه عمل کنیم نه حسابگرانه و کنار عقل حتماً باید ایمان هم باشد. البته ایمان خالی هم تعصب می‌آورد و عشق خالی هم خود شیدایی می آورد. این سه همیشه باید در کنار هم قرار بگیرند و یگدیگر را حمایت کنند تا انسان به فرمان عقل برسد. اگر عقل و ایمان کنار هم قرار بگیرند انسان شجاعت پیدا می‌کند. به عنوان مثال یک سفر اولی هم شهامت پیدا می‌کند تا چند روزی سقوط آزاد برود و به حرف راهنما گوش می‌کند و به درمان می‌رسد. ولی اگر با فکر خود حرکت کند به درمان و حال خوش نمی‌رسد.

یک سفر اولی باید عقل و ایمان داشته باشد. ایمان باعث این می‌شود که عاقلانه برخورد کند و الگو را ببیند. اگر عقل و ایمان را کنار هم قرار بدهیم می‌توانیم به تمام مسائل کنگره توجه کنیم و عمل درست را انجام بدهیم. یکی از چیزهایی که تفکر را می‌خورد ترس است مشارکت کردن باعث می‌شود که ترس از بین برود پس عاقلانه است که سفر اولی‌ها بیشتر مشارکت کنند.
امیدوارم که همگی بتوانیم با فرمانبرداری به فرمان عقل نزدیک شویم.

رهایی مسافر جواد لژیون یکم  با راهنمایی مسافر علیرضا 

تایپ :مسافر محمد لژیون پنجم

ویراستار:مسافر ابوذر لژیون دوم 

غکاس: مسافر ابراهیم لژیون دوم

تنظیم وارسال: مسافر محمد رضا لژیون دوم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .