English Version
This Site Is Available In English

برداشت از سی دی: قانون (جناب مهندس دژاکام)

برداشت از سی دی: قانون  (جناب مهندس دژاکام)

(به نام قدرت مطلق الله)

برداشت مرزبان محترم مسافر وحید از سی دی (قانون) جناب مهندس دژاکام .

 جناب مهندس در این سی دی به موضوع «جبر و اختیار در زندگی» پرداخته اند و مفاهیم کلیدی مانند خواست، تقدیر، فرمان الهی، و تأثیر اعمال بر زندگی را به ما آموزش می دهند.
زندگی ما مانند کتابی است که هر روز صفحه‌ای از آن را خودمان می‌نویسیم.
در این کتاب، سه عنصر کلیدی نقش دارند: خواست ما، تقدیر و اراده الهی
خواست ما همان نیرویی است که مسیر زندگی‌مان را شکل می‌دهد. هر انتخابی که امروز می‌کنیم، فردای ما را می‌سازد. تقدیر، مانند آینه‌ای، بازتاب کارهای گذشته ماست و اراده الهی، چارچوبی است که همه‌چیز در آن جریان دارد.
تصور کنید زندگی مانند باغی است که در آن بذر می‌کارید. اگر بذر مهربانی و تلاش بکارید، گل‌های موفقیت و آرامش خواهید چید. اما اگر بذر نفرت یا اهمال بکارید، علف‌های هرز پشیمانی درو می‌کنید. این همان قانون جبر است؛ نه اجبار، بلکه نتیجه طبیعی انتخاب‌های ما. هر عملی، کوچک یا بزرگ، مانند موجی در آب، اثری در زندگی‌مان می‌گذارد.

اما آیا همه‌چیز در دست ماست؟ نه کاملا. اراده الهی مانند جریانی است که رودخانه زندگی ما در آن حرکت می‌کند. گاهی تقدیر، ما را به سمتی می‌برد که انتظارش را نداریم، اما همین مسیرهای غیرمنتظره درس‌هایی برای رشد ما دارند.
به جای ترس از ناشناخته‌ها، باید به لحظه حال پناه ببریم. گذشته، درس است و آینده، امید. اما زندگی واقعی در همین لحظه رخ می‌دهد.

برای اینکه در این مسیر درست قدم برداریم، باید افکار و اعمالمان را پالایش کنیم. هر روز از خود بپرسیم: «آیا این کار به من آرامش می‌دهد؟ آیا به دیگران سود می‌رساند؟» این پرسش‌ها مانند چراغی، راهمان را روشن می‌کنند. وقتی با آگاهی و صداقت عمل کنیم، ذهنمان آرام می‌شود و ترس از آینده رنگ می‌بازد. حفاظت از خود هم بخشی از این مسیر است. باید مرزهایمان را بشناسیم و از افکار و افراد منفی دوری کنیم.

مانند درختی که شاخه‌های خشکش را هرس می‌کند، باید انرژی‌مان را صرف رشد و ارزش‌هایمان کنیم. در این راه، علم و دانستن به‌تنهایی کافی نیست. باید آموخته‌هایمان را به عمل تبدیل کنیم تا زندگی‌مان شکوفا شود.

در نهایت، قانون هستی ساده است: هرچه بکاری، همان برداشت می‌کنی. با انتخاب‌های درست، آگاهی و ایمان به اراده الهی، می‌توانیم زندگی‌ای بسازیم که هم آرامش امروز را به ما هدیه دهد و هم فردایی روشن‌تر برایمان رقم بزند.
پس بیایید قلم زندگی را با دقت در دست بگیریم و داستانی بنویسیم که ارزش خواندن داشته باشد.

از توجه شما سپاسگزارم.

گردآوری و ارسال: مسافر حسام(گروه سایت نمایندگی لویی‌پاستور)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .