English Version
This Site Is Available In English

عظمت جهان هستی و جهان ذرات

عظمت جهان هستی و جهان ذرات

به نام قدرت مطلق الله

آقای مهندس در سی‌دی ذره‌ ذره می‌فرمایند که علوم از یک نقطه یا یک مبدا آغاز شده و همانند زندگی گسترش یافته و مجزا شده‌اند. هر یک دنیایی را باز کرده و مانند اقیانوس‌هایی بزرگ شده‌اند. سپس به تدریج، این علوم در یک دوراهی به یکدیگر نزدیک می‌شوند که به ظاهر نقطه‌ای جدید به نظر می‌رسد؛ اما با محتوای دیگری همراه است. با حرکت و ثابت شدن چشمه‌هایی، ما به نقطه‌ای می‌رسیم که عبور از کانال‌ها به یک کانال بزرگ می‌انجامد و ما را به عظمت اقیانوس می‌رساند. پس این‌جا عمل و نتیجه مهم است، ابعاد آن چندان اهمیتی ندارد.

چیزی که امروز می‌خواهیم پیرامونش صحبت کنیم این است که همه چیز از ذره آغاز می‌شود و به کوه یا اقیانوس منتهی می‌شود. از این مسئله می‌توان برداشت‌های متعدد کرد. وقتی ذره می‌خواهد به کوه یا اقیانوس تبدیل شود، بدون آبیاری این امر امکان‌پذیر نیست؛ باید از دور به آن انرژی بدهیم. وقتی دانه‌ای یا درختی می‌کاریم، نیاز به آبیاری دارد. هسته یا بذری که می‌خواهد به یک درخت کهنسال تبدیل شود، به مراقبت و آبیاری احتیاج دارد و اگر به آن مایحتاجش را نرسانیم، رشد نخواهد کرد. حتی خلق جهان فیزیکی، یا همان بینگ‌بنگ، نیز به همین شکل است. جهان ذره ذره به وجود آمده و آبیاری از جهانی دیگر یا بعدی به آن بها داده تا ذره ذره رشد کند. بنابراین نتیجه می‌گیریم که هر کاری می‌خواهیم انجام دهیم؛ باید از ذره ذره شروع کنیم.

هیچ کاری یک‌باره امکان‌پذیر نیست، مانند این که بخواهید یک‌‌دفعه پولدار شوید یا  در یک‌ لحظه دزد باشید؛ باید در موقعیتی قرار بگیرید که بتوانید آن کار را انجام دهید. هیچ چیز یک‌باره ممکن نیست؛ حتی خلق کهکشان‌ها و اقیانوس‌ها هم ذره ذره به وجود آمده‌اند. خداوند می‌گوید برای ایجاد شرایط خاص، قوانین خاصی وجود دارد. ما هم نمی‌توانیم به یک‌باره کاری کنیم. حتی کسی که به مصرف مواد مخدر روی می‌آورد، ناگهان تبدیل به مصرف‌کننده نمی‌شود؛ بلکه او باید به‌تدریج ادامه دهد تا به فردی مصرف‌کننده تبدیل گردد. برای سالم‌شدن نیز باید به همین شکل پله به پله مواد مخدر را ترک کند تا به درمان و سلامتی دست یابد.

منبع: سی‌دی ذره ذره از آقای مهندس دژاکام
نویسنده: همسفر آذر رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون اول)
ویرایش: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون اول) دبیر سایت
رابط خبری: همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر عاطفه (لژیون سوم)
ارسال: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر عاطفه (لژیون سوم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی بیرجند

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .