English Version
This Site Is Available In English

فرمانروایی جسم بر عهده عقل می‌باشد

فرمانروایی جسم بر عهده عقل می‌باشد

جلسه نهم از دوره پنجم لژیون سردار با استادی راهنما دنور مسافر حمید، نگهبانی مسافر میلاد، دبیری مسافر مهران با دستور جلسه « وادی ششم و تاثیر آن روی من» روز یک‌شنبه بیست‌ششم مردادماه ۱۴۰۴  ساعت ۱۵ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
 سلام دوستان حمید هستم یک مسافر. خیلی خوشحالم که مجدداً توانستم در جمع شما دوستان قرار بگیرم و در حلقه لژیون سردار حاضر شوم. از نگهبان لژیون سردار نمایندگی گیلان تشکر می‌کنم که بنده را دعوت کردند تا بتوانم در این مکان حضور داشته باشم. لژیون سردار، لژیون بسیار ارزشمندی است و همیشه بنده سعی کردم  در هر شرایطی که دارم لژیون سردار را از دست ندهم. دستور جلسه این هفته حکم عقل و وادی ششم می‌باشد من فکر می‌کردم که اگر یک نفر بخواهد عاقل باشد چه خصوصیاتی باید داشته باشد.

اصلاً یک فرد، عاقل شود که چه بشود. قرار باشد من عقل را به عنوان یک حاکم و یک رهبر بپذیرم و فرمان‌هایش را اجرا کنم که چه اتفاقی بیفتد. بنده فکر می‌کنم که آقای مهندس دژاکام این دستور جلسه را قرار دادند تا ما  آدم‌های عاقلی بشویم تا بتوانیم آدم‌های عاشقی شویم. انسان‌های عاشق آدم‌های خوشبختی هستند. آدم‌های خوشبخت کسانی هستند که خوشبختی خودشان را در خوشبختی دیگران می‌بینند و جستجو می‌کنند.

یعنی اگر همسایه بنده خوشبخت باشد بنده هم آدم خوشبختی هستم این موضوع در زمان‌های قدیم ارزش زیادی داشت که وقتی بنده شب می‌خوابم همسایه من در گشنگی نباشد. آدم عاقل باید طوری زندگی بکند که از آن لذت ببرد. حال بنده نگاه دیگران کاری ندارم ولی در کنگره ۶۰ در مورد موضوع عقل و دانایی که در مورد آن صحبت می‌کنیم و بارها دستور جلسه می‌شود و پارها آقای مهندس دژاکام به آن تأکید دارند این است که من به‌قدری با آن دانایی قوی بشوم که بتوانم از خودم بگذرم.

یک سری چیزها انسان را مثل چسب به زمین می‌چسباند. چون آن‌هم مثل زمین جاذبه دارد. پول و مال جاذبه دارد شهرت جاذبه دارد، شهوت جانبه دارد، خیلی چیزهای دیگر در زمین جاذبه دارد، اعتیاد مواد هم جاذبه دارد که ما وارد آن شدیم. برای اینکه بتوانیم از زمین بلند شویم اول بایستی بنشینیم بعد بلند شویم ولی خیلی‌ها در لژیون سردار پرواز می‌کند زیرا می‌توانند از این جاذبه عبور کنند و به‌راحتی به پرواز درآیند.

به نظر بنده لژیون سردار لژیون بلند شدن و پرواز کردن است کسی که بتواند از مال خود بگذرد، می‌تواند به جاذبه زمین که بسیار قوی هم می‌باشد، غلبه کند و به پرواز درآید و این کار با بخشیدن اتفاق می‌افتد. ما در لژیون سردار هستیم که از ترس‌های خود عبور می‌کنیم بنده به این امر خیلی اعتقاد و ایمان‌دارم.

تایپ و عکس: مسافر بهنام لژیون دوم
ارسال مطلب: دستیار مرزبان خبری، مسافر حجت لژیون سوم
گروه خدمتگزاران سایت نمایندگی گیلان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .