English Version
This Site Is Available In English

یُوم‌ُالفَصل به معنی روز جدایی است

یُوم‌ُالفَصل به معنی روز جدایی است

زمانی‌که شخصی وارد دنیای اعتیاد می‌شود، در روزهای نخستین مصرف مواد مخدر زندگی برای او لذت‌بخش خواهد بود؛ اما به تدریج افکار و اندیشه‌اش به‌ هم ریخته، ریتم زندگی از شرایط و روال طبیعی خود خارج می‌شود و به واسطه تصمیمات و انتخاب‌های‌ نادرست مرتکب اشتباهات زیادی شده، زندگی او از نظم و انضباط طبیعی خارج می‌شود و رو به ویرانی می‌‌رود. هنگامی که به واسطه اعتیاد گرفتاری‌ها و مشکلات فرد مصرف کننده به اوج خود می‌رسد، اقدام به ترک و خلاصی از بند اعتیاد می‌کند؛ ولی چون راه صحیح درمان و رهایی از بند اعتیاد را نمی‌داند هر چه تلاش می‌کند تا مشکلات خود را حل کند بیشتر وارد تاریکی‌ها شده و در آن‌ها  غوطه‌ور می‌شود.

فرشتگان مرگ در هنگام انتقال، نفس انسان را تمام و کمال دریافت می‌کنند که به آن توفی گفته می‌شود و اصطلاح قبض روح برای مرگ واژه نادرستی است. انسان هنگامی که در خواب است یک بند بین جسم و نفس او وجود دارد که جسم و نفس او را به هم پیوند می‌دهد که به آن بند، بند سیمین یا بند نقره‌ای اطلاق می‌شود و همان‌گونه که در یک جنین به واسطه بند ناف ماده غذایی از خون مادر به جنین منتقل می‌شود، به واسطه بند سیمین هم اطلاعات بین جسم و نفس تبادل پیدا می‌کند. در واقع هنگام مرگ، فرشتگان مرگ به منظور قطع کردن بند سیمین بر انسان نازل می‌شوند که فرآیند و سیستم‌ جالب و قابل تأملی دارد.

زمان و ساعت مرگ هر شخصی معین و مقرر گشته است و شخصی که زودتر از موعد زمان مرگ خویش با خودکشی مرگ را بر خود تحمیل می‌کند، درست است که جسم خود را نابود و متلاشی کرده است؛ ولی چون بند سیمین بین جسم و نفس او هنوز قطع نشده است تا زمانی‌که در بعد زمینی خویش موعد مرگش فرا نرسد، آن شخص بارها و بارها جسم متلاشی و نابود شده‌اش را تجربه کرده و در عذاب و سختی خواهد بود. یوُمُ‌الفَصل به معنی روز جدایی و از مرگ به عنوان یوُم‌الفَصل یاد شده است و چون انسان به واسطه مرگ از سیستم و حیات خاکی خود جدا می‌شود به آن یُوم‌ُالفَصل گفته می‌شود. انسان در طول حیات مادی و زمینی خود نیز یُوم‌ُالفَصل‌های گوناگونی دارد که می‌توان به دوران قبل از ازدواج و بعد از ازدواج ، دوران بارداری، قبل از ثروتمندی و بعد از آن و دوران قبل و بعد از اعتیاد اشاره کرد.

کلام طلا و انرژی است و این کلام و انرژی انسان بایستی صرف حل مشکلات و مسائل خود و دیگران شود و نباید کلام و انرژی خود را صرف موارد بیهوده نماییم. زیبایی انسان به ظاهر و چهره زیبا نیست؛ بلکه این کلام و گفتار زیبا است که باعث زیبایی انسان می‌شود. افرادی که از نظر احساس در مرتبه پایینی قرار دارند و حس خوب و قدرتمندی ندارند، دوست و همراه نیروهای الهی نیستند و بایستی توجه داشته باشیم که از آن‌ها دوری کرده و همراه آن‌ها نباشیم؛ چراکه در روند اجرای درست فرامین ما وقفه و اخلال ایجاد می‌کنند. ما باید سعی کنیم و همیشه از خداوند این خواسته‌ را داشته باشیم که حس‌های بیرونی و درونی ما به خصوص حس‌های خارج از جسم ما تقویت شود تا اتحاد و پیوند ما با قدرت مطلق و ماوراء مستحکم گردد.

منبع: سی‌دی بند سیمین
نویسنده: همسفر خديجه رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون اول)
رابط خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون اول)
ویرایش و ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر الهه (لژیون سوم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی پرند

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .