English Version
This Site Is Available In English

از تعهدات کوچک تا سرداری؛ تمرینی برای اجرای فرمان عقل

از تعهدات کوچک تا سرداری؛ تمرینی برای اجرای فرمان عقل

اولین جلسه از دور ششم لژیون سردار نمایندگی پروین اعتصامی اراک با استادی مسافر محمد، نگهبانی دنور مسافر جواد و دبیری مسافر ناصر،بادستورجلسه «وادی ششم و تاثیر آن روی من» روز سه‌شنبه ۱۴۰۴/۰۵/۲۸ ساعت ۱۵:۴۵ آغاز به کار نمود.


خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان، محمد هستم، مسافر.

خداوند را شکر می‌کنم که فرصتی دوباره عطا کرد تا امروز در کنگره حضور داشته باشم، در کنار شما عزیزان آموزش بگیرم و به حال خوش برسم. همچنین از جناب مهندس، خانواده محترم ایشان و راهنمایانم سپاسگزارم.

خدا قوت عرض می‌کنم به نگهبان، دبیر و خزانه‌دار دوره قبل که لژیون سردار را در ۱۴ جلسه به‌خوبی برگزار کردند. همچنین به خدمتگزاران جدید تبریک می‌گویم و امیدوارم مأموریتشان را به بهترین شکل انجام دهند. من نیز باور دارم که با حضورم در کنگره مأموریتی بر عهده‌ام گذاشته شده که باید آن را به نحو احسن به انجام برسانم.

دستور جلسه: وادی ششم و تأثیر آن بر من
تیتر وادی می‌گوید: «حکم عقل را در قالب فرمانده کاملاً اجرایی نمایید.»
پیش از کنگره تصور می‌کردم عقل همان مغز است؛ اما آموختم که عقل از اجزای صور پنهان است و جایگاهی متفاوت از مغز دارد. عقل فرمانده است و مغز تنها مترجم آن. حالا از خود می‌پرسم: آیا کارهایی که انجام می‌دهم واقعاً بر اساس فرمان عقل است یا خیر؟

چندی پیش در سی‌دی «بیداری عقل» از جناب مهندس شنیدم: هر کاری را که انجام می‌دهید، به بهترین شکل انجام دهید تا انرژی آن کار را دریافت کنید. حس نیز که از اجزای صور پنهان است، نخستین نیرویی است که عقل را به کار می‌اندازد. خداوند این نیرو را در ما قرار داده تا بتوانیم مسیر درست را انتخاب کنیم.

جناب مهندس تأکید می‌کنند: فرمان عقل از کارهای کوچک آغاز می‌شود. اگر نتوانم کارهای ساده‌ای مثل مسواک زدن، شستن لباس یا خالی کردن سطل زباله را درست انجام دهم، در کارهای بزرگ نیز موفق نخواهم شد. پس برای نزدیک شدن به فرمان عقل باید از همین امور کوچک آغاز کنم.

در لژیون سردار نیز همین اصل صادق است. ابتدا باید با تعهدات کوچک وارد شوم و سپس قدم‌های بزرگ‌تر بردارم. به یاد دارم سال اول با مبلغی اندک عضو شدم و سال بعد سرداری را اعلام کردم. همان‌جا انرژی و نیروی حرکت را دریافت کردم و فهمیدم برای ماندن در مسیر روشنایی باید همواره در حرکت باشم؛ زیرا توقف، انسان را دوباره به سمت تاریکی می‌کشاند.

وقتی سفر اولم را آغاز کردم، به فرمان عقل نزدیک شدم؛ چون توانستم از بند اعتیاد رها شوم. اما این پایان راه نیست و باید ادامه بدهم. حضور در لژیون سردار هم باید مداوم باشد. اگر یک‌بار سرداری کردم، بار دیگر می‌توانم دنوری شرکت کنم؛ اما نه از روی احساسات، بلکه با سنجش توان و گوش سپردن به فرمان عقل، چرا که عقل هیچ‌گاه دروغ نمی‌گوید.

مجدداً خداوند را شاکرم که به من اجازه داد وارد لژیون سردار شوم و اینجا در جمع شما جایگاهی داشته باشم.

از اینکه به صحبت‌هایم گوش دادید سپاسگزارم.


عکس: مسافر امیر
تایپ و تنظیم: مسافر معین(لژیون یازدهم)
«مسافران نمایندگی پروین اعتصامی اراک»

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .