English Version
This Site Is Available In English

مهار کردن نیروهای منفی با فرمانبرداری

مهار کردن نیروهای منفی با فرمانبرداری

جلسه اول از دوره یازدهم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی چرمهین ویژه مسافران با استادی مسافر رضا، نگهبانی مسافر ناصر و دبیری حسین با دستور جلسه " وادی ششم و تأثیر آن بر روی من "  سه‌شنبه 28 مرداد 1404 ساعت 17 آغاز بکار نمود.

خلاصه سخنان استاد :

سلام دوستان رضا هستم یک مسافر، وادی شش به من می‌آموزد چگونه “حکم عقل” را چون یک فرمانده کامل در زندگی خود اجرا کنم. برای درک بهتر این فرماندهی، ابتدا باید “انسان” را بشناسیم؛ موجودی که از دو بعد “صور آشکار” و “صور پنهان” تشکیل شده است. انسان دارای “حس” است، نیرویی که موتور محرکه عقل به شمار می‌آید. خداوند، هنگام آفرینش انسان، فرمان عقل را در وجود همه ما قرار داد و تنها کاری که از ما انتظار می‌رود، گوش سپردن به این فرمان است.

یادتان می‌آید؟ زمانی که قصد انجام کاری ضدارزشی، مثلاً مصرف مواد مخدر را داشتیم، ندایی در درونمان فریاد می‌زد که “این کار درست نیست!” با وجود آگاهی از نادرستی راه، باز هم آن کار را انجام می‌دادیم. چرا؟ زیرا در آن دوران، نیروهای منفی، زوری بیشتر از نیروهای مثبت داشتند.
ورود به کنگره، دقیقاً برای همین هدف است: مهار کردن آن نیروهای منفی با فرمانبرداری. در کنگره می‌آموزیم که باید سرِ خود را با سرِ راهنما عوض کنیم و بدون چون و چرا، گوش به فرمان دستورات راهنماهایمان باشیم. در طول سفر، هر چه به ما بگویند، تنها باید “چشم” بگوییم. زیرا نیروهای منفی، حتی در طول سفر هم در کمین‌اند تا ما را به گمراهی بکشانند و از راه مستقیم منحرف نمایند. مثلاً، ممکن است با چهره‌ای دلربا و لباسی زیبا به سراغمان بیایند و هنگام مصرف دارو بگویند: “حالا یک سی‌سی بیشتر بخور، راهنما که نمی‌فهمد!” یا وسوسه‌مان کنند که “گوش به فرمان راهنمایت نباش!”
اما وقتی به این وسوسه‌ها گوش ندهیم و به فرامین راهنمایان عمل کنیم، روز به روز حالمان بهتر می‌شود و “نفس اماره” که پیش از این به جای عقل، حکمرانی می‌کرد، به کناری می‌رود.
نکته دیگری که حائز اهمیت است، اینکه رسیدن به فرمان عقل، همان “شو شود” محسوب می‌شود. این “شو شود” با زمان همراه است. به عنوان مثال، همین سفر درمان DST که در حال انجام آن هستیم، نیازمند صبر و حوصله است. با صبوری کردن در مدت ۱۰ تا ۱۱ ماه، به درمان کامل و قطعی می‌رسیم و آن “شو شود” قطعاً اتفاق خواهد افتاد و به خواسته اصلی‌مان، یعنی درمان اعتیاد، دست خواهیم یافت. زیرا این‌ها همه با صبوری به “شو شود” تبدیل می‌شوند.
البته کارهایی هم هستند که نیاز به صبر کردن ندارند، اما با عمل به آن‌ها به فرمان عقل نزدیک‌تر می‌شویم. کارهایی مانند: نوشتن سی‌دی، به موقع بیرون گذاشتن زباله‌ها، حمام کردن و مسواک زدن. این اعمال به ظاهر ساده، باعث می‌شوند حس‌های ما رفته‌رفته با آموزش گرفتن و تفکر صحیح، درک و دانایی‌مان را بالا ببرند. زمانی که دانایی بالا رود، نیروهای مثبت جایگزین نیروهای منفی می‌شوند و عقل ما به راحتی به کار خودش ادامه می‌دهد و ما بهتر به فرمان عقل خواهیم رسید.

تایپ :مسافر حسین لژیون سوم 

ارسال: مسافر عسگر 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .