English Version
This Site Is Available In English

کار امروز ما تقدیر فردا را رقم می‌زند

کار امروز ما تقدیر فردا را رقم می‌زند

سلام دوستان، فاطمه هستم یک همسفر.
ما همه خوب هستیم و نباید از گذشته تأسف بخوریم یا تأثر داشته باشیم، زیرا هر رویداد، چه خوب و چه بد، نتیجه تقدیر و فرمان الهی است. نباید از هیچ موضوعی ترسید یا از آن گریخت، چراکه حتی یک رویداد به ظاهر بد می‌تواند رازهای پنهان را آشکار سازد.

از دیرباز بین فلاسفه و بزرگان بحث جبر و اختیار مطرح بوده است؛ برخی جبرگرا، برخی اختیارگرا و عده‌ای هم معتقد به هر دو بودند. مولانا در دیوان شمس می‌گوید زندگی بر سه بخش استوار است: ۱- جبر که همان تقدیر است
۲- خواست که همان اختیار است
۳- فرمان الهی

کل زندگی ما بر پایه این سه اصل در جریان است. ما همواره در حال امتحان هستیم؛ کاری که امروز انجام می‌دهیم، تقدیر فردای ما را رقم می‌زند. اعمال دیروز ما امروز نتیجه داده و هر عمل نیک یا بد، بی‌تردید به خودمان بازمی‌گردد. اگر گندم بکاریم، جبر کاشت و برداشت گندم حاکم است و اگر نفرت بکاریم، همان نفرت را برداشت خواهیم کرد. انسان موجودی جاودان است و حتی با مرگ هم نابود نمی‌شود. آنچه ما را آزار می‌دهد، ترس از آینده یا حسرت گذشته است. بیشتر اوقات درگیر گذشته یا آینده می‌شویم و زمان حال را از دست می‌دهیم. برای آینده تلاش می‌کنیم و پس‌انداز می‌کنیم، اما گاهی به‌خاطر بیماری یا ناتوانی، حتی توان لذت بردن از آن را نداریم. اینجاست که اهمیت زندگی در لحظه روشن می‌شود.

پس باید از گذشته درس بگیریم، برای آینده برنامه‌ریزی کنیم و در زمان حال زندگی کنیم. حتی اگر تقدیری که برایمان رقم خورده ناخوشایند باشد، نباید بترسیم، چون می‌تواند پرده از رازهای بسیاری بردارد. اعمال ما همواره به خودمان بازمی‌گردد؛ چه کارهای نیک و چه کارهای بد. اگر غیبت کنیم یا در کار دیگران تجسس کنیم، نتیجه‌اش را خواهیم دید. باید یاد بگیریم مسائل را بی‌پرده و نابهنگام نگوییم، چون مانند میوه نارس، قابل پذیرش نیست. هر سخنی زمان و آرامش خودش را می‌طلبد.

نباید با قطب‌های منفی ارتباط داشته باشیم، چراکه این راه فاجعه‌بار است و شبیه آن است که به موجودات غیرانسانی اجازه ورود به حریم شخصی‌مان بدهیم. اگر می‌خواهیم در کارهایمان به نتیجه برسیم، باید در صراط مستقیم باشیم، در مسیر ارزش‌ها و مثبت‌ها حرکت کنیم و از ضد ارزش‌ها دوری بجوییم. معاشرت با انسان‌های مثبت و کسانی که انرژی خوب می‌دهند، ما را در رسیدن به موفقیت یاری می‌کنند.

منبع: سی‌دی «قانون »
نویسنده:‌همسفر‌ فاطمه رهجوی راهنما همسفر‌‌‌‌ طیبه (لژیون سوم)
رابط خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر طیبه (لژیون سوم)
ارسال: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر مهدیه (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی سنایی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .