English Version
This Site Is Available In English

هر شخص به‌اندازه ظرف خودش از کنگره برداشت می‌نماید

هر شخص به‌اندازه ظرف خودش از کنگره برداشت می‌نماید

یکمین جلسه از دوره دوم لژیون سردار نمایندگی محمدی‌پور قم با استادی پهلوان علیرضا، نگهبانی پهلوان مجید و دبیری همسفر علی اکبر و خزانه‌داری راهنمای محترم مسافر مجید با دستور جلسه «وادی ششم و تاثیر آن روی من» در تاریخ 28 مردادماه ۱۴۰۴ ساعت 15:50 شروع به کار کرد.

سخنان استاد:

سلام دوستان علیرضا هستم مسافر؛ از خزانه‌دار محترم و دبیر عزیز بابت ارائهٔ خلاصه گزارش لژیون سردار نمایندگی محمدی پور قم، ممنون و سپاسگزارم.

ابتدا شاکر و سپاسگزار خداوند هستم که به اذن او امروز توانستم در این شعبه حاضر شوم و در جایگاه استادی خدمت کنم و آموزش بگیرم همچنین از نگهبان لژیون سردار و همه عزیزان که این بستر را فراهم کردند تا در آن خدمت کنم و آموزش بگیرم، ممنون و سپاسگزارم.
به دبیر دوره جدید تبریک عرض می‌گویم، جایگاه دبیری جایگاه خوبی است و امیدوارم آن اتفاق نیک به‌پاس این خدمت برای ایشان بیفتد. جایگاه‌ها در کنگره 60، فرد خدمتگزار لایقشان را پیدا می‌کنند. از محسن عزیز خزانه‌دار لژیون سردار دوره قبل و مسافر امیر، دبیر قبلی که چهارده جلسه کنار همدیگر جلسات خوبی برگزار کردیم، تشکر می‌کنم.

با احترام به دستور جلسه، وادی ششم، که کل این وادی می‌خواهد این مطلب را برای من علیرضا جا بیندازد که توانایی اجرای آن چیزی که فرمان است را پیدا کنم. در این وادی مطرح می‌شود که عقل فرّ ایزدی دارد. بدین معنی که فرمان او برای خود علیرضا نیست یعنی فرمان عقل، الهی است و به‌نوعی فرمان خداوند است.

چه کسی می‌تواند فرمان عقل را اجرا کند؟ آنکه در صراط مستقیم است، از ضد ارزش‌ها دوری می‌کند و در مسیر ارزش‌ها به حرکت است. در وادی ششم سه مرتبه نفس (نفس اماره، سرزنش کننده و مطمئنه) مطرح است. حالا اگر بخواهم مثالی بزنم، همین اعتیاد خودمان؛ اول نفس اماره دستور می‌دهد برو مصرف کن. در مرتبه بالاتر دانایی، انسان در مسیر نفس سرزنش کننده قرار می‌گیرد و سپس با حضور در کنگره 60، درمان می‌شود و در ادامه در مبحث اعتیاد وقتی به درمان رسید، در مقوله درمان اعتیاد به آن نفس مطمئنه می‌رسد. نشانه درمانش این است که هرکجا برود، هیچ احتیاجی به مواد مخدر ندارد، چون هم در صور آشکار و هم در صور پنهان درمان شده است.

صور آشکار یا همان جسم، با مصرف داروی OT، در مدت‌زمان 10 ماه به درمان می‌رسد؛ در صور پنهان نیز مسائلی است که هر شخص به‌اندازه ظرف خودش از کنگره برداشت می‌نماید. یعنی روح و روان نیز در کنگره 60 درمان شده است و در بحث درمان، فقط درمان جسم به‌تنهایی نبوده که ما به‌راحتی روی این صندلی می‌نشینیم. پس در این مسئله شما به درمان قطعی و به نفس مطمئنه رسیده‌اید.

قسمتی از وادی ششم این مسئله را عنوان می‌کند که عقل مانند نور خورشید عالم‌تاب است و هر چه فرد بیشتر در مسیر ارزش‌ها باشد، روزنه‌های دریافت نورش بیشتر و شفاف ترمی‌شود. مثلاً در مسئله اعتیاد، وقتی تازه‌وارد که به کنگره 60 وارد می‌شود همه‌چیز برای وی مبهم است، هزاران سؤال در ذهن دارد. اما وقتی‌که آرام‌آرام سه جلسه توجیهی خود را می‌گذراند و وارد سفر اول و مسیر درمان می‌شود درمیابد حرف‌هایی که به او گفته می‌شود درست و صحیح است و این در صور آشکار قضیه است. حالا انسانی که بخواهد روی تکبر، حسادت و یا در مسائل پنهانی ازجمله اینکه صبح از خواب بلند می‌شود و دلیل حال خرابش را نمی‌داند، بخواهد کار کند و این مشکلات صور پنهانش را برطرف کند، باید نور عقل خود را زیاد کند. عقل مثل نور خورشید است و در حال تابیدن است فقط باید آن نور را دریافت کرد.

در نظر بگیرید دو قبیله که باهم در حال جنگ هستند در جنگ، نیاز به نیرو دارند. هر یک نیرو داشته باشند، برنده میدان خواهند بود. ما در کنگره 60 فراگرفتیم که نیرو همان انرژی است. به کسی انرژی داده می‌شود که در کنگره 60 آمده و بهای آن را پرداخت نماید. در هستی ما یاد گرفته‌ایم که این مهم به‌جز خدمت خلق نیست. یعنی به این هستی پا گذاشتیم که خدمت کنیم. این خدمت کردن همان صراط مستقیم است. اگر دقت کرده باشید برای همه پیش‌آمده که برخی اوقات صبح از خواب بلند می‌شویم می‌بینیم سر کلاف زندگی از دست ما دررفته است. یا گاهی استوار و محکم و پابرجا ایستاده‌ایم. این بر اساس عملکرد قبلی ما رقم‌زده می‌شود. این بستر ارتقا و رشد برای اعضای کنگره 60 مهیا شده است. افرادی که در لژیون سردار شرکت می‌کنند دنور و پهلوان می‌شوند، اگر امروز از شهر کاشان مسئول OT آمده که آموزش ببینید. تک‌تک اعضای لژیون سردار در این عمل نیک (تأسیس نمایندگی کاشان) سهیم هستند.

با شنیدن مشارکت خانواده‌ای که در آن شعبه می‌آید و می‌گوید: "از لحظه‌ای که پایم به کنگره 60 باز شد زندگی‌ام دگرگون‌شده"، تک تک شما اعضای لژیون سردار اینجا حال خوبی به دست می‌آورید. این اتفاق برای چه کسی رخ می‌دهد؟ برای کسی که بازی کرده باشد، برای کسی که در لژیون سردار قرارگرفته باشد. حالا من این دستور جلسه را با سفر اول مقایسه کردم که بحث را به اینجا برسانم؛ در سفر اول زمانی که فرد به نفس مطمئنه می‌رسد، چون در جلسات لژیون و کارگاه آموزشی شرکت کرده، CD نوشته است، دارو OT را سروقت خورده، استخر رفته و تک‌تک کارهای خواسته‌شده توسط راهنمایش را درست انجام داده، در بحث مواد به نفس مطمئنه رسیده است.

اما کسی که بخواهد در بحث تکبر، حسادت، بخل و کلیه ضد ارزش‌هایی که پنهان است و شخص را اذیت می‌کند به‌فرمان عقل برسد و از این‌ها رها شود می‌خواهد بر روی موانعی که به‌نوعی جلوی پیشرفت و رشد او را گرفته کار کند باید در لژیون سردار شرکت کند و درواقع راهکار و چاره‌اش در لژیون سردار است. چون باید بتوانیم که ببخشیم. ما آمدیم که خدمت کنیم. بیخودی دور باطل نزنیم و باید آگاه باشیم که امروز اتفاق بسیار زیبایی افتاده که از شعبه تازه تأسیس کاشان اینجا آمده‌اند توجیهی داروی OT را آموزش ببینند. چه مسافت‌ها طی شده است تا این اتفاق بیفتد؟ چه انسان‌هایی دورهم جمع شده‌اند و انرژی گذاشته‌اند که این اتفاق نیک رخ دهد؟ آنهایی که نیرو داشتند، آموزش‌دیده‌اند. اینست که امروز "تأسیس شعبه کنگره 60" در کاشان اتفاق افتاده است.

از خداوند درخواست دارم که اجازه دهد در کنگره 60 بمانم و خدمت کنم و بتوانم به تمام این صحبت‌هایی که گفته شد، عمل کنم و این نوری که در کنگره 60 برای همه اعضا رایگان است را در زندگی‌ام ازدیاد بخشم.

عکس: مرزبان خبری مسافر علی‌رضا
تایپ: مسافر هاشم (لژیون پنجم)
ویرایش، تنظیم و ارسال: مسافر سینا (لژیون یکم)
مسافران نمایندگی محمدی پور قم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .