English Version
This Site Is Available In English

سیستم بدن انسان بسیار هوشمند است

سیستم بدن انسان بسیار هوشمند است

اگر انسان بخواهد اتومبیلی را تعمیر کند باید نقشه‌ی آن را بداند و برای انجام هرکاری آگاه بوده و علم و دانش آن کار را داشته باشد وگرنه قادر به انجام آن‌کار نخواهد بود.
همه‌ی ما، انسان را گوشت، عضله، چربی و پوست می‌دانیم و فکر می‌کنیم جسم انسان فقط از این چیزها تشکیل شده است؛ درحالی که سیستم انسان بسیار هوشمند است، حدود ۴۰میلیارد سلول دارد و خدا می‌داند که۵۰ یا ۶۰ برابر این باکتری دارد؛ پس ما نمی‌توانیم برای تعلیم و آموزش انسان از شلاق و تازیانه استفاده کنیم.
در جهان امروز سه مسئله وجود داره که به صورت یک معضل باقی مانده است، چاقی، سرطان و اعتیاد؛ درحالی که در کنگره۶۰ با استفاده از متد DST این مشکل حل شده است. مسیر DST مثل یک شاهراه است و با قرار گرفتن در آن و پیروی از قوانین می‌توانیم به درمان برسیم. همان‌طوری که هرچیزی ذره ذره وارد بدن می‌شود، ذره ذره هم باید از بدن خارج شود و این‌گونه خود سیستم بدن خودش را بازسازی می‌کند.
حال به مسئله‌ی چاقی می‌رسیم که ذخیره‌ی انبوهی از چربی‌ها است. چرا بدن چربی ذخیره می‌کند؟ زیرا می‌ترسد غذا به موقع گیرش نیاید و در مواقع لزوم بتواند از این چربی‌ها استفاده کند. درحالی که اگر ما بادی سمفونی یا زبان بدن را بلد باشیم و بر بدن تفهیم کنیم که به موقع غذا می‌رسد، خودِ بدن چربی‌های اضافی را بیرون می‌ریزد. کاهش وزن در تمام سیستم جهانی بر دو روش استوار است، یکی در اثر ورزش و مصرف انرژی، چربی‌ها را آب کند که این‌گونه پوست بدن به صورت بد و زشتی آویزان می‌شود و مجبور است بعداً جراحی کند.
روش دوم نخوردن غذا. انواع و اقسام متدها برای نخوردن غذا وجود دارد که بسیار مسخره است؛ ولی با روش DST فرد همه‌چیز می‌خورد و سبزیجات و تخم‌مرغ را در برنامه غذایی خود جای می‌دهد، روزی نیم ساعت هم پیاده‌روی می‌کند، نیم ساعت قبل از خوردن غذا با مصرف سالاد اسیدهای آمینه و ویتامین‌ها و فیبر را جذب می‌کند و با خوردن تخم‌مرغ، پروتئین و ویتامینB لازم را به بدن می‌رساند.
امیدوارم که با رعایت کردن قوانین و آموزش‌های کنگره و فرمانبرداری بتوانیم بر بسیاری از بیماری‌های جسم و روان فائق آییم.

منبع: سی‌دی غذا
نویسنده: همسفر مروارید رهجوی راهنما همسفر سهیلا (لژیون دوم)
رابط خبری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر سهیلا (لژیون دوم)
عکاس: همسفر محدثه رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون ششم)
ویرایش و ارسال: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر سهیلا (لژیون دوم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی ایران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .